NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: Re: NOVA On Demand

Nαι περιπου κανα 8ωρο ηταν γιατι ημουνα στην δουλεια και το ειδα οταν γυρισα....

Re: NOVA On Demand

Οι ταινίες είναι διαθέσιμες για 3 εβδομάδες και οι σειρές για 2.

4 ταινίες, 4 σειρές με τελευταίο το Hannibal που εμφανίστηκε τώρα το απόγευμα

Νίκο εννοείς ότι αυτά σου κατέβηκαν το τελευταίο διήμερο,ή είναι αυτοί οι τίτλοι που έχεις κατεβασμένους συνολικά?

NOVA On Demand

Δεν νομίζω να κατέβηκε τίποτα εκτός απο το Hannibal (14/10) σήμερα το απόγευμα.
Οπα, μόλις εμφανίστηκε και το boardwalk s04e04 μέχρι τις 18/10

Τα αλλα προϋπήρχαν

Ναι,το Boardwalk το είδα κι εγώ τώρα.Οι 4 ταινίες και οι 4 σειρές που ανέφερες,τι είναι?Αυτά που έχεις συνολικά?Γιατί εγώ έχω συνολικά 12 ταινίες και 6 σειρές.

NOVA On Demand

Καθηγητής... 8/10
Streetdamce.... 8/10
Πλεονεκτήματα.... 8/10
Ο θεός...8/10
Boardwalk s4e3 10/10
Burn notice e17. 10/10
Burn notice e18. 10/10
Hannibal 14/10
Boardwalk s4e4 18/10

Αυτά έχω

Σου λείπουν οι ταινίες που λήγουν 15/10 και 22/10,σύνολο 8.Από σειρές σου λείπουν Person of interest 3 επ.1 και το The newsroom 2 επ.1.Εμένα από αυτά που έχεις το Boardwalk επ.3 το είχε και έφυγε.Πώς κι έτσι σου λείπουν αυτοί οι τίτλοι?

Ελα μου ντε...
Πάντως Τρίτη δεν κατέβασε τίποτα.
Αλλα μην νομίζεις ότι το παρακολουθώ κιόλας τι κάνει. Αραιά και που μπαίνω να δω αν έχει τίποτα καλό.

Οι ταινίες αυτή τη φορά δεν κατέβηκαν την Τρίτη.Τετάρτη και Πέμπτη κατέβηκαν.Αλλά δεν σου κατέβηκαν ούτε της προηγούμενης Τρίτης.Απλά,έτσι το αναφέρω.

Και καλά κανεις και μου το λες και τώρα που το συζητάμε νομίζω ότι είχε μείνει στο 10930 μέχρι χθες που έγραψα κάτι και μάλλον έφυγε απο εκεί.
Τελικά κάτι "παίζει" με το τρίπτυχο, δεύτερο tuner-10930- κατέβασμα

Το δεύτερο tuner πρέπει να είναι στη 12130,για να κατεβαίνουν οι τίτλοι του on demand.

Το θέμα είναι ότι δεν κατέβηκαν την Τρίτη οι ταινίες,αλλά την επόμενη και την μεθεπόμενη.Πάντως,σε κανονική κατάσταση το δεύτερο tuner μένει στη 12130.