Nova Multiview

Εγώ έκανα καινούργια συνδρομή τον Ιούλιο και ακόμα περιμενω και multiroom και δεκτή τύπου 865 με ενσωματωμένο σκληρό. Ο καινούργιος ναι μεν πέρνει εξωτερικό σκληρό αλλα δεν σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις κατι και να γράφεις ταυτόχρονα κατι άλλο .
Δεν καταλαβαίνω πως τους πέρνει 6 μήνες + να βγάλουν τον καινούργιο δεκτή που θα αντικαταστήσει τον 865 ...?

Sent from my iPad using Tapatalk

παιδιά γεια! συγγνώμη που ξαναγράφω εδώ κάτι που έγραψα και στο support αλλά το γράφω μήπως του έχει ξανατύχει σε κανένα και το έλυσε μόνος του.
Συνοπτικά, Χθες (9/2) ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία μου multiview και ενώ το μεσημέρι δεν συνδεόταν και μου εμφάνιζε διάφορα μηνύματα τελικά επικοινώνησαν από τα κεντρικά και έκαναν κάποιες διαδικασίες και έβλεπα κανονικά. μετά από κανένα 2ωρο τον έκλεισα. Το βραδάκι που τον άνοιξα (τον slave) μου έβγαζε "Ε30-4 θέαση προσωρινά αποκωδικοποιημένη κλπ κλπ". Έχω ήδη κάνει reset αλλά παραμένει το ίδιο μήνυμα. Τι πρόβλημα υπάρχει; Ο master δουλεύει κανονικά (και οι δύο είναι 831). Το πρόβλημα παραμένει καια σήμερα το πρωί. Στο account μου φαίνεται δηλωμένος και ο 2ος 831 με την κάρτα του όπως και η ενεργοποίηση του multiview.
Ξέρει κανείς τίποτα; Ευχαριστώ!

τελικά επικοινώνησε σήμερα το support και μέχρι στιγμή λύθηκε το ζήτημα. Ελπίζω να μην ξαναχαλάσει.

2 μερες ισχυει ακομα η προσφορα sports pack 24,90+10%. Να υποθεσω απο την 'ησυχια' εδω οτι δεν υπαρχει το παραμικρο νεοτερο περι multiview στους νεους δεκτες;... :gossip:

Αυτά τα δυο που αναφέρεις είναι αλληλένδετα, Γιατί και οι 3001 μέσω Ethernet θα υποστηρίξουν multiview οπότε όταν γίνει θα γίνει και για τους 3001 και τους 831.

Λοιπόν παιδιά εχθες έβαλα multiview, μετα απο μια διακοπή κάποιων μηνών, αναμεσα σε εναν 865 και εναν 831 και είμαι απίστευτα εντυπωσιασμένος. Πρωτα απο όλα τι ωραίο ππυ είναι το περιβαλλον στο δεύτερο δεκτή. Και είναι τρελό στο σαλόνι να βλέπω nova σε άλλη μορφή και στο δωμάτιο σε αλλη. Το ondemamd του 2ου παρα πολύ καλό με μεγάλη ποικιλία και μάλιστα πολύ καλύτερο απο το αντίστοιχο του ΟΤΕ. Μάλιστα σε χρήση που εκανα βλέποντας μια σειρα δεν κανένα απόλυτος πρόβλημα. Τέλος αν και η ακρίβεια σήματος του 2ου ηταν γύρω στο 90% ενω του 1ου 100% η ποιότητα της εικόνας ηταν τέλεια. Αρα η πρώτη εμπειρία του νέου multiview ηταν άριστη και ελπίζω να συνεχίσει έτσι...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι συνδεμολογία γίνεται για το multiview

Καταρχήν θα πρέπει να έχεις 2 δέκτες 831 η 865.
Οι δύο δέκτες δουλεύουν ανεξάρτητα, με δική τους κάρτα και κεραία.
Θα πρέπει στην ενεργοποίηση να δηλώσεις ποιος θα είναι master και ποιός slave.
Μεταξύ τους συνδέονται με ένα RF καλώδιο το οποίο μεταφέρει από το master δέκτη RFout στο slave δέκτη RF in, ένα παλμό.
Αν ξεσυνδεθούν μεταξύ τους ο slave δέκτης παύει να λειτουργεί.

Αν έχεις το νέο novabox pace 3001, δεν είναι εφικτή για την ώρα η λειτουργία multiview, μιας και ο δέκτης δεν έχει RF συνδεσμολογία.
Θα πρέπει να περιμένεις τη δυνατότητα της υπηρεσίας μέσω ethenert (σύνδεση δεκτών)

Nova Multiview με 3 δέκτες

Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γινεται το multiview σε τρεις δέκτες σε μια υπάρχουσα εγκατάσταση multiview με 2 δέκτες (όλοι θα είναι είτε 831 ή 865) με ένα επιπλεον καλώδιο από τον 2ο δέκτη προς τον 3ο δέκτη (εννοείται και το κλωδιο από τον 3ο στο LNB).
Επίσης εαν ειναι κατι που το δει εμπορικα η nova.
Άραγε ξέρει κανείς?

Όχι προς το παρόν δεν γίνεται. Στα άμεσα σχέδια της Nova ειναι να επεκταθεί το multiview σε τρεις επιπλέον δέκτες ανα οικία εκτός του πρώτου δέκτη. Άρα μιλάμε για τέσσερις δέκτες σύνολο. Αυτό ομως θα γίνει όχι με τον κλασικό τροπο που περνάει ο τόνος απο καλώδιο κεραίας απο δέκτη σε δέκτη αλλά μέσω του τοπικού δυκτιου στο σπίτι, όλοι οι δέκτες θα συνδέονται με το router και έτσι θα περνούν τον παλμό για την υπηρεσία multiview. Όλα αυτά βέβαια τα αναμένουμε στο μέλλον καθώς έπονται να δωθουν σε μελλοντική αναβάθμιση.

Σήμερα είναι μέχρι 2 δέκτες, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω.
Το επερχόμενο Multiview - Multiroom, σίγουρα θα υποστηρίζει και επιπλέον δέκτες.

Για την ώρα όμως είμαστε στην αναμονή.

Σε επικοινωνία μου με την νόβα η υπηρεσία multiview είναι με πληρωμή,αληθεύει;

Sent from my iPhone using Tapatalk