nikoskazanakis
Established Member
- 18 June 2010
- 166
To βασικό εγώ πιστεύω είναι που δείχνει τί, τα υπόλοιπα (συμβατότητες με tablet κλπ.) κουτσά-στραβα θα τα βρει ο καθένας στην πορεία. Άμα τα καλά παιχνίδια τα βάζει στα άλλα, χάνεται η αξία της προσφοράς τελείως. Την έχω κόψει κι εγώ κανά χρόνο και δεν θυμάμαι ακριβώς που δείχνει τι. Βλέποντας πχ. το πρόγραμμα 29/9-6/10 από το site, διαπιστώνω ότι στις βραδιές cl, τα θεωρητικώς μεγάλα ματς (Παρί-Μπάρτσα την Τρίτη αλλά και το "βαρύ" όνομα Μπάγερν και Αθλετικό-Γιουβέντους την Τετάρτη) τα έχει στο ns2 και όχι στο ns1. "Αντιστάθμισμα" είναι το ντέρμπι της Κυριακής, αν πράγματι το δείξει εκεί. Θα εξαρτηθούν πολλά λοιπόν από τι δείχνει που και τι θέλει να δει ο καθένας.
ΥΓ: Το ποσό δεν είναι 17 το μήνα, κλασσικά μαρκετοκόλπα. Στις 52 βδομάδες που έχει ο χρόνος (και βγαίνει η εφημερίδα), το τελικό ποσό είναι 4,25 + 0,09 (το sms)= 4,34 Ευρώ Χ 52 βδομάδες= 225,68 Ευρώ, άρα 18,81 Ευρώ ο μήνας κύριοι. Δηλαδή κοντεύει επικίνδυνα στα 20 Ευρώ για 2 (ουσιαστικά 1,5) κανάλια και αυτό ΜΟΝΟ αν δείχνει κανα ματς της προκοπής...
ΥΓ: Το ποσό δεν είναι 17 το μήνα, κλασσικά μαρκετοκόλπα. Στις 52 βδομάδες που έχει ο χρόνος (και βγαίνει η εφημερίδα), το τελικό ποσό είναι 4,25 + 0,09 (το sms)= 4,34 Ευρώ Χ 52 βδομάδες= 225,68 Ευρώ, άρα 18,81 Ευρώ ο μήνας κύριοι. Δηλαδή κοντεύει επικίνδυνα στα 20 Ευρώ για 2 (ουσιαστικά 1,5) κανάλια και αυτό ΜΟΝΟ αν δείχνει κανα ματς της προκοπής...