Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Εγώ που επικοινώνησα με το τεχνικό της nova μου είπε ότι βγήκε η αναβάθμιση 67.προσπαθησε να μου την περάσει αλλά τίποτα. Μου είπε ότι επειδή είναι beta θα περαστεί σύντομα στο σύστημα και θα γίνει αυτόματα. Αναμονή. ..

Για να δούμε την IP που έχει πάρει ο δέκτης, αρκεί να πατήσουμε το πράσινο πλήκτρο στο χειριστήριο και να κατέβουμε στην επιλογή "Δίκτυο"...
DSC_0265.jpg

Πατώντας πάνω στην επιλογή "Ρυθμίσεις δικτύου", πηγαίνουμε σε μια άλλη σελίδα, όπου ο συνδρομητής επιλέγει την επιθυμητή ρύθμιση. Μπορεί να επιλέξει είτε την "Αυτόματη (DHCP)" ...
DSC_0268.jpg

...είτε την "Χειροκίνητη"...
DSC_0267.jpg

Σας έβγαλε την νέα αναβάθμιση; Εγώ που κοίταξα το μεσημέρι τίποτα 😭😭😭

Εμένα δεν υπάρχει η επιλογή δίκτυο και θεωρητικά εχω την τελευταία έκδοση (65/2.0.0.41), εμφανίζει την επιλογή άμα συνδεθεί ο δέκτης στο router;

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Εμένα δεν υπάρχει η επιλογή δίκτυο και θεωρητικά εχω την τελευταία έκδοση (65/2.0.0.41), εμφανίζει την επιλογή άμα συνδεθεί ο δέκτης στο router;

πρεπει να τον συνδεσεις στο router πρωτα.

Λογικά δεν σου εμφανίζεται γιατί έχεις την 65.με την καινούργια (67) θα εμφανιστεί. .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λογικά δεν σου εμφανίζεται γιατί έχεις την 65.με την καινούργια (67) θα εμφανιστεί. .

Διάβασα (πολύ) καθυστερημένα το νήμα και, κατ' αρχάς, θέλω να συγχαρώ τον Χάρη (hdanca) για την εξαιρετική παρουσίαση της νέας δυνατότητας του δέκτη.
Επειδή ο δέκτης 831 βρίσκεται στον καλοκαιρινό χώρο, είχε μείνει στην 57/1.0.4.21, από τότε που έγινε αυτόματα, και σήμερα, αφού διάβασα το νήμα, έκανα αναβάθμιση και βγήκε 81/2.0.1.54 (!!!). Στο νέο interface εμφανίζεται και η κάρτα On Demand αλλά όταν την ανοίγω μου δείχνει ότι δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ.

Επειδή το καλώδιο ethernet που έχω διαθέσιμο εδώ που βρίσκομαι δεν αρκεί για την απόσταση router-δέκτη, προσπάθησα να βάλω, χειροκίνητα, τις ρυθμίσεις που δίνει η Forthnet, χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια έβαλα αυτές του Χάρη (post #82) αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Λίγη βοήθεια παρακαλώ.

Πρέπει να συνδέσεις το καλώδιο Ethernet,δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται μερικά μηχανήματα να έχουν ήδη την αναβάθμιση.Προφανώς δε μιλάω για beta testers.

@Skor80

Σ' ευχαριστώ πολύ.
Αναγκάστηκα και τα σύνδεσα και ... είδα το ... φως ...

Τέλεια. Νιώθω αμήχανα που είμαι ο πρώτος, μετά τον Χάρη, που ενεργοποιώ το NOD.
Πλήθος ταινιών και η πρώτη που έβαλα είναι το "Μια νύχτα στο Τρινινταντ", ασπρόμαυρη του 1952 (!!!).

Edit
Και πολλά συγχαρητήρια στη Forthnet/Nova για τη νέα υπηρεσία.
Συγκρίνοντας το πλήθος και την ποικιλία των διαθέσιμων τίτλων σε σχέση με εκείνους του 865 η διαφορά είναι χαοτική.

Μπορουν να επιλεξουν οποιο μηχανημα θελουν και να δωσουν την αναβαθμιση.

Με βάση τη δική μου περίπτωση, δεν νομίζω ότι γίνεται επιλογή αλλά αυτό θα διαπιστωθεί αν προσπαθήσουν και άλλοι την αναβάθμιση.

Last edited:
παιδια στον καινουργιο τον novabox ποιο ειναι το τελευταιο firmaware;

Μία ερώτηση ακόμα....
Με VDSL έχουμε ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες σύνδεσης???
δλδ, ή ασύρματο access point ή με powerline adapters ?

Επειδή ο δέκτης 831 βρίσκεται στον καλοκαιρινό χώρο, είχε μείνει στην 57/1.0.4.21, από τότε που έγινε αυτόματα, και σήμερα, αφού διάβασα το νήμα, έκανα αναβάθμιση και βγήκε 81/2.0.1.54.
Οταν λες έκανα αναβάθμιση πως ακριβώς το έκανες;

Μία ερώτηση ακόμα....
Με VDSL έχουμε ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες σύνδεσης???
δλδ, ή ασύρματο access point ή με powerline adapters ?

Εννοείται πως ναι.

παιδια στον καινουργιο τον novabox ποιο ειναι το τελευταιο firmaware;
Επίσημα η τελευταία που υπάρχει στους αποκωδικοποιητές πριν δωθεί η καινούργια που αναφέρουμε στο review μας ειναι η 65 2.0.041

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Οταν λες έκανα αναβάθμιση πως ακριβώς το έκανες;

Τεχνικές Ρυθμίσεις/Αναβάθμιση δέκτη
Τώρα, βέβαια, έχω λίγο διαφορετικό interface αλλά νομίζω ότι η αναβάθμιση είναι στην ίδια διαδρομή.

Edit
Σε ότι αφορά το fw, ο δέκτης μου σήμερα κατέβασε την 81/2.0.1.54, όπως έγραψα σε προηγούμενο post.

τελικά έγινε μεσα απο τον δέκτη ή οχι; δεν καταλαβα

Η αναβάθμιση έγινε μέσω του δέκτη ή μέσω του My account?

κανείς;;;

Μέσα απο τον δέκτη έγινε αλλα η αναβάθμιση που είχε πριν ηταν αυτή με το παλιό interface που σε άφηνε να κανεις μέσα απο το δέκτη αναβάθμιση (αν έχω καταλάβει σωστά). Με το καινούργιο interface δεν μπορείς να κανεις απο το δεκτη προς το παρόν αλλα μόνο μεσω του my account η απο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Nova.