Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

έχω τον 3001, βλέπω on demand απροβλημάτιστα.
"Νερό" θα έλεγα.
Δεν έχω πετύχει ταινία να μην παίζει.
Ο δέκτης γενικά δεν κολλάει πουθενά όπως ήταν ο 831.
Έχω φυσικά forthnet και κλειδώνω στα 16 σταθερά.

Στέργιο και εγώ τον ίδιο έχω ,με όλα αυτά τα προβλήματα πού ανέφερα και έχω forthnet και φυσικά τα 16 δεν υπάρχουν ,είμαι κάπου ανάμεσα στα 10.5 -13.Τώρα είμαι στα 11.2

Βγηκε για λιγο πριν κατι μερες μια καινουργια η οποια, κατα τα λεγομενα, διορθωνει αρκετα bugs. Τωρα δεν ειναι διαθεσιμη, αλλα λογικα θα την λαβουν συντομα ολοι.

Η νέα Version της αναβάθμισης είναι 91/2.0.2.51.

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Βγηκε για λιγο πριν κατι μερες μια καινουργια η οποια, κατα τα λεγομενα, διορθωνει αρκετα bugs. Τωρα δεν ειναι διαθεσιμη, αλλα λογικα θα την λαβουν συντομα ολοι.

Eυχαριστώ Κωστή ,ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα

Κωστή αυτή είναι για τον novabox Pace 831, για τον Novabox Pace 3001 που έχει ο Πέτρος η νέα version είναι 61/2.0.2.51-NG

Επειδή την υπηρεσία δεν την χρησιμοποιώ ιδιαίτερα για να έχω πολύ καλή γνώμη, εσύ βλέπεις τα ιδία προβλήματα μετά την αναβάθμιση, η καλυτέρευσε λίγο σαν λειτουργία σε σχέση με πριν αλλά εξακολουθεί να έχει προβλήματα?? Όσο αφορά πάντα τον 831 καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου. Καλό θα είναι και κάποιος κάτοχος Novabox Pace 3001 να μας πει και εκεί τι γίνετε μετά την αναβάθμιση.
Τα προβλήματα παρουσιάζονται κυρίως κατά τον εντοπισμό του σημείου όπου έχει σταματήσει μια ταινία και την συνέχεια της.
Η κατά την μετακίνηση μέσα στην ταινία μπροστά ή πίσω , δεν είσαι ποτέ σίγουρος οτι οτι δεν θα κολλήσει.
Έχω παρατηρήσει οτι είναι με τις μέρες του.1-2 εβδομάδες δεν έχει πρόβλημα και μετά σε μια μέρα μπορεί να χρειαστεί 2-3 επανεκκινήσεις.

Re: Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Άκη τσέκαρε, πχ όταν έβλεπες ένα επεισόδιο από κάποια σειρά, και σε "πέταγε έξω," η "κόλλαγε," με αποτέλεσμα να ξεκινάς από την αρχή.
Περιμένω μερικές μέρες να δω την συμπεριφορά του. ´Οπως είπα και πιο πώνω είναι με τις μέρες του ή τις ώρες του οπότε θα ήταν άδικο να πω οτι δεν άλλαξε τίποτα . Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δούμε.

Επιτελους καταφερα πρωτη φορα να δω ταινια στο ondemand μετα την αναβαθμιση.

Υπαρχει σημαντικη προοδος μετα την αναβαθμιση μονο που τωρα παρουσιαζει δυο προβληματα που ελπιζω να λυθουν , το πρωτο οτι κατα την διαρκεια θεασης μιας ταινιας κολαει και ξαναγυριζει μονο του απο την αρχη πραγμα χρονοβορο και σπαστκο πολυ ,επισεις καποιες φορες κολλαει εντελως ο δεκτης μιλαω για τον 3001 με τα led κοκκινο - και πρασινο να παραμενουν αναμενα με μονη λυση την αποσυνδεση απο το ρευμα .

Last edited:
Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Στον 831 μέσω ίντερνετ και πρέπει να συνδέσεις το router με το δέκτη με καλώδιο ethernet.
Στον 865 μέσω δορυφόρου.

Λαμπρά! ευχαριστώ!

Το ondemmand πως παίζει στον 865 προσπάθησα πήγα εκεί που λέει αλλά δεν έβγαζε τίποτα!Χθες τον πήρα με μεταβιβαση για multiview

Για το ελάχιστο είναι 4Mbps ωραία, για το μέγιστο ποια ταχύτητα απαιτείται ;
Δεν βρήκα πουθενά απάντηση.

Last edited by a moderator:
Και εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά για το Nova 3play.
Μπήκα σε αυτή την διαδικασία γιατί με ενδιέφερε πιο πολύ η υπηρεσία on demand. Αλλά λίγο που το έψαξα διαπίστωσα πως έχει κάποιες σοβαρές ελλείψεις στο πρόγραμμα και ειδικότερα στις σειρές. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε στις σειρές να είναι ανεβασμένα όλα τα επεισόδια, ώστε να μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μια σειρά από την αρχή.

Last edited by a moderator:
Για το ελάχιστο είναι 4Mbps ωραία, για το μέγιστο ποια ταχύτητα απαιτείται ;
Δεν βρήκα πουθενά απάντηση.

Όπως έγραψα,
ξέρουμε πόσο xDSL Bandwidth απαιτείτε για την μέγιστη ποιότητα εικόνας στο ONDemand της NOVA ;

-Στο NETFLIX για παράδειγμα υπάρχει ο παρακάτω πίνακας.

[FONT=&quot]Παρακάτω θα βρείτε τις προτεινόμενες ταχύτητες λήψης από το Internet ανά μετάδοση
μέσω streaming για την προβολή τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών μέσω του Netflix.
[/FONT]

• 0,5 Mbps - Απαιτούμενη ταχύτητα ευρυζωνικής σύνδεσης
  • 1,5 Mbps - Προτεινόμενη ταχύτητα ευρυζωνικής σύνδεσης
  • 3,0 Mbps - Προτεινόμενη ταχύτητα για ποιότητα SD
  • 5,0 Mbps - Προτεινόμενη ταχύτητα για ποιότητα HD
  • 25 Mbps - Προτεινόμενη ταχύτητα για ποιότητα Ultra HD

Last edited: