Και με το VOD του ΟΤΕ ΤV / VODAFONE TV το ίδιο δεν ισχύει....εκτός βέβαια από το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσεις έξτρα
Εγω μιλώ για νόμιμες διαδικασίες Επί πληρωμή, και οχι για κατέβασμα παράνομου υλικού....!Δεν διαφωνώ για το δωρεάν αλλά στο "ότι θέλω όποτε θέλω" δεν υπάρχει διαφορά....άσε που δεν ξέρω εάν έχεις την επιλογή να κατεβάσεις την ταινία εάν η σύνδεση σου δεν είναι καλή ούτε εάν έχεις πρόσβαση σε HD ταινίες.
Επίσης εκείνο που έχει σημασία είναι να δούμε τι ταινίες/σειρές θα είναι διαθέσιμες στο VOD folder
Εγω μιλώ για νόμιμες διαδικασίες Επί πληρωμή, και οχι για κατέβασμα παράνομου υλικού....!
Στο σημείο που είμαι εχω κλειδωμένη σύνδεση 17+ Mb και δεν έχω τέτοια προβλήματα.
Απο εκεί κ πέρα, ίσως επειδή όλοι ξέρουν οτι υπάρχει τέτοια πρόσβαση, για αυτό στον ΟΤΕ, που είμαι άλλωστε όπως είπα συνδρομητής, να μην έχουν και πολυ αξιόλογες ταινίες στο πακέτο τους.![]()
Παίδες μια διευκρίνηση.
Έχουμε να κάνουμε με ένα δέκτη novabox, και συζητάμε για την νέα υπηρεσία VOD, η οποία θα είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές.
Είναι ενεργοποιημένη αυτή και μόνο, και τίποτα περισσότερο.
Πότε θα είναι διαθέσιμη, πιστέψε μας δεν το γνωρίζουμε. (Μακάρι να είναι αύριο)
Άρα. κάθε ερώτηση για 865, 831, νέα αναβάθμιση, διαθέσιμο multiview, και κάθε άλλο που καλοπροαίρετα ζητάτε να μάθετε δεν το γνωρίζουμε.
Ας μείνουμε στην κουβέντα μας για το VOD, αφενός μεν να δούμε τα + και τα - στην τόσο καλή προσπάθεια του Χάρη και του Χρήστου, και αφετέρου, μην πάρουμε λάθος πληροφορίες που δεν υφίστανται.
Παρακαλώ λοιπόν, να συνεχίσουμε την συζήτησή μας για το VOD, και ότι νεότερο εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.