Κι εγώ δε νομίζω πως τα 10 μέτρα στέκουν.
Μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης.
Η τιμή είναι αρκετά καλή, ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι η πολιτική στο εξωτερικό είναι να χρεώνεται το HD ξεχωριστά για κάθε τηλεόραση. Το ερώτημα είναι τι γίνεται αν θέλουμε να μοιράσουμε το Multiview σε ξεχωριστά διαμερίσματα. Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι παράνομο, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που μιλάμε για 2 διαμερίσματα της ίδια οικογένειας σε εξολοκλήρου ιδίοκτητο οίκημα? Επίσης θα είναι εφικτός ο διαμοιρασμός μέσω RF, όπως γίνεται και σήμερα?
Για να σας δώσω να καταλάβετε. Αυτή τη στιγμή έχουμε σε ένα διαμέρισμα τον PVR και σε ένα άλλο δίνουμε το δεύτερο "σήμα" μέσω του απλού καλωδίου της κεραίας. Το δεύτερο σήμα μοιράζεται σε 3 τηλεοράσεις. Αυτό θα μπορεί να γίνει με τους καινούριους αποκωδικοποιητές ή πλέον θα πρέπει σε κάθε τηλεόραση να έχουμε και από έναν αποκωδικοποιητή?
:argue:Οσων αφορα την τιμη θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω στο εξης:
Οσο για το αν μπορουμε να βλεπουμε το ιδιο καναλι ταυτοχρονα ειτε απο τον εναν δεκτη (master 865) ειτε απο τον αλλο (831) σε μια τριτη tv αυτο πρεπει να γινεται αν παρουμε εικονα απο μια δευτερη εξοδο του ενος ή του αλλου δεκτη... Αν ομως θελουμε να βλεπουμε και στις τρεις tv διαφορετικο καναλι ταυτοχρονα ισως να ειναι εφικτο με εναν δεκτη 831 ακομα και για τα υπολοιπα (χρεωσεις κτλ) πρεπει να ενημερωθουμε απο την NOVAperator:
:argue:Οσων αφορα την τιμη θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω στο εξης:
ΔΕΝ θεωρω δικαιο να δινει στην τιμη των 238ευρω τους δεκτες 865 + 831 στους καινουργιους συνδρομητες και στην ιδια τιμη στους υπαρχοντες συνδρομητες που εχουν το δεκτη PVR 3001 KAI ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ... και πρεπει να σκεφτειτε πως για να εχω ακριβως οτι ειχα με τον PVR 3001 πρεπει κανονικα να με προμηθευσουν με 2 pvr 865 και παλι χαμενος θα βγω γιατι η καρτα που εχω τωρα δεν ειναι παντρεμενη... :HTEHEH56:
Οσο για το αν μπορουμε να βλεπουμε το ιδιο καναλι ταυτοχρονα ειτε απο τον εναν δεκτη (master 865) ειτε απο τον αλλο (831) σε μια τριτη tv αυτο πρεπει να γινεται αν παρουμε εικονα απο μια δευτερη εξοδο του ενος ή του αλλου δεκτη... Αν ομως θελουμε να βλεπουμε και στις τρεις tv διαφορετικο καναλι ταυτοχρονα ισως να ειναι εφικτο με εναν δεκτη 831 ακομα και για τα υπολοιπα (χρεωσεις κτλ) πρεπει να ενημερωθουμε απο την NOVAperator:
Multiview σε 3 τηλεοράσεις, γίνεται; Ή είναι μόνο για 1+1;
...και τον NovaBox HD 831 στα 89 ευρώ (και όχι στα 49 ευρώ που είναι η κανονική τιμή του). Είναι ένα ερώτημα γιατί δίνεται στα 89 ευρώ αντί στα 49.
Αρχικά θα είναι μόνο για 2. Στο μέλλον θα γίνει και για παραπανω.
Η κανονική τιμή του HD831 είναι 129 ευρώ. Οι μικρότερες τιμές είναι λόγω προσφορών.
Επίσης για το καλώδιο μεταξύ των δεκτών ισχύουν τα 30m. Κάτι για 10m που γράφτηκε είναι αρβύλα.
ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ MULTIVIEW ΣΤΙΣ 17/6
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.