πριν κάνεις αίτηση για multiview θα πρέπει να δεις εαν μπορεί να περαστεί καλωδιο utp απο τον ενα δέκτη στον αλλο. γιατί με powerline δεν περνάει εαν είναι αλλο σπίτι θα έχει κ διαφορετικό δίκτυο ρεύματος.
Μένω στον πανω οροφο(ξεχωριστό διαμέρισμα) του πατρικού μου που έχει nova. Θα μπορώ να βλέπω και εγώ μέσω multiview? Έχω ηδη εγκατάσταση από cosmote tv. Τι θα πρέπει να κάνω?
. Πέρα από τον 2ο δεκτη θα χρειαστώ και πιάτο ή και ρυθμίσεις εξτρά στον δέκτη?
δοκιμασμένο. δεν περνάει ο παλμός με wifi.ισως λογω μεγάλου ping σε κάποιες περιπτώσεις ακομα κ το powerline έχει προβλήματα. το πώς κ το γιατί το ξέρουν αυτοί που το εχουν φτιάξει.
Δοκίμασες χειροκίνητη ρύθμιση δικτύου με σταθερή IP στον κάθε δέκτη;Έχω master 5001 και slave τον 831. Ο πρώτος με power line ο δεύτερος απ'ευθείας στο router. Παίζουν κάποιες ώρες και μετά παίρνω μήνυμα
: Ε213-32 Multiview Round Trip Timeout
Ο master ξεκολλάει αλλάζοντας κανάλι αλλά ο slave όχι. Μετά θέλουν και τα δύο reset αρκετές φορές για να παίξει και ο slave μέχρι να γίνει το ίδιο. Καμία ιδέα; Μήπως να ζητήσω τον 3001 σε αντικατάσταση του 831. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.