Nova Multiview

καλησπερα , εχω ενα nova box 3001 στο δωματιο , θελω να βλεπω και στο σαλονι , πως γινεται ; πρεπει να ερθει τεχνικος σπιτι ; θα μπορω να βλεπω στο σαλονι αλλο καναλι και στο δωματιο αλλο ; . Τι χρειαζεται ; .

Έχω ηδη ενα καλώδιο (lnb) απο την ταρατσα στον 6ο (απο την κατασκευη της πολυκατοικιας) που παει σε OTE tv. Ξερει καποιος αν μπορω με το ιδιο καλωδιο να κατεβασω και νοβα?

Θέλεις δέκτη για το σαλόνι, 2πλό ή 4πλό LNB στο κάτοπτρο, καλώδιο από εκεί στο σαλόνι, σύνδεση των 2 δεκτών μέσω δικτύο (κατά προτίμηση μέσω του router για να έχεις on demand και στους δύο), και συνδρομή multiview. Αν μπορείς ν' αλλάξεις το μονό LNB με το νέο μόνος σου χωρίς να χαλάσεις τη ρύθμιση προσανατολισμού και να πετύχεις την ίδια περιστροφή και να κατεβάσεις και καλώδιο, δεν χρειάζεσαι τεχνικό

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σας ευχαριστω. Φανταζομαι (στο περιπου) πως θα ειναι η συνδεση ναι. Εχω ηδη νοβα στον εβδομο (με δικο της καλωδιο) αλλά προφανως χρειαζομαι ακομα:

1) 2ο μηχανημα με καρτα στον 6ο
2) Εthernet και στα 2 μηχανηματα (6ος, 7ος) που εχω
3) Καλωδια ομοαξονικα (και 2 πλο lnb για την ΝΟΒΑ εννοειται)

Αυτα τα stacker-destacker (οπως το φανταζομαι) ειναι 2 μηχανηματακια που στο ενα εχω 2 inputs/1 output (απο τα lnb) που μπαινει στην ταρατσα και το αλλο αντιστοιχα 1 input/2 output που θα μπει στον 6ο? Καπως ετσι το φανταζομαι βασικα χωρις να ξερω..

Θέλει μερεμέτια δυστυχώς. Εκτος αυτου θα φαινεται και ασχημα.

Γι αυτό και ρωτησα για να δω τι παιζει κλπ. (Ήδη έκανα μερεμετια κατεβαζοντας 2ο καλωδιο στον 7ο για την ΝΟΒΑ - κακώς - γιατι αν το ξερα απ την αρχη θα το χα κατεβασει στον 7ο - οπως του ΟΤΕ στον 6ο - απο την κατασκευη του σπιτιου. Βασικα αν το ξερα απ την αρχη θα χα κατεβασει 4 καλωδια απ την ταρατσα, 2 σε καθε οροφο - για νοβα/οτε). Ευτυχως βεβαια δεν πολυφαινεται (αν και οπως ειπα θα θελα να ταν ολα εσωτερικα στους τοιχους). Anyway.

Αυτο το stacker (που μπαινει στην ταρατσα) θελει ρευμα? Υποθετω οχι..

Αν υπάρχει ομοαξονικό από την ταράτσα που κατεβάζει επίγειο ψηφιακό στον 6ο και σε βολεύει που μπαίνει και βγαίνει, μήπως να το έριχνες με combiner εκεί;

Υπαρχει και κεραια (της πολυκατοικιας) που απ οτι εχω δει παει σ ενα ενισχυτακι (που χει και σπλιτερ για να πηγαινει το σημα σε ολους τους οροφους) αλλα δεν θελω να μπλεξω μ αυτα.

2 ερωτησεις γρηγορες:

1) αν το stacker θελει ρευμα η οχι
2) αν θα μπορω να βλεπω ταυτοχρονα nova/ote στον 6ο (υποθετω οχι?)

Θέλεις δέκτη για το σαλόνι, 2πλό ή 4πλό LNB στο κάτοπτρο, καλώδιο από εκεί στο σαλόνι, σύνδεση των 2 δεκτών μέσω δικτύο (κατά προτίμηση μέσω του router για να έχεις on demand και στους δύο), και συνδρομή multiview. Αν μπορείς ν' αλλάξεις το μονό LNB με το νέο μόνος σου χωρίς να χαλάσεις τη ρύθμιση προσανατολισμού και να πετύχεις την ίδια περιστροφή και να κατεβάσεις και καλώδιο, δεν χρειάζεσαι τεχνικό

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε ευχαριστω , για ondemand εχω ιντερνετ αλλα δεν ειναι nova αλλα ιντερνετ του οτε , εχω σκετο δορυφορικο nova full pack , η εγκατασταση ειναι δωρεαν απο τεχνικο της nova ;

το stacker destacker δεν θέλει ρεύμα.ουτε κάποια ρύθμιση στους δέκτες.
στο θέμα multiview τεχνικός χρειάζεται οπωσδήποτε ακομα κ εάν είναι ολα τα καλώδια έτοιμα γιατί θα σου φέρνει το δέκτη κ κάνει ενεργοποίηση

Απάντηση: Re: Nova Multiview

γεια σας εχω nova multiview με δεκτες τους 831 που ειναι συνδεμενοι μεταξυ τους με καλωδιο σημερα παρελαβα τον 3001 να βλεπω και τα επιγεια αλλα μεταξυ τους πως συνδεωνται τωρα μεταξυ ο 831 με 3001 ηθελα την γνωμη σας πριν τους παρω τηλ για ενεργοποιησει