NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Re: NOVA On Demand

Από τις ταινίες που έβγαιναν σήμερα κατέβασε 6 στις 8 (Δεν κατέβασε τον λύκο και την Βερόνικα Μαρς μόνο). Λες δηλαδή ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ε;

Από τις ταινίες που έβγαιναν σήμερα κατέβασε 6 στις 8 (Δεν κατέβασε τον λύκο και την Βερόνικα Μαρς μόνο). Λες δηλαδή ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ε;

6 κατέβηκαν από τις 7 (και όχι 8) που έχει το πρόγραμμα.Η Veronica θα κατέβει κάποια στιγμή, ίσως και αύριο. Και ο λύκος, κάποια στιγμή θα σου κατέβει.

Ενεργοποίησα για πρώτη φορά τον 865 την περασμένη Πέμπτη. Ο τεχνικός είπε σε 48 ώρες το On Demand θα ενεργοποιηθεί. Μέχρι χτες τίποτα αλλά σήμερα κατέβασε μόνο 5 ταινίες. Τι να κάνω; Επαναφορά εργοστασιακών δεν θέλω γιατί θα χάσω τα Favorite

Διάβασε το #1527 http://avclub.gr/forum/showthread.p...rt-***?p=1057190525&viewfull=1#post1057190525 και θα σου λυθούν οι απορίες

Τη προηγούμενη εβδομάδα αργά το βράδυ έκλεισε ξαφνικά ενώ έπαιζε και έκανε πλήρες restart. Νόμισα ότι είχε κοπεί το ρεύμα. Έκτοτε έχει άδειασει το nova plus από ταινίες πλην 2 που λήγουν την επόμενη εβδομάδα και χωρίς καμία άλλη νέα προσθήκη. Είναι φυσιολογικό αυτό; Αυτήν την εβδομάδα κατέβηκαν νέες ταινίες;

Last edited by a moderator:
Ναι, κατέβηκαν και θα τις βρεις εδώ, μαζί με τις προηγούμενες
http://www.novacinema.gr/novaondemand

ΥΓ
Συγκρίνοντας τη λίστα αυτή με την αντίστοιχη του δέκτη, παρατηρώ ότι αυτές που λήγουν στις 6/1/15, κατά το δέκτη, λήγουν στις 7/1/15, κατά τη λίστα.
Επίσης, ότι στη λίστα του δέκτη περιλαμβάνονται και 3 επεισόδια της νέας σειράς Mentalist (7), τα οποία δεν φαίνονται στη λίστα της Nova.

Ευχαριστώ. Επειδή δεν έχει κατέβει κάτι καινούργιο, να τον βγάλω από τη πρίζα για λίγο να δω απόψε τι θα γίνει; Βέβαια και πριν βλέπω δεν μου τα είχε κατεβάσει όλα της λίστας αλλά τουλάχιστον είχα τα πιο πολλά.

Απάντηση: NOVA On Demand

Εμένα πρέπει να έχει να κατεβάσει ταινίες εδώ και 2 εβδομάδες. Μου εμφανίζει μόνο ταινίες που είναι διαθέσιμες μέχρι 27/1. Τι μπορεί να φταίει;

Σωστή παρατήρηση.

Και στο δικό μου εμφανίζονται μόνο οι 5 με λήξη 27/1 ενώ, με βάση το πρόγραμμα του novacinema έπρεπε να έχουν κατέβει και οι α) 5 από 13/1 (λήξη 3/2), β) 6 από 20/1 (λήξη 10/2), γ) το Mentalist 7 από 22/1, δ) το Gotham 12 από χθες 23/1 και ε) Person of Interest 12 από 18/1

Προσωπικά, δεν αφήνω ανοικτό το δέκτη αλλά, μέχρι τώρα, μόνο μια φορά είχα πρόβλημα με το κατέβασμα. Όλες τις υπόλοιπες κατέβαζε κανονικά.

Έχουν κατεβάσει άλλοι τις ταινίες της 20/1 (την 23/1 δεν έχει διαθέσιμες) και τις σειρές που αναφέρονται παραπάνω;

τεχνικους που εχω ρωτησει και εκτος νοβα μου ειπαν καλο γενικα με τους δεκτες να μην τους εχεις ουτε standby και μονο ανοιχτος.Τωρα αν θες να τον βαζεις standby εγω προτεινω απο δευτερα προς τριτη(δλδ οπως σημερα)να τον αφησεις ανοιχτο το βραδυ και να ελεγξεις τη συχνοτητα αν ειναι αυτη που λεμε...