Re: Απάντηση: Nova Multiview
Αν παρατηρήσεις το pdf αρχείο με τον τιμοκατάλογο του 3play θα δεις ότι στην περίπτωση που πληρώνεις με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα/τραπεζικό λογαρισμό μπορείς να επιλέξεις να πάρεις ως βασικό δέκτη τον PVR 865 στα 49 ευρώ και ως δέκτη για multiview τον 831 επίσης στα 49 ευρώ !
Δηλαδή συνολικά και για τους δυο δέκτες θα δώσεις στην περίπτωση αυτή: 49 + 49 = 98 ευρώ.
Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, 49+49 (και με εκπλήσσει αυτό που απάντησαν στο φίλο hdanca, επειδή το ρώτησα πολλάκις, τόσο στο τηλεφωνικό κέντρο, όσο και στο κατάστημα). Ο δέκτης 865 εφόσον χρησιμοποιηθεί για multiview κοστίζει 149 . Μόνο εφόσον αποτελεί κύριο εξοπλισμό κοστίζει 49 (τιμή προσφοράς με πληρωμή λογαριασμού με πιστωτική).
Δηλαδή λέω ότι στην περίπτωση αυτή αν επιλέξεις ως βασικό δέκτη τον PVR 865 στα 49 ευρώ
στη συνέχεια σαν multiview δέκτη έχεις δυο επιλογές:
Είτε έναν ακόμα PVR 865 στα 149 ευρώ
Είτε έναν 831 στα 49 ευρώ.
Αν δεις τον πίνακα στο σχετικό pdf αρχείο θα καταλάβεις σίγουρα τι εννοώ.
Επομένως δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει αυτό που μου έγραψες και το έχω σε έντονα γράμματα για τα 149 ευρώ.
Από τον πίνακα δεν προκύπτει ότι κάποιος μπορεί να αποκτήσει δύο δέκτες και να βαφτίσει τον ένα κύριο δέκτη και τον δεύτερο multiview. Ο πίνακας δημιουργεί πράγματι σύγχυση, αλλά με καλύτερη ανάγνωση προκύπτει ότι καλύπτει τις πιο συνηθισμένες περίπτωσεις:
Έχουμε τις εξής περιπτώσεις:
- Υφιστάμενος συνδρομητής που έχει ήδη τον 865 PVR και θέλει multiview: Πληρώνει ως 2ο δέκτη τον 831 49 ή -αν θέλει- παίρνει έναν δεύτερο 865 PVR που τον πληρώνει 149 .
- Υφιστάμενος συνδρομητής που έχει τον 831 PVR και θέλει multiview: Πληρώνει τον 865 PVR 149 . (Εδώ είναι το σφάλμα σoυ, εσύ αποκαλείς το νέο δέκτη ως κύριο εξοπλισμό και τον υπάρχον ως δέκτη multiview).
- Υφιστάμενος συνδρομητής που έχει κάποιον παλιό απλό Panasat και θέλει multiview: Πληρώνει 49 τον 831 ως πρώτο δέκτη (ή δωρεάν με πληρωμή λογαριασμού με πιστωτική), και 149 τον 2ο δέκτη. Δεν μπορεί να βαφτίσει τον 865 ως δέκτη βασικού εξοπλισμού για να τον πάρει 49 , και να πάρει δεύτερο τον 831 με άλλα 49 !!!
- Νέος συνδρομητής που θέλει και multiview: Πληρώνει 49 τον 831 ως πρώτο δέκτη (ή δωρεάν με πληρωμή λογαριασμού με πιστωτική), και 149 τον 2ο δέκτη. Δεν μπορεί να βαφτίσει τον 865 ως δέκτη βασικού εξοπλισμού για να τον πάρει 49 , και να πάρει δεύτερο τον 831 με άλλα 49 !!!
- Νέος συνδρομητής που δεν θέλει multiview: Ισχύουν οι τιμές για κύριο εξοπλισμό.
- Υφιστάμενος συνδρομητής που δεν θέλει multiview: Ισχύουν οι τιμές για κύριο εξοπλισμό (απλά αν κάνει αναβάθμιση δέκτη θα απενεργοποιηθεί η παλιά του κάρτα).
Επιπλέον εμένα το ερώτημα μου είναι επίσης αν υποθέσουμε πως μπαίνω σε 3play υπηρεσία και παίρνω τον PVR 865 με 49 ευρώ.Μπορώ να μη δώσω ακόμα 49 ευρώ για τον 831,και να χρησιμοποιήσω για τον δεύτερο δέκτη του multiview τον 831 που ήδη έχω ??!
Μήπως δηλαδή γίνεται να γλιτώσω την αγορά του 831,χρησιμοποιώντας τον 831 που ήδη έχω και να ενταχθώ
στο multiview,ώστε να έχω και την δωρεάν εγκατάσταση και τους 6 ή 12 μήνες δωρεάν multiview + HD ??
Από τα παραπάνω προκύπτει αφέστατα ότι η απάντηση είναι όχι. Και είμαι κατηγορηματικός γιατί είχα τις ίδιες απορίες με εσένα και το ξεδιάλυνα -με δυσκολία- και με το τηλεφωνικό κέντρο της NOVA, και στο κατάστημα της Forthnet. Αν ο 865 που θα πάρεις χρησιμοποιηθεί για multiview, η τιμή είναι 149 ,
τέλος - δεν αποτελεί τον κύριο εξοπλισμό.
Ακούγεται παράλογο, το ξέρω, αλλά προφανώς έχει να κάνει με την πολιτική επιδότησης, η οποία αφορά την κύρια συνδρομή, όχι τη multiview. Η ύπαρξη και του 831 στον πίνακα ως 2ο δέκτη multiview
αφορά μόνο όσους έχουν ήδη τον 865 ως κύριο εξοπλισμό και θέλουν να αποκτήσουν υπηρεσίες multiview.
Επιμένω να κάνεις κλικ εκεί που λέει Περισσότερες επιλογές επικοινωνίας & ψυχαγωγίας στην
ιστοσελίδα του Nova 3play full, για να σιγουρυτείς περισσότερο για την τιμή του δέκτη ανά περίπτωση, δες το αναδυόμενο μενού μόλις επιλέγεις κάθε δέκτη.
Επειδή όμως η απάντηση του hdanca
δεν επαληθεύει τα όσα γράφω, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μόνο σου το κέντρο εξυπηρέτησης της NOVA, να δουν τη συνδρομή σου, και να τους κάνεις εξειδικευμένες ερωτήσεις. Μόνο έτσι θα δεις πράγματι τι ισχύει, το τι γράφουμε εδώ μέσα προκύπτει καθαρά από την εμπειρία μας, αλλά δεν αποκλείεται ποτέ να δώσουμε λάθος απαντήσεις, να μας έχουν δοθεί από τα κέντρα εξυπηρέτησης ανακριβείς πληροφορίες, ή να έχουμε μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες λάθος.