Nova Multiview

Re: Απάντηση: Nova Multiview

Τότε φίλε μου,επιβεβαιώνεται με ξεκάθαρο τρόπο ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι απλά γελοία.Θα τους ξανακαλέσω για να δω τι θα μου πουν,αφού φυσικά τους αναφέρω αυτό που λες.Οι τύποι είναι εξοργιστικοί.Απορώ πώς υπάρχουν κάποιοι που τους υποστηρίζουν.Πραγματικά τι να υποθέσεις για τέτοια άτομα και τους λόγους που το κάνουν.

Απλά δεν ξέρουν τι κάνουν.

Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για την εξυπηρέτηση, εν τέλει με εξυπηρέτησαν, αλλά είναι γεγονός ότι ζορίστηκαν λίγο, μάλλον γιατί η περίπτωσή μας δεν ήταν συνιθισμένη. Με λίγη αναμονή κάθε φορά, προφανώς για να σιγουρευτούν και αυτοί, με καθοδήγησαν σωστά. Στο κατάστημα της Forthnet, παρόλο που μου είπαν εξαρχής ότι ισχύει η τιμή 49 για τους υπάρχοντες συνδρομητές, όταν ξαναπήγα για να κάνω το νέο πρόγραμμα και να αγοράσω τον δέκτη, επιβεβαίωσαν πρώτα και οι ίδιοι με την εταιρεία τους. Πάντως ήταν εξυπηρετικοί, με βοήθησαν και σε άλλο πρόβλημα που είχα σε σχέση με την εγκατάσταση.

Απάντηση: Re: Nova Multiview

Καλησπερα στην κοινοτητα.. Να ρωτησω κ γω κατι π δεν βλεπω να εχει αναφερθει ξανα. Τους δυο δεκτες τους εχετε μονιμους ανοιχτους :; Ισχυει αυτο που μου ειπε ο εγκαταστατης μου,οτι πρεπει να ειναι μονιμα ανοιχτοι για να επικοινωνουν παντα ;
Ευχαριστω.
και εμενα το ιδιο μου ειπαν και τωρα τους εχω μονιμα ανοικτους.

Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για την εξυπηρέτηση, εν τέλει με εξυπηρέτησαν, αλλά είναι γεγονός ότι ζορίστηκαν λίγο, μάλλον γιατί η περίπτωσή μας δεν ήταν συνιθισμένη. Με λίγη αναμονή κάθε φορά, προφανώς για να σιγουρευτούν και αυτοί, με καθοδήγησαν σωστά. Στο κατάστημα της Forthnet, παρόλο που μου είπαν εξαρχής ότι ισχύει η τιμή 49 για τους υπάρχοντες συνδρομητές, όταν ξαναπήγα για να κάνω το νέο πρόγραμμα και να αγοράσω τον δέκτη, επιβεβαίωσαν πρώτα και οι ίδιοι με την εταιρεία τους. Πάντως ήταν εξυπηρετικοί, με βοήθησαν και σε άλλο πρόβλημα που είχα σε σχέση με την εγκατάσταση.

Είμαι υφιστάμενος συνδρομητής forthnet και nova και ρώτησα κι εγώ με τη σειρά μου αν εφόσον πληρώνω μέσω
πάγιας εντολής σε τραπεζικό λογαριασμό/πιστωτική κάρτα,μπορώ να έχω τον PVR 865 με 49 ευρώ.
Η κοπέλα επικοινώνησε και τηλεφωνικά για να το επιβεβαιώσει και μου απάντησε πως ισχύει εφόσον ενταχθώ σε κάποιο πρόγραμμα 3play(είτε το απλό είτε το full) και πληρώνω με πιστωτική.

Όταν στη συνέχεια της είπα ότι τώρα έχω τον NovaBox HD 831.Αν θέλω να πάρω και τον PVR 865 για multiview πόσο θα κοστίσει η αγορά του,η απάντηση ήταν 149 ευρώ.
Επίσης μου είπε ότι εφόσον μεταβώ σε κάποια 3play υπηρεσία και πάρω τον PVR 865 με 49 ευρώ,η κάρτα του
831 που έχω ήδη ακυρώνεται και πλέον παίζω μόνο με την κάρτα του 865 PVR.

Θα ήθελα να ρωτήσω κι εσάς να μου πείτε τη γνώμη σας για μια σκέψη που κάνω την οποία δεν τη ρώτησα στο μαγαζί:

Αν ας πούμε τώρα πάρω τον PVR 865 στα 49 ευρώ μπαίνοντας σε κάποια υπηρεσία 3play.Τον 831 τον έχω ήδη τώρα.Αν στη συνέχεια θέλω να πάω σε multiview άραγε θα με αφήσουν να κάνω multiview συνδιάζοντας τον PVR 865 με τον 831 που έχω ήδη τώρα ?? Μήπως θα με αναγκάσουν να σκάσω άλλα 49 ευρώ για να πάρω καινούργιο 831 ???
Πάντος κι έτσι ακόμα να είναι συνολικά θα έχω δώσει 49 (για τον PVR 865) + 49 (για τον 831) = 98 ευρώ
σε αντίθεση με τα 149 ευρώ που μου ζητάνε τώρα αν πάρω τον PVR 865 για multiview.Δηλαδή ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση κερδίζω 149 - 98 = 51 ευρώ.
Eπιπλέον αν μπω σε κάποιο πρόγραμμα 3play θα έχω δωρεάν για 6 μήνες (ή 12 μήνες αν μπω στο 3play full) multiview + hd ,ενώ αν τώρα πάρω με 149 ευρώ τον PVR 865 θα πρέπει εξαρχής να πληρώνω επιπλέον +9,90 ευρώ/μήνα για multiview+hd.
Η δέσμευση είναι για 12 μήνες από την ημέρα που θα ενταχθώ απ´ότι μου είπαν.
Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι απ'ότι βλέπω η εγκατάσταση είναι δωρεάν ενώ τώρα εκτός τα 149 ευρώ
του PVR 865 υπάρχει αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30 ευρώ κόστος εγκατάστασης για multiview
(στην περίπτωση μου που έχω ήδη εγκατεστημένο πιάτο με quad LNB και εχω κατεβάσει ήδη και 3 ξεχωριστά καλώδια)

Τι γνώμη έχετε κι εσείς ειδικά στο ερώτημα μου που έχω με έντονα γράμματα?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις σκέψεις/γνώμες σας.

Last edited:

Αν ας πούμε τώρα πάρω τον PVR 865 στα 49 ευρώ μπαίνοντας σε κάποια υπηρεσία 3play.Τον 831 τον έχω ήδη τώρα.Αν στη συνέχεια θέλω να πάω σε multiview άραγε θα με αφήσουν να κάνω multiview συνδιάζοντας τον PVR 865 με τον 831 που έχω ήδη τώρα ?? Μήπως θα με αναγκάσουν να σκάσω άλλα 49 ευρώ για να πάρω καινούργιο 831 ???
Ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον παλιό δέκτη, το ρώτησα σε διαφορετικά κέντρα εξυπηρέτησης και το επιβεβαίωσαν.

Eπιπλέον αν μπω σε κάποιο πρόγραμμα 3play θα έχω δωρεάν για 6 μήνες (ή 12 μήνες αν μπω στο 3play full) multiview + hd ,ενώ αν τώρα πάρω με 149 ευρώ τον PVR 865 θα πρέπει εξαρχής να πληρώνω επιπλέον +9,90 ευρώ/μήνα για multiview+hd.
Τα μπέρδεψες, αν μπεις τώρα σε nova 3play + όλα τα novacinema ή όλα τα novasports και επιλέξεις και multiview (κόστος δέκτη 149 ), θα πάρεις δώρο 6 μήνες το multiview+HD, ενώ στο nova 3play full 12 μήνες δώρο. Δες και εδώ για το full, και τον κατάλογο που είχα παραθέσει παραπάνω για τις λοιπές υπηρεσίες.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι απ'ότι βλέπω η εγκατάσταση είναι δωρεάν ενώ τώρα εκτός τα 149 ευρώ του PVR 865 υπάρχει αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30 ευρώ κόστος εγκατάστασης για multiview
Δωρεάν είναι η εγκατάσταση του multiview, αν το επιλέξεις τώρα (κόστος δέκτη 149 ). Αντίθετα, αν μεταβείς στην υπηρεσία multiview αργότερα (με αγορά του δέκτη σήμερα στα 49 ), θα πληρώσεις 60 την εγκατάσταση (την οποία εσύ μάλλον την έχεις έτοιμη, πλην ενδεχομένως το διαδρομή από τον ένα δέκτη στον άλλο).

Φίλε johnkok, σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Ωστόσο ίσως έχω μια μικρή ένσταση σε κάτι από αυτά που λες ή μπορεί να μη μου έχει γίνει απόλυτως καθαρό!
Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκριση σου!

Αναφέρεις:

Τα μπέρδεψες, αν μπεις τώρα σε nova 3play + όλα τα novacinema ή όλα τα novasports και επιλέξεις και multiview (κόστος δέκτη 149 ), θα πάρεις δώρο 6 μήνες το multiview+HD, ενώ στο nova 3play full 12 μήνες δώρο. Δες και εδώ για το full, και τον κατάλογο που είχα παραθέσει παραπάνω για τις λοιπές υπηρεσίες.

Αν παρατηρήσεις το pdf αρχείο με τον τιμοκατάλογο του 3play θα δεις ότι στην περίπτωση που πληρώνεις με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα/τραπεζικό λογαρισμό μπορείς να επιλέξεις να πάρεις ως βασικό δέκτη τον PVR 865 στα 49 ευρώ και ως δέκτη για multiview τον 831 επίσης στα 49 ευρώ !
Δηλαδή συνολικά και για τους δυο δέκτες θα δώσεις στην περίπτωση αυτή: 49 + 49 = 98 ευρώ.
Δηλαδή λέω ότι στην περίπτωση αυτή αν επιλέξεις ως βασικό δέκτη τον PVR 865 στα 49 ευρώ
στη συνέχεια σαν multiview δέκτη έχεις δυο επιλογές:
Είτε έναν ακόμα PVR 865 στα 149 ευρώ
Είτε έναν 831 στα 49 ευρώ.

Αν δεις τον πίνακα στο σχετικό pdf αρχείο θα καταλάβεις σίγουρα τι εννοώ.
Επομένως δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει αυτό που μου έγραψες και το έχω σε έντονα γράμματα για τα 149 ευρώ.

Επιπλέον εμένα το ερώτημα μου είναι επίσης αν υποθέσουμε πως μπαίνω σε 3play υπηρεσία και παίρνω τον
PVR 865 με 49 ευρώ.Μπορώ να μη δώσω ακόμα 49 ευρώ για τον 831,και να χρησιμοποιήσω για τον δεύτερο
δέκτη του multiview τον 831 που ήδη έχω ??!
Μήπως δηλαδή γίνεται να γλιτώσω την αγορά του 831,χρησιμοποιώντας τον 831 που ήδη έχω και να ενταχθώ
στο multiview,ώστε να έχω και την δωρεάν εγκατάσταση και τους 6 ή 12 μήνες δωρεάν multiview + HD ??

Ελπίζω να έγινα κατανοητός,όσο είναι δυνατόν!

Ευχαριστώ και πάλι!

Last edited:
Επειδή,όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν,μ' ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα,ρώτησα ξανά τη Forthnet και μου είπαν τα εξής:Ενώ παλιότερα μου είχαν αποκλείσει την αγορά του 865 στα 49 ευρώ(επειδή είμαι υπάρχων συνδρομητής μου έλεγαν),αν όπως λες μπεις σε 3play παίρνεις τον 865 με 49 ευρώ,είτε με πάγια εντολή,είτε με πιστωτική.Για να τον χρησιμοποιήσεις όμως σε multivew,δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον 831 που έχεις τώρα.Υποχρεωτικά θα πάρεις με 49 ευρώ ένα ακόμα 831.Δηλαδή θα δώσεις συνολικά 49+49=98 ευρώ.Και θα αχρηστευτεί ο παλιός 831 που είχες.Διαφορετικά θα δώσεις 149 ευρώ για τον 865 και θα χρησιμοποιήσεις και τον παλιό σου 831.Μπορεί να ακούγεται περίεργο,αλλά αυτό μου είπαν.Δηλαδή πιο φτηνά σου έρχεται να πάρεις έναν 865 και έναν 831,παρά μόνο έναν 865.

Last edited by a moderator:

Αν παρατηρήσεις το pdf αρχείο με τον τιμοκατάλογο του 3play θα δεις ότι στην περίπτωση που πληρώνεις με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα/τραπεζικό λογαρισμό μπορείς να επιλέξεις να πάρεις ως βασικό δέκτη τον PVR 865 στα 49 ευρώ και ως δέκτη για multiview τον 831 επίσης στα 49 ευρώ !
Δηλαδή συνολικά και για τους δυο δέκτες θα δώσεις στην περίπτωση αυτή: 49 + 49 = 98 ευρώ.
Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, 49+49 (και με εκπλήσσει αυτό που απάντησαν στο φίλο hdanca, επειδή το ρώτησα πολλάκις, τόσο στο τηλεφωνικό κέντρο, όσο και στο κατάστημα). Ο δέκτης 865 εφόσον χρησιμοποιηθεί για multiview κοστίζει 149 . Μόνο εφόσον αποτελεί κύριο εξοπλισμό κοστίζει 49 (τιμή προσφοράς με πληρωμή λογαριασμού με πιστωτική).

Δηλαδή λέω ότι στην περίπτωση αυτή αν επιλέξεις ως βασικό δέκτη τον PVR 865 στα 49 ευρώ
στη συνέχεια σαν multiview δέκτη έχεις δυο επιλογές:
Είτε έναν ακόμα PVR 865 στα 149 ευρώ
Είτε έναν 831 στα 49 ευρώ.

Αν δεις τον πίνακα στο σχετικό pdf αρχείο θα καταλάβεις σίγουρα τι εννοώ.
Επομένως δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει αυτό που μου έγραψες και το έχω σε έντονα γράμματα για τα 149 ευρώ.

Από τον πίνακα δεν προκύπτει ότι κάποιος μπορεί να αποκτήσει δύο δέκτες και να βαφτίσει τον ένα κύριο δέκτη και τον δεύτερο multiview. Ο πίνακας δημιουργεί πράγματι σύγχυση, αλλά με καλύτερη ανάγνωση προκύπτει ότι καλύπτει τις πιο συνηθισμένες περίπτωσεις:
Έχουμε τις εξής περιπτώσεις:
  • Υφιστάμενος συνδρομητής που έχει ήδη τον 865 PVR και θέλει multiview: Πληρώνει ως 2ο δέκτη τον 831 49 ή -αν θέλει- παίρνει έναν δεύτερο 865 PVR που τον πληρώνει 149 .
  • Υφιστάμενος συνδρομητής που έχει τον 831 PVR και θέλει multiview: Πληρώνει τον 865 PVR 149 . (Εδώ είναι το σφάλμα σoυ, εσύ αποκαλείς το νέο δέκτη ως κύριο εξοπλισμό και τον υπάρχον ως δέκτη multiview).
  • Υφιστάμενος συνδρομητής που έχει κάποιον παλιό απλό Panasat και θέλει multiview: Πληρώνει 49 τον 831 ως πρώτο δέκτη (ή δωρεάν με πληρωμή λογαριασμού με πιστωτική), και 149 τον 2ο δέκτη. Δεν μπορεί να βαφτίσει τον 865 ως δέκτη βασικού εξοπλισμού για να τον πάρει 49 , και να πάρει δεύτερο τον 831 με άλλα 49 !!!
  • Νέος συνδρομητής που θέλει και multiview: Πληρώνει 49 τον 831 ως πρώτο δέκτη (ή δωρεάν με πληρωμή λογαριασμού με πιστωτική), και 149 τον 2ο δέκτη. Δεν μπορεί να βαφτίσει τον 865 ως δέκτη βασικού εξοπλισμού για να τον πάρει 49 , και να πάρει δεύτερο τον 831 με άλλα 49 !!!
  • Νέος συνδρομητής που δεν θέλει multiview: Ισχύουν οι τιμές για κύριο εξοπλισμό.
  • Υφιστάμενος συνδρομητής που δεν θέλει multiview: Ισχύουν οι τιμές για κύριο εξοπλισμό (απλά αν κάνει αναβάθμιση δέκτη θα απενεργοποιηθεί η παλιά του κάρτα).

Επιπλέον εμένα το ερώτημα μου είναι επίσης αν υποθέσουμε πως μπαίνω σε 3play υπηρεσία και παίρνω τον PVR 865 με 49 ευρώ.Μπορώ να μη δώσω ακόμα 49 ευρώ για τον 831,και να χρησιμοποιήσω για τον δεύτερο δέκτη του multiview τον 831 που ήδη έχω ??!
Μήπως δηλαδή γίνεται να γλιτώσω την αγορά του 831,χρησιμοποιώντας τον 831 που ήδη έχω και να ενταχθώ
στο multiview,ώστε να έχω και την δωρεάν εγκατάσταση και τους 6 ή 12 μήνες δωρεάν multiview + HD ??

Από τα παραπάνω προκύπτει αφέστατα ότι η απάντηση είναι όχι. Και είμαι κατηγορηματικός γιατί είχα τις ίδιες απορίες με εσένα και το ξεδιάλυνα -με δυσκολία- και με το τηλεφωνικό κέντρο της NOVA, και στο κατάστημα της Forthnet. Αν ο 865 που θα πάρεις χρησιμοποιηθεί για multiview, η τιμή είναι 149 , τέλος - δεν αποτελεί τον κύριο εξοπλισμό.
Ακούγεται παράλογο, το ξέρω, αλλά προφανώς έχει να κάνει με την πολιτική επιδότησης, η οποία αφορά την κύρια συνδρομή, όχι τη multiview. Η ύπαρξη και του 831 στον πίνακα ως 2ο δέκτη multiview αφορά μόνο όσους έχουν ήδη τον 865 ως κύριο εξοπλισμό και θέλουν να αποκτήσουν υπηρεσίες multiview.

Επιμένω να κάνεις κλικ εκεί που λέει Περισσότερες επιλογές επικοινωνίας & ψυχαγωγίας στην ιστοσελίδα του Nova 3play full, για να σιγουρυτείς περισσότερο για την τιμή του δέκτη ανά περίπτωση, δες το αναδυόμενο μενού μόλις επιλέγεις κάθε δέκτη.

Επειδή όμως η απάντηση του hdanca δεν επαληθεύει τα όσα γράφω, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μόνο σου το κέντρο εξυπηρέτησης της NOVA, να δουν τη συνδρομή σου, και να τους κάνεις εξειδικευμένες ερωτήσεις. Μόνο έτσι θα δεις πράγματι τι ισχύει, το τι γράφουμε εδώ μέσα προκύπτει καθαρά από την εμπειρία μας, αλλά δεν αποκλείεται ποτέ να δώσουμε λάθος απαντήσεις, να μας έχουν δοθεί από τα κέντρα εξυπηρέτησης ανακριβείς πληροφορίες, ή να έχουμε μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες λάθος.

Last edited:
Καλησπέρα εχω το Nova Multiview στο δεύτερο δεκτη 831hd κάποιες φορές χανω την φωνή εχω αλλάξει κάμποσα καλώδια hd υπάρχει καμία λύση ?

Κι όμως,επικοινώνησα ξανά πριν από λίγο και επιβεβαίωσα αυτό που λέω.Και δυστυχώς,επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά ότι η εξυπηρέτηση πελατών άλλα λέει τη μια φορά και άλλα την άλλη.Και φυσικά δεν είναι λάθος των υπαλλήλων.Είναι θέμα ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική από τη Forthnet.Σε άλλον προσφορά 45 ευρώ,σε άλλον 40,σε άλλον 35,σε άλλον δώρο τα HD,ότι να'ναι.Μιλούσα μισή ώρα για να επιβεβαιώσω ορισμένα πράγματα για τον 865.Αρχικά ρώτησα για αγορά του 865 με 49 ευρώ λόγω πάγιας εντολής,με παράλληλη κατάργηση του 831 που έχω.Μου απαντάνε λοιπόν "δεν δικαιούστε αυτή την τιμή.Είναι μόνο για νέες συνδέσεις".Μα,τους λέω,υπάρχουν υπάρχοντες συνδρομητές που το έχουν κάνει.Πώς μου λέτε δεν το δικαιούμαι?Μου απαντάνε "αποκλείεται.Αυτό που σας λέω ισχύει".Τα νεύρα μου άρχισαν να γίνονται και πάλι κρόσσια."Μπορείτε σας παρακαλώ να ρωτήσετε και να επιβεβαιώσετε αν αυτό που σας λέω ισχύει"?Περίμενα περίπου ένα λεπτό και μου έρχεται η απάντηση..."Λοιπόν,εφόσον πληρώνετε με πάγια εντολή,μπορείτε να αποκτήσετε τον 865 με 49 ευρώ και ο 831 που έχετε θα απενεργοποιηθεί"."Είδατε που σας λέω"του λέω?"Γιατί με ταλαιπωρείτε"?Η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη."Πριν από λίγες μέρες",του λέω,"μου είχε πει συνάδελφός σας ότι αν μπω σε 3play,μπορώ να πάρω έναν 865 και ένα 831 με 49+49=98 ευρώ για multivew.Φαντάζομαι ότι ισχύει.Σωστά"?"Όχι,δεν ισχύει.Θα πρέπει να πάρετε τον 865 με 149 ευρώ",μου απαντάει.Όπως είναι φυσικό εκνευρίστηκα πολύ άσχημα,όχι με τον άνθρωπο αλλά με την εταιρεία,η οποία δεν ακολουθεί συγκεκριμένους και ενιαίους κανόνες.Τον παρακάλεσα να ρωτήσει κάποιον προϊστάμενό του αν ισχύει αυτό που λέω,με την παρατήρηση ότι πριν από λίγες μέρες άλλα μου έλεγε κάποιος συνάδελφός του.Περίμενα χωρίς υπερβολή τουλάχιστον 5 λεπτά.Για να μην πολυλογώ περισσότερο,μου επιβεβαίωσε αυτό που μου αρνιόταν.Όντως μπορείς να πάρεις με 49+49 ευρώ έναν 865 και έναν 831.Ο 865 αρχικός δέκτης και ο 831 δεύτερος.Άρα φίλε johnkok επιβεβαίωσα και αυτά που λέω για τον 865 και ότι η εξυπηρέτηση πελατών(δε φταίει το προσωπικό,αλλά η εταιρεία)είναι ότι να 'ναι.

Last edited:
Κι όμως,επικοινώνησα ξανά πριν από λίγο και επιβεβαίωσα αυτό που λέω.Και δυστυχώς,επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά ότι η εξυπηρέτηση πελατών άλλα λέει τη μια φορά και άλλα την άλλη.Και φυσικά δεν είναι λάθος των υπαλλήλων.Είναι θέμα ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική από τη Forthnet.Σε άλλον προσφορά 45 ευρώ,σε άλλον 40,σε άλλον 35,σε άλλον δώρο τα HD,ότι να'ναι.Μιλούσα μισή ώρα για να επιβεβαιώσω ορισμένα πράγματα για τον 865.Αρχικά ρώτησα για αγορά του 865 με 49 ευρώ λόγω πάγιας εντολής,με παράλληλη κατάργηση του 831 που έχω.Μου απαντάνε λοιπόν "δεν δικαιούστε αυτή την τιμή.Είναι μόνο για νέες συνδέσεις".Μα,τους λέω,υπάρχουν υπάρχοντες συνδρομητές που το έχουν κάνει.Πώς μου λέτε δεν το δικαιούμαι?Μου απαντάνε "αποκλείεται.Αυτό που σας λέω ισχύει".Τα νεύρα μου άρχισαν να γίνονται και πάλι κρόσσια."Μπορείτε σας παρακαλώ να ρωτήσετε και να επιβεβαιώσετε αν αυτό που σας λέω ισχύει"?Περίμενα περίπου ένα λεπτό και μου έρχεται η απάντηση..."Λοιπόν,εφόσον πληρώνετε με πάγια εντολή,μπορείτε να αποκτήσετε τον 865 με 49 ευρώ και ο 831 που έχετε θα απενεργοποιηθεί"."Είδατε που σας λέω"του λέω?"Γιατί με ταλαιπωρείτε"?Η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη."Πριν από λίγες μέρες",του λέω,"μου είχε πει συνάδελφός σας ότι αν μπω σε 3play,μπορώ να πάρω έναν 865 και ένα 831 με 49+49=98 ευρώ για multivew.Φαντάζομαι ότι ισχύει.Σωστά"?"Όχι,δεν ισχύει.Θα πρέπει να πάρετε τον 865 με 149 ευρώ",μου απαντάει.Όπως είναι φυσικό εκνευρίστηκα πολύ άσχημα,όχι με τον άνθρωπο αλλά με την εταιρεία,η οποία δεν ακολουθεί συγκεκριμένους και ενιαίους κανόνες.Τον παρακάλεσα να ρωτήσει κάποιον προϊστάμενό του αν ισχύει αυτό που λέω,με την παρατήρηση ότι πριν από λίγες μέρες άλλα μου έλεγε κάποιος συνάδελφός του.Περίμενα χωρίς υπερβολή τουλάχιστον 5 λεπτά.Για να μην πολυλογώ περισσότερο,μου επιβεβαίωσε αυτό που μου αρνιόταν.Όντως μπορείς να πάρεις με 49+49 ευρώ έναν 865 και έναν 831.Ο 865 αρχικός δέκτης και ο 831 δεύτερος.Άρα φίλε johnkok επιβεβαίωσα και αυτά που λέω για τον 865 και ότι η εξυπηρέτηση πελατών(δε φταίει το προσωπικό,αλλά η εταιρεία)είναι ότι να 'ναι.

Φίλε hdanca,ένα ευχαριστώ για το πολύτιμο feedback σου νομίζω πως είναι τουλάχιστον λίγο...!
Επειδή το ξέρω καλά το έργο αφού το έχω ζήσει αρκετές φορές γνωρίζω πως για να κάνεις δουλειά θα πρέπει
να είσαι καλά διαβασμένος...
Επίσης φαντάζομαι (επειδή μου έχει τύχει προσωπικά κι εμένα) όταν τους έλεγες "Είδατε που σας λέω"του λέω?"Γιατί με ταλαιπωρείτε"? στοιχηματίζω πως η απάντηση που πρέπει να πήρες ήταν παγερή σιωπή!
5-6 περιπτώσεις είναι κι έπρεπε να τα έχουν κάτω ξεκάθαρα...δεν πάμε να λύσουμε μη γραμμικές διαφορικές εξισώσεις...

Στο ζητούμενο τώρα:

Είμαι υφιστάμενος συνδρομητής κι εγώ και κοιτάζω να δω τι με συμφέρει καλύτερα.Τώρα έχω κι εγώ τον 831.
Αν είναι έτσι τα πράγματα λοιπόν και για να τα συγκεντρώσουμε,για να πάμε σε multiview έχουμε τις εξής δυο επιλογές:

1. Δεν αλλάζουμε πρόγραμμα και αγοράζουμε τον PVR 865 στα 149 ευρώ.Επιβαρυνόμαστε με κόστος εγκατάστασης multiview και δεν έχουμε κάποιο επιπλέον δώρο (πληρώνουμε κανονικά 9,90 ευρώ/μήνα,από τον πρώτο κι όλας μήνα)

2. Μεταβαίνουμε σε κάποιο πρόγραμμα 3play (3play full, ή triple play με "όλα τα novacinema" ή "όλα τα novasports") και επιλέγουμε πληρωμή μέσω πάγιας εντολής σε πιστωτική κάρτα/τραπεζικό λογαριασμό.
Τότε παίρνουμε PVR 865 με 49 ευρώ και 831 με 49 ευρώ. Σύνολο : 49 + 49 = 98 ευρώ.
Ο 831 που ήδη έχουμε παροπλίζεται...
Φυσικά στην περίπτωση που επιθυμούμε multiview με 2 PVR 865,τότε σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα
στην περίπτωση αυτή πληρώνουμε συνολικά 49 + 149 = 198 ευρώ

Από δώρα έχουμε:
1. δωρεάν εγκατάσταση
2. 6 μήνες δωρεάν multiview + hd (ή 12 μήνες δωρεάν multiview + hd αν επιλέξουμε το 3play full)
3. 3 μήνες δωρεάν adult pack

Επίσης έχουμε 1 χρόνο δέσμευση από την ημέρα που υπογράφουμε.
Τέλος νομίζω πως στην περίπτωση αυτή έχεις και το κανάλι nova 3D.

Ναι φίλε keraki,σύμφωνα με την τελευταία επικοινωνία που είχα,είναι όλα μα όλα όπως ακριβώς τα αναφέρεις.

Μου αρέσει που νόμιζα ότι είχα εξαντλήσει το θέμα... ειδικά όταν δια ζώσης στο κατάστημα της Forthnet επιβεβαίωσαν αυτά που με συνεχή επικοινωνία και αναμονές είχα αποσπάσει από τους υπαλλήλους στο κέντρο εξυπηρέτησης (οι οποίοι εντούτοις συνέκλιναν ότι ως υπάρχων συνδρομητής μπορούσα να αγοράσω των 865 για 49 , σε αυτό δεν πήρα λάθος απάντηση αντίθετα με τον hdanca!).

Πάντως στο βασικό ερώτημα αν με τον 865 στα 49 μπορείς να έχεις και multiview με τον παλιό σου δέκτη (HD 831) ως δεύτερο δέκτη, τι γίνεται τελικά; Αλλάζουν τα δεδεμένα; Αν ναι, να τροποποιήσω τηλεφωνικά την αίτησή μου... Το ερώτημα να δώσω άλλα 49 για δεύτερο (=τρίτο) δέκτη δεν με απασχόλησε, αν και για κάποιον που θέλει έτσι κι αλλιώς multiview τον συμφέρει με τoυς 6 ή 12 μήνες δώρο ανάλογα το πακέτο (κόστος συνδρομής 59,4/118,8 ). Δηλαδή εκεί που θα πλήρωνε 59 ή 108 θα πληρώσει 49!!! Αν έχω βέβαια καταλάβει σωστά.

Τι απάντηση έχετε;

Στην περίπτωση αυτή,φίλε johnkok,πρέπει να πάρεις άλλο ένα δέκτη είτε 831,είτε 865.Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον προηγούμενο 831 που είχες.Βέβαια,ότι λέμε το λέμε με επιφύλαξη,γιατί δυστυχώς η εξυπηρέτηση πελατών δε βοηθάει καθόλου,αντίθετα δημιουργεί συνεχώς νέες απορίες.

καλησπέρα σας

θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις

1. θέλω να βάλω στην κρεβατοκάμαρα το 2 κουτί της nova τι ισχύει για το multiview υπάρχει περιπτωση να το δίνουν δωρεάν λόγω ότι είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής?
τώρα έχω στο σαλόνι μόνο το 831. εάν βάλω το pvr στο σαλόνι και το 831 στην κρεβατοκάμαρα δίνουν το high defination δωρεάν.

2. μπορώ να γράψω σε σκληρό μέσω usb από το κουτί της nova 831 δεν ξέρω αν έχει και θύρα?
to pvr έχει θύρα να γράψω στο σκληρό?

Στα ερωτήματα που θέτεις σου απαντώ πολύ σύντομα.
1. Λίγο δύσκολο έως απίθανο να σου δώσουν τσάμπα τον 865 που χρειάζεσαι.Βέβαια μακάρι να τα καταφέρεις.Τα αμέσως προηγούμενα posts αναφέρονται ακριβώς σε αυτό το πράγμα. Διάβασέ τα.
2. Με τον 831 δε μπορείς να κάνεις εγγραφή σε usb.Με τον 865 ναι,κάνεις τις εγγραφές σου στον ενσωματωμένο του σκληρό δίσκο.

Εννοώ να γράψω σε εξωτερικό σκληρό όχι στον ενσωματωμένο για να το παίρνω μαζί μου

Όχι,δε μπορείς να γράψεις σε εξωτερικό σκληρό,μόνο στον ενσωματωμένο του 865.

Το 865 έχει την δυνατότητα να μπορείς να γράψεις σε εξωτερικό σκληρό και να τον παίρνεις μαζί σου?

Όχι, για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων δεν προσφέρεται αυτή η δυνατότητα.