Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Revi

Υποπτεύομαι ότι η επιλογή αντικατάστασης με 5 θα ισχύει εφόσον ο προς αντικαταστάση δέκτης βρίσκεται εντός εγγύησης.
Εδώ που είμαι εγώ η πωλήτρια επιμένει πως αντικατάσταση γίνεται με 39 για μένα (ο δέκτης μου είναι εκτός εγγύησης) και δεν γνωρίζει την επιλογή με τα 5 .

Οχι είναι εκτός εγγύησης ο δέκτης.

Με τον καινούριο δέκτη και με 8αρα ταχύτητα αδύνατη η παρακολούθηση ταινίας κάθε δέκα δευτερόλεπτα και κλεψύδρα.... Σύνδεση με καλώδιο στο ρουτερ και δεν λέω ρε παιδιά εχει τόσο καιρό αυτή η κατάσταση το καταλαβαίνω ότι είναι δωρεάν η υπηρεσία αλλά ξεκινάς να δεις ταινία και σπάνουν τα νεύρα και την σταματάς....... Έλεος....υπ όψιν ότι έχω ξαναγράψει για το θέμα στο φόρουμ με πηραν τηλέφωνο τους ανάφερα το πρόβλημα είπαν θα το κοιτάξουν αλλά τα ίδια.

Last edited:
Εχω και εγω απο την δευτερα το βραδυ πτωση του ίντερνετ και καθε μερα τους παιρνω τηλ μια ανεβαίνει μια πεφτει .τους ειπα να αλλάξουμε ρουτερ δεν το δεχονται θελουν να πληρωσω. τα ρουτερ που εχουν ,είναι τις πλάκας.ενα που εχουν δεν το δινουν ,θελουν να ερθουν σπιτι να δουν την γραμμη που πριν απο 15 μέρες την είχαν δει .δεν ειχε τιποτα .επαιξε τις επόμενες μερες με 15 ταχυτητα και τωρα καθε μερα παίρνω τηλ. Και καθαρίζουν την γραμμη και παιζει .τι εχει εχω τρελαθεί δεν ξερω τι να κανω.ξερεις κανεις γιατι γινεται αυτο .ειπαν πως ειναι ασταθες οι γραμμη σαν δικαιολογία.δεν μπορεις να δεις ταινια .εχω σηκωσει τα χερια ψηλα .αν καποιος κατι ας με βοηθήσει παρακαλω.

εχθες εκατσα να δω μια ταινια και καθε 2 λεπτα κλεψυδρα,και οταν επανερχοτανε δεν ειχε ηχο για λιγα δευτερολεπτα.μου εσπασαν τα νευρα και το παρατησα.τραγικη υπηρεσια,οσες φορες προσπαθησα να δω ταινια απο το demand sto τελος κατεληγα με σπασμενα νευρα.

Πήρα τελικά το νέο δέκτη με 5 . Καμία σχέση με τον 831. Είναι γρήγορος στην πλοήγηση στα μενού και στο ondemand. Επίσης, έχω την αίσθηση ότι η ποιότητα εικόνας στο ondemand είναι πολύ ανώτερη σε σχέση με αυτή του 831. Η κλεψύδρα κάνει κάποιες αραιές εμφανίσεις, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν καθιστά την παρακολούθηση αδύνατη, ενώ δεν παρατηρούνται κολλήματα και reboot.
Φαίνεται ότι τα πολλά προβλήματα έχουν να κάνουν με αδυναμία του 831 να "σηκώσει" το νέο firmware. [H γραμμή στο σπίτι μου δίνει καθαρά 1,2 mb/s, συγχρονίζει δε στα 19000 kbps]

Last edited:
@malagad
τον πήρες από κατάστημα 5 ευρώ ή με τηλεφώνημα στα κεντρικά; τι ακριβώς είπες; χρειάστηκε ανανέωση συνδρομής για να σου τον δώσουν;

@malagad
τον πήρες από κατάστημα 5 ευρώ ή με τηλεφώνημα στα κεντρικά; τι ακριβώς είπες; χρειάστηκε ανανέωση συνδρομής για να σου τον δώσουν;

Πήγα στο τοπικό κατάστημα τους ενημέρωσα ότι ο 831 επανεκκινεί πολύ συχνά κατά την αναπαραγωγή του ondemand περιεχομένου και ζήτησα αντικατάσταση η οποία έγινε με
πληρωμή 5 και ανανέωση 12 μηνων.

to ondemand θελει ανοιγμα καποιας πορτας στο ρουτερ;γιατι κολαει καθε 2 λεπτα με αποτελεσμα να μην μπορω να δω ταινια.κ ολα αυτα σε συνδεση vdsl.

to ondemand θελει ανοιγμα καποιας πορτας στο ρουτερ;γιατι κολαει καθε 2 λεπτα με αποτελεσμα να μην μπορω να δω ταινια.κ ολα αυτα σε συνδεση vdsl.

Εγώ δεν έχει πειράξει τίποτα στο router.
Αλλά ούτε νομίζω να έχω διαβάσει ή ακούσει κάτι ανάλογο .
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Εγώ δεν έχει πειράξει τίποτα στο router.
Αλλά ούτε νομίζω να έχω διαβάσει ή ακούσει κάτι ανάλογο .
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Δεν κάνεις λάθος, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτε στο rοuter μας.

Re: Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

τελικα το on demand moy κολαγε γιατι το power plug τοχα συνδεσει πανω σε πολυπριζο.το συνδεσα σε πριζα μονο του και τωρα δουλεθει τελεια.οθτε μια φορα δεν εμφανιστικε η πυξιδα σε ολοκληρη ταινια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ακυρο τζαμπα χαρηκα.παλι τα ιδια.νομιζω οτι φταιει το repeater.εχω ταχυτητα 26 download και 4 upload αλλα το repeater πρεπει να ευθυνεται για τα κολληματα.

Όσοι είχατε προβλήματα για κατεβαστέ την νέα αναβάθμιση μέσα από το menu του δέκτη σας, ίσως να έχουν γίνει αλλαγές και παίζει πιο σταθερά η υπηρεσία.

Με τη νέα αναβάθμιση του δέκτη 3001, αλλάζει πλέον και το μήνυμα για τους χρήστες που έχουν σκέτη τηλεόραση χωρίς δίκτυο φορθνετ στην υπηρεσία nova on demand. Η ταφόπλακα που λέγαμε. Πλέον δεν λέει προσωρινο προβλημα σύνδεσης δοκιμάστε αργότερα αλλά λεει ¨αποτυχία σύνδεσης. Μπείτε στο nova.gr και ενημερωθείτε για τις προυποθέσεις χρήσης της υπηρεσίας.¨Ειναι οριστικό, ούτε πιλοτική χρήση, ούτε τίποτε άλλο. Μονο σε φορθνετ. Προφανώς είδαν αυξηση σε 3play συνδρομές και το άφησαν έτσι.

@zapper και εγώ που είμαι στο δίκτυο της forthnet αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.
Οπότε κάτι άλλο θα συμβαίνει.

Πάντως δεν μπορώ να πω οτι με την αναβάθμιση το κολλήματα στο on demand βελτιώθηκαν ...
Μάλλον χρειάζεται αναβάθμιση ολόκληρος ο δέκτης !!!!!

Πάντως δεν μπορώ να πω οτι με την αναβάθμιση το κολλήματα στο on demand βελτιώθηκαν ...

Επειδή την υπηρεσία δεν την χρησιμοποιώ ιδιαίτερα για να έχω πολύ καλή γνώμη, εσύ βλέπεις τα ιδία προβλήματα μετά την αναβάθμιση, η καλυτέρευσε λίγο σαν λειτουργία σε σχέση με πριν αλλά εξακολουθεί να έχει προβλήματα?? Όσο αφορά πάντα τον 831 καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου. Καλό θα είναι και κάποιος κάτοχος Novabox Pace 3001 να μας πει και εκεί τι γίνετε μετά την αναβάθμιση.

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Άκη τσέκαρε, πχ όταν έβλεπες ένα επεισόδιο από κάποια σειρά, και σε "πέταγε έξω," η "κόλλαγε," με αποτέλεσμα να ξεκινάς από την αρχή.

Δυστυχώς παρ όλο που πέρασε η δοκιμαστική περίοδος και που κάναμε υπομονή για να λυθούν τα προβλήματα ,αυτά εξακολουθούν και υπάρχουν
Συνεχείς διακοπές πού μερικές φορές φθάνουν να επαναλαμβάνονται κάθε 2-3 λεπτά ,άρνηση του δέκτη να προβάλει κάποιες ταινίες [έτσι γουστάρει ] καί γενικώς μια κατάσταση που δέν δικαιολογείται
Πρίν λίγες μέρες μου έκανε το εξής ,ενώ έβλεπα την ταινία [έστω και με διακοπές] όταν έφθασα στο τέλος ,περί τα δέκα λεπτά είχαν μείνει ,σταματούσε και την ξανάρχιζε από την αρχή !!!!!,μου το έκανε δύο φορές ,αφού έβαλα το ff για να φθάσω στο τέλος της ταινίας ,τελικά το είδα την επόμενη μέρα ......
Ούτε είναι πλέον αποδεκτό κάθε λίγο να κάνουμε επιστροφή στίς εργοστασιακές ρυθμίσεις για να ξεκολλήσει ο δέκτης .
Νομίζω ότι η Νόβα θα πρέπει να λύσει επειγόντως τα προβλήματα της ,γιατί άρχισαν να κουράζουν