ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ MULTIVIEW ΣΗΜΕΡΑ 18/06.
ΜΕ 2 HD PVR 865 - ΣΑΛΟΝΙ (Master) & ΔΩΜΑΤΙΟ (Slave).
Καμια σχεση το μηκος του ομοαξονικου καλωδιου που συνδεει τους δεκτες, ποιος τα λεει αυτα??
Mπορει να ειναι 5 μετρα, μπορει να ειναι και 50 μετρα.
Εγκατασταση απο ανεξαρτητο τεχνικο.
Η τιμη εξαρταται και απο το καλωδιο και οχι μόνο. Αν εχεις εσυ δικο σου ή σου φερει ο τεχνικος, μηκος & ποιοτητα καλωδιων, δυσκολιες εγκαταστασης, αν εχεις ή οχι πιατο, LNB QUAD...κλπ....η δικια μου πηγε πανω απο 100ευρώ.....παρολο που ειχα πιατο και quad lnb.
ΤΙΜΕΣ αποκωδικοποιητων οπως εχουμε πει απο εδω παλιοτερα.
ΧΡΕΩΣΕΙΣ υπηρεσιων multiview+hd το ιδιο.
Ενεργοποιηση τηλεφωνικα απο την Νοβα: χρειαστηκαν διεργασιες 1-1,50 ωρας τουλαχιστον με μπαραζ τηλεφωνηματων που μου εκαναν τεχνικοι της νοβα μεχρι να φτασουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα, αλλα τελος καλο-ολα καλα!
Το προβλημα ηταν κυριως η ενεργοποιηση του Slave.
Λεπτομερεια: αν βγαλεις το ομοαξονικο καλωδιο του Slave, μετα απο 3 λεπτα διακοπτεται η νοβα απο την τηλεοραση, για ευνοητους λογους...οταν το ξαναβαλεις επανερχεται μετα απο 5-10 δευτερα.
Ποιοτητα εικονας πολυ καλη, και στα sd και στα hd. (Καλυτερη απο τον πανασατ).
Ακριβεια σηματος 100%
Σταθμη σήματος 75-80%
Κατα τα αλλα δεν εχω ψαξει πολυ τους pvr ακομα.
Λογικο αφου sharing κάνει και αυτο που η νοβα λέει multiview πολυ καλο πάντως αυτο με το μακρύ καλώδιο χαρα στα γειτονικά σπίτια ή στα πάνω κάτω τώρα στην κρίση να μοιράσουν στα δυο την συνδρομή αν έχουν και φορθνετ τζαμα θα τους έρθει !!! Για τρίτο δέκτη ξέρουμε ; Στον ίδιο χώρο (χαχα) φυσικά !!!