Nova Multiview

Μέχρι τέλος του χρόνου αναμένετε η νέα αναβάθμιση που θα δίνει την δυνατότητα σύνδεσης δυο δεκτών σε multiview με τον παλμό να έρχεται μέσω δικτύου. Αν πληρώνεις με πιστωτική κάρτα εννοείτε ότι δικαιούσαι τον 13 μήνα δωρεάν εκτός αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό και δεν το γνωρίζω, σε κάθε περίπτωση το κοιτάς με το support. Το αν μπορείς να κάνεις ανανέωση με προσφορά δωρεάν multiview δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κάνεις μόνο το τμήμα προσφορών της Nova.

σε λιγες μερες ληγει η υπηρεσια που εχω δωρεαν multiview, την ειχα ενα χρονο κανοντας 18μηνο συμβολαιο

μιλησα εδω μεσα με τον support τμημα της νοβας,και με ειπε οτι δεν μπορω να το εχω αλλο δωρεαν

2 γνωστοι μου το ανανεωσαν τηλεφωνικα ευκολα και απλα τι με προτεινετε να κανω?

Απάντηση: Re: Nova Multiview

σε λιγες μερες ληγει η υπηρεσια που εχω δωρεαν multiview, την ειχα ενα χρονο κανοντας 18μηνο συμβολαιο

μιλησα εδω μεσα με τον support τμημα της νοβας,και με ειπε οτι δεν μπορω να το εχω αλλο δωρεαν

Ζήτησε διακοπή. Το τμήμα που ασχολείται μ'αυτά φαίνεται να έχει παραπάνω αρμοδιότητες. Αλλιώς απλά ξαναπάρε και ζήτα το ξανά. Μπορεί να πετύχεις πιο "καλό" άτομο (μου έχει τύχει).

Re: Απάντηση: Re: Nova Multiview

Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο και δεν μου δίνουν καλύτερη τημή

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν ζητήσω διακοπή θέλοντας να κρατήσω μόνο το τηλέφωνο - Internet, θέλουν να υπογράψω νέο δυμβολσιο

Και μένα θα με ενδιέφερε nova multiview ασύρματα, με είχαν προσφέρει πριν κανα χρόνο multiview αλλα αρνήθηκα γιατί δεν ήθελα να όργωσω το σπίτι για να ενώσω τους δυο δεκτές. Τους είχα ρωτήσει αν γινεται ασύρματα και μ είχαν πει οχι, τώρα πως ακριβώς θα γινεται με wifi μεταξύ τους?

Σήμερα ανανέωσα κανονικά για ακόμα έναν χρόνο για να πάρω το δωρεαν multiview. Πήγα και το έκανα σε κατάστημα.
Μου είπαν ότι η προσφορά ισχύει κανονικά με κάθε 12μηνη ανανέωση συμβολαίου.

Σήμερα ανανέωσα κανονικά για ακόμα έναν χρόνο για να πάρω το δωρεαν multiview. Πήγα και το έκανα σε κατάστημα.
Μου είπαν ότι η προσφορά ισχύει κανονικά με κάθε 12μηνη ανανέωση συμβολαίου.
Καλησπέρα σε ποιο κατάστημα αν επιτρέπεται;

Μονο μεσω δυκτιου το δινουν δωρεαν; η και με αλλο τροπο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη δική μου περίπτωση λειτουργεί με ομοαξονικό και δύο δέκτες: έναν 865 και ένα 831

Η υπηρεσία Nova Multiview για την ώρα είναι μόνο μέσω ομοαξονικού καλωδίου.
Αν προσέξετε στους αναβαθμισμένους 831 στις ρυθμίσεις Multiview δίνει την δυνατότητα και μέσω RF και μέσω Ethernet.

Όταν φτάσει αυτή η ώρα βλέπουμε αν θα έχουν επιλογή οι χρήστες.

Μιλώντας με το Support μου είπαν ότι η αναφορά στον 831 στο παραπάνω link γίνεται επειδή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα από 865

Όχι δεν λειτούργει ακόμη με Ethernet,μόνο μέσω καλωδίου RF. Ελπίζουμε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα είναι διαθέσιμος και ο τρόπος με Ethernet.

Όχι δεν λειτούργει ακόμη με Ethernet,μόνο μέσω καλωδίου RF. Ελπίζουμε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα είναι διαθέσιμος και ο τρόπος με Ethernet.

Εχω βέβαια ακουςει οτι υπαρχει τρόπος μεταφοράς του σήματος και μέσω δικτύου αλλα δεν εχω μάθει λεπτομέρειες.

Όσοι είχαμε το 25αρι μπορούμε να το κάνουμε 12μηνη ανανέωση για δωρεάν multiview? Γτ εμάς είναι αοριστου νομίζω. Τι παίζει;

Όσοι είχαμε το 25αρι μπορούμε να το κάνουμε 12μηνη ανανέωση για δωρεάν multiview? Γτ εμάς είναι αοριστου νομίζω. Τι παίζει;

Δεν εχει λήξει η δέσμευση; Αν ναι εισαι αορίστου χρόνου με κλειδωμένη τιμη.
Εμεις αναμένουμε επικοινωνία απο το support.