Για την περίπτωση (2) και για νέους συνδρομητές το κόστος απόκτησης των δεκτών είναι 298 ευρώ.
-Σ'αυτη την περιπτωση παιρνω εναν Vu+ Solo & εχω & ρεστα απ'τα 298 & γουσταρω & τον δεκτη-
Επίσης μου ανέφερε ότι το κόστος εγκατάστασης από εξουσιοδοτημένο τεχνικό είναι 130 ευρώ.
-Εδω δε μας αναφερεται στο τι σοι εγκατασταση ειναι αυτη που κανει 130 ευρω-
δηλ.καποιος συνδρομητης που τα 'χει στημενα ολα θα χωσει αλλα 130 ευρω με την αποκτηση & εγκατασταση του 2ου δεκτη;
Αν και δεν είμαι σε καμμία περίπτωση ειδικός μου φάνηκε υψηλό το κόστος της εγκατάστασης.Θα ήθελα εδώ να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος,αν την εγκατάσταση μου την κάνει άλλος τεχνικός έχω κανονικά την εγγύηση των δεκτών??
Επίσης το κόστος θα είναι η κανονική συνδρομή + 7.50 ευρώ/μήνα το multiview (εδώ τα παιδιά είπαν για 7.70 ευρώ/μήνα,ίσως η κοπέλα να έκανε λάθος αφού όπως ανέφερα τα διάβαζε εκείνη την ώρα) και επίσης αν συνδιαστεί και με την υπηρεσία HD τότε αν το έχω καταλάβει καλά έχεις:
1.multiview
2.HD στην μια τηλεόραση
3.HD στην άλλη τηλεόραση
Και τα 3 παραπάνω τα έχεις με 9.90 (ή 9.99) ευρώ /μήνα.
-τζαμπα-
Επίσης να θέσω ακόμα ένα ερώτημα:Έστω ότι κάποιος παίρνει και το adult pack με 10 ευρώ/μήνα.
-παιρνω μια satisfaction 8 channels καρτα για 12 μηνες & εχω παλι ρεστα-
Όπως ρώτησα στην απλή συνδρομή (χωρίς multiview) αν διακόψεις τη Nova πριν τους 12 μήνες έχεις πρόστιμο 100 ευρώ.Στη Forthnet αν διακόψεις πριν τους 12 μήνες έχεις πρόστιμο 70 ευρώ.
Βασικα πρωτα απ'ολα πρεπει να μαθουμε πως θα βλεπει ο 2ος δεκτης {λογικα με εξτρα γραμμη απο το πιατο}
χωρις να θελω να επηρεασω αλλα νομιζω φιλε μου πως δεν σε αγκιζει η κριση & καμια κριση