Aυτα (ολα αυτης της κατηγοριας ) ειναι plug n play ? Δηλαδη παιρνει σημα απο το router και συνδεεις απλως ενα καλωδιο ethernet μεταξυ acess point και αποκωδικοποιητη ? Η θελει ρυθμισεις στην σελιδα του ρουτερ ? Αν παρεμβαλεις ενα ethernet switch εξακολουθει να παιζει απροσκοπτα το vod ? Μηπως κατα τυχη εχει δοκιμαστει κατι τετοιο ?
Ευχαριστω
ps.Φαινεται λιγο οφτοπικ η ερωτηση αλλα για μερικους ειναι σημαντικη φασαρια το καλωδιο![]()
Ναι, οι τίτλοι είναι γενικά οι ίδιοι. Όντως, είναι λογικό αυτό. Αναφέρθηκε και σαν συμπέρασμα στο review, σου δίνει την εικόνα ενός nova go στην τηλεόραση, προσαρμοσμένου στο μενού του δέκτη.@hdanca: Έχεις εικόνα αν οι ταινίες και σειρές που υπάρχουν στο VOD είναι οι ίδιες που υπάρχουν στο Nova Go; Η λογική λέει πως είναι πολύ πιθανόν να έχουν κάνει μία ενοποίηση του Nova Go με τους Pace στο θέμα του VOD.
Aυτα (ολα αυτης της κατηγοριας ) ειναι plug n play ? Δηλαδη παιρνει σημα απο το router και συνδεεις απλως ενα καλωδιο ethernet μεταξυ acess point και αποκωδικοποιητη ? Η θελει ρυθμισεις στην σελιδα του ρουτερ ? Αν παρεμβαλεις ενα ethernet switch εξακολουθει να παιζει απροσκοπτα το vod ? Μηπως κατα τυχη εχει δοκιμαστει κατι τετοιο ?
Ευχαριστω
ps.Φαινεται λιγο οφτοπικ η ερωτηση αλλα για μερικους ειναι σημαντικη φασαρια το καλωδιο![]()
Σωστά! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν χρησιμοποιείται switch.Στην παρουσίαση αναφέρεται ότι δεν χρειάζεται καμία ενέργεια από τον χρήστη πλην του να συνδέσει το καλώδιο στο ρούτερ. Για το switch δεν φαντάζομαι να υπάρχει θέμα . Γιατί να υπάρχει ;
Εκτός του ότι είναι δωρεάν τι ακριβώς ζήλεψες ??
Δεν θα το έχει προβλέψει με κάποιο τρόπο αυτό η nova ?ενα μεγαλο πλεονεκτημα αν το βλεπω σωστα ειναι οτι θα μπορω να μεταφερω τον δεκτη
σε ενα αλλο σπιτι χωρις δορυφορικη εγκατασταση και να βλεπω μεσω ιντερνετ οτι περιεχομενο
υπαρχει διαθεσιμο η λεω κατι λαθος?
Αν αναφέρεσε σε εμένα, το ζήλεψα γιατί βλέπεις ότι θες, όποτε θες και δωρεάν.
Push vod είναι στον 865
Ρώτησες τίποτα γιαυτόν?
Δεν θα το έχει προβλέψει με κάποιο τρόπο αυτό η nova ?
Αν είναι έτσι θα μπορεί να βλέπει κάποιος και αφού λήξει η συνδρομή του , μόνο και μόνο έχοντας σύνδεση internet και τον αποκωδικοποιητή . Δε νομίζω , ίσως για να λειτουργήσει το όλο πράγμα θα πρέπει ο δέκτης να έχει σήμα . Δεν ξέρω πως ούτε είμαι και πολύ σχετικός με αυτά αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.