NOVA με κωδικούς..?

To βασικό εγώ πιστεύω είναι που δείχνει τί, τα υπόλοιπα (συμβατότητες με tablet κλπ.) κουτσά-στραβα θα τα βρει ο καθένας στην πορεία. Άμα τα καλά παιχνίδια τα βάζει στα άλλα, χάνεται η αξία της προσφοράς τελείως. Την έχω κόψει κι εγώ κανά χρόνο και δεν θυμάμαι ακριβώς που δείχνει τι. Βλέποντας πχ. το πρόγραμμα 29/9-6/10 από το site, διαπιστώνω ότι στις βραδιές cl, τα θεωρητικώς μεγάλα ματς (Παρί-Μπάρτσα την Τρίτη αλλά και το "βαρύ" όνομα Μπάγερν και Αθλετικό-Γιουβέντους την Τετάρτη) τα έχει στο ns2 και όχι στο ns1. "Αντιστάθμισμα" είναι το ντέρμπι της Κυριακής, αν πράγματι το δείξει εκεί. Θα εξαρτηθούν πολλά λοιπόν από τι δείχνει που και τι θέλει να δει ο καθένας.

ΥΓ: Το ποσό δεν είναι 17 το μήνα, κλασσικά μαρκετοκόλπα. Στις 52 βδομάδες που έχει ο χρόνος (και βγαίνει η εφημερίδα), το τελικό ποσό είναι 4,25 + 0,09 (το sms)= 4,34 Ευρώ Χ 52 βδομάδες= 225,68 Ευρώ, άρα 18,81 Ευρώ ο μήνας κύριοι. Δηλαδή κοντεύει επικίνδυνα στα 20 Ευρώ για 2 (ουσιαστικά 1,5) κανάλια και αυτό ΜΟΝΟ αν δείχνει κανα ματς της προκοπής...

και σε μενα επαιζε το HD..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

να εισαι σιγουρος οτι τον αλλον μηνα θα σου ερθει 5 ευρω επιπλεον για τα HD..παρτους τηλεφωνο και πες τους να σου κανουν νεα προσφορα γιατι εληξε το συμβολαιο σου..
αν εχεις ακομα συνδρομη στην νοβα και συνεχιζεις και βλεπεις τα HD ενω τελειωσε ο δωρεαν 1 χρονος τον αυγουστο τοτε σιγουρα θα σου ερθει 5 ευρω εξτρα στον λογαριασμο..αν δεν τους παρεις τηλεφωνο να στα ξαναδωσουν δωρεαν η να στα σταματησουν τοτε στα χρεωνουν κανονικα απο μονοι τους χωρις να σε ρωτησουν κιολας..αν ομως δεν εβλεπες τα HD απο τον αυγουστο και μετα και πηρες σημερα το κουπονι και σου ανοιξε το καναλι τοτε δεν προκειτε να σου ερθει τιποτα..

Κοίτα εγώ τέλη Αυγούστου τους πήρα να κάνω διακοπή(να μην γίνει αυτόματη ανανέωση για την ακρίβεια) και προφανώς εννοούσα και τα hd,οπότε φαντάζομαι πως τα διέκοψαν όλα και απλά έμεινε στην καρτέλα μου οτι είχα τα hd και μου το άνοιξαν.Η αλήθεια είναι πως αποταν διεκόπη η συνδρομή δεν ξανάνοιξα νάβα αλλά μου φαίνεται κάπως κουφό να ανοίγουν μόνο 2-3 hd χωρίς τπτ άλλο.Έχει άλλωστε τέτοιο πακέτο η νοβα?

ναι αλλα εχεις την επιλογη να μην την αγορασεις καποιες εβδομαδες που δεν θελεις,+οτι μεσα στην εφημεριδα υπαρχουν και αλλα κουπονια που εχουν εκπτωσεις σε διαφορα προιοντα/υπηρεσιες.
για αυτον που αγοραζε την εφημεριδα ετσι κι`αλλιως,ειναι τσαμπα.
για καποιον που την αγοραζει καθε εβδομαδα και μονο για τον κουπονι της νοβα,βγαινει οντως το ποσο που αναφερεις.

Σωστός, μιλάμε για το άτομο που θα πάρει την εφημερίδα για νόβα μόνο (αυτό είναι όμως το νόημα μιας προωθητικής ενέργειας: να πάρεις κάτι που μέχρι τότε δεν έπαιρνες). Για τον φανατικό αναγνώστη του ΘΕΜΑΤΟΣ, πράγματι είναι τσάμπα (όπως και τα υπόλοιπα κουπόνια-που όμως χωρίς αυτά η εφημερίδα θα είχε...0,80 Ευρώ).

Απάντηση: Re: NOVA με κωδικούς..?

...
ΥΓ: Το ποσό δεν είναι 17 το μήνα, κλασσικά μαρκετοκόλπα. Στις 52 βδομάδες που έχει ο χρόνος (και βγαίνει η εφημερίδα), το τελικό ποσό είναι 4,25 + 0,09 (το sms)= 4,34 Ευρώ Χ 52 βδομάδες= 225,68 Ευρώ, άρα 18,81 Ευρώ ο μήνας κύριοι. Δηλαδή κοντεύει επικίνδυνα στα 20 Ευρώ για 2 (ουσιαστικά 1,5) κανάλια και αυτό ΜΟΝΟ αν δείχνει κανα ματς της προκοπής...

Αν κάποιος θέλει όλο το χρόνο Novasports, καλύτερα να πάρει την προσφορά των ομάδων με 300 ευρώ και θα βλέπει όλα τα Novasports και όλο το start pack. Το κουπόνι ΔΕΝ είναι για κάποιον που θέλει Novasport1 όλο το χρόνο.

για αγορά μεταχειρισμένου HD831 με την κάρτα του υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?
Δηλ υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι σαν φραγή στο παρελθόν απο Nova στον πρώην κάτοχο ή δεν ξέρω εγω τι άλλο..?

Σε ερώτηση μου στο τηλ που δίνουν για την υπηρεσία, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον δέκτη & κάρτα του, χωρίς να ήμουν ο ίδιος συνδρομητής, μου απάντησαν πως δεν τους ενδιαφέρει, και φυσικά εννοείται μπορώ μόλις με ρώτησαν αν ο αριθμός της κάρτας αρχίζει απο 42... και είπα πως ναι.
Δεν ρώτησαν να μάθουν τίποτε άλλο.
Αν υπήρχε κάτι άλλο δεν θα το έλεγαν?

Στη θεση σου δεν θα εκανα τιποτε αλλο
παρα μονο αυτο που σου προτεινε ο συντονιστης

Προσφορά "Πρώτου Θέματος" και Nova

Η συγκεκριμένη προσφορά θα αποτελέσει crash test για την υπηρεσία nova go. Δε δίνεται τόσο βάρος σε όσους βλέπουν με το δέκτη τους. Γι' αυτό σου είπαν και έτσι, koumar.

Ρε παιδιά, όταν ζητάει κωδικό για είσοδο, τον κωδικό της εφημερίδας ζητάει;

Δεν θυμάμαι να έβαλα άλλο κωδικό κατα την εγγραφή και αυτόν της εφημερίδας δεν τον δέχεται.

Re: Απάντηση: NOVA με κωδικούς..?

Καλησπέρα κι από εμένα!

Ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη προσφορά με το πρώτο θέμα για όσους επιθυμούν περιστασιακά
να δουν κάποιον αγώνα!

Θα ήθελα να ρωτήσω:

1. Για όσους έχουν εγκατάσταση με multiview, φαντάζομαι πως για τη συγκεκριμένα προσφορά πρέπει να δώσουμε τον serial number του master.Σωστά? 'Εχει δοκιμάσει μήπως κάποιος φίλος με εγκατάσταση multiview ?

2. Αν ενεργοποιήσεις την προσφορά μέσω SMS λέει πως σου στέλνει πίσω SMS επιβεβαίωσης.
Αν κάνεις την ενεργοποίηση χρησιμοποιώντας το site της forthnet,σε ενημερώνει κάπως για την επιτυχή ενεργοποίηση της προσφοράς?

Ευχαριστώ πολύ,για να δούμε!

Ευτυχώς που έστειλε email με τα "highlights" της επόμενης εβδομάδας και ξέρω πως δεν χρειάζεται να πάρω το κουπόνι αύριο :p

Re: Απάντηση: NOVA με κωδικούς..?

Καλησπέρα κι από εμένα!

Ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη προσφορά με το πρώτο θέμα για όσους επιθυμούν περιστασιακά
να δουν κάποιον αγώνα!

Θα ήθελα να ρωτήσω:

1. Για όσους έχουν εγκατάσταση με multiview, φαντάζομαι πως για τη συγκεκριμένα προσφορά πρέπει να δώσουμε τον serial number του master.Σωστά? 'Εχει δοκιμάσει μήπως κάποιος φίλος με εγκατάσταση multiview ?

2. Αν ενεργοποιήσεις την προσφορά μέσω SMS λέει πως σου στέλνει πίσω SMS επιβεβαίωσης.
Αν κάνεις την ενεργοποίηση χρησιμοποιώντας το site της forthnet,σε ενημερώνει κάπως για την επιτυχή ενεργοποίηση της προσφοράς?

Ευχαριστώ πολύ,για να δούμε!

1.Για να ενεργοποιήσεις την προσφορά δεν χρειάζεται να δώσεις κανέναν αριθμό κάρτας από κανέναν αποκωδικοποιητή.Αν ενεργοποιούσες την υπηρεσία σαν συνδρομητής (και όχι λόγω προσφοράς),τότε θα έδινες τον αριθμό της master κάρτας.Τώρα,με την προσφορά ΔΕΝ χρειάζεται να δώσεις κανένα αριθμό.
2.Είτε ενεργοποιήσεις την προσφορά με sms,είτε με τη φόρμα από το site του nova go,θα λάβεις sms με τα απαραίτητα username&password/pin που χρειάζεσαι για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία.