AKISKDG
AVClub Enthusiast
- 25 July 2011
- 815
Εμείς φίλε μου όλα αυτά τα κάνουμε χρόνια και δεν είχαμε μουλτιβιου επίσης βλέπαμε στο iPad διαφορετικό κανάλι στο μπαλκόνι η στη τουαλέτα, κάναμε εγγραφές που τις κάναμε DVD μετά και σταματουσαμε για να πάμε τουαλέτα και βλέπαμε από το δεκτή μας άλλους 9 δορυφόρους πλην του χοτμπερντ και όταν διακοπταμε την συνδρομή δεν χάσαμε τις ταινίες μας που αν το κάνεις δηλαδή διακοψεις τον ήπιες και βάζαμε και καμία άλλη καρτούλα , στο δέκτη μας πχ sky , canal+ κτλ , και τραβάμε από τον 2 Tera δικτυακο σκληρο μας τα τραγουδσκια μας τα βιντεάκια μας τα avi μας τις φωτογραφίες μας και βλέπαμε από άλλη τηλεόραση αυτά που έχουμε γράψει στον δίσκο στο σαλόνι και βλέπουμε και digea απο τον ιδιο δέκτη που έχουμε γιατί την πατησαμε και δώσαμε 3000 tv με mpeg 2 αυτά τα λίγα κάνουν οι δεκτές της αγοράς που χρυσοπληρωσαμε και δεν μας αφήνει η Νοβα να χρησιμοποιούμε !!
Δε διαφωνώ καθόλου σε οτι λες, το αντίθετο μάλιστα.
Περίπου το ίδια έκανα και εγώ με ταινίες από το δίκτυο και μεταφορά σε WD PLAYER κοκ.
Απλώς σημείωσα ότι σαν υπηρεσία εμένα με βολεύει πάρα πολύ και ως στιγμής (πολύ νωρίς βέβαια) είμαι αρκετά ικανοποιημένος