NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Re: NOVA ON DEMAND

τον νέο hd pvr και μιλάω για τις ταινίες που δηλώνει η nova ότι με αυτόν τον δέκτη βλέπεις στο on demand

Ο δέκτης πρέπει να μένει συνέχεια ανοιχτός εαν θες pvr.και για την πρώτη φορα χρειάζεται να είναι ανοιχτός τουλάχιστον 4-5 μέρες για να κατεβούν κάποιες ταινίες στον σκληρό δίσκο.

Απάντηση: NOVA ON DEMAND

παιδια εμενα μου κατεβηκαν στην αρχη που ανοιξε οι ταινειες αλλα τωρα αυτες ληξανε και δεν εχει κατεβασει αλλες...ξερετε τι φταιει?!

Αν κανεις συνεχεια εγγραφες δεν αφηνεις το δευτερο tuner να σου περασει στον δισκο τις ταινιες. Επισης μου ειπανε πως εαν υπαρχουν χαμηλα επιπεδα (κατω του 80%) δεν θα ειναι δυνατη η ληψη τιτλων. Ελεγξε και την αδρανοποιηση να ειναι στο οχι οπως και στις περιβαλλοντολογικες ρυθμισεις να ειναι ολα οχι.

Απάντηση: NOVA ON DEMAND

εκανα εγραφες σχεδον καθε μερα ισως να οφειλετε απο κει....πιο πολυ χρησιμοποιω το pause αν και δεν νομιζω αυτο να χει νοημα γιατι ειναι αλλη μνημη...το σημα παντως ειναι καλο και η αδρανοποιηση και οι περιβαλλοντικες απ την αρχη της εχω βαλει στο οχι...μηπως πρεπει να τον αφηνω και ανοιχτο το δεκτη και οχι στην αναμονη?(που διχνει την ωρα οχι τελειως)

παιδαι ποσες σελιδες εχετε στο on demand? εγω εχω 3 και δεν μου κατεβαζει αλλες ενω εχω το δεκτη συνεχεια ανοικτο χωρις να γραφω τιποτα. τι παιζει?

Εμενα έχει κατεβάσει 4 ταινίες και μόλις επιλέξω μια μου λέει
Για την ενεργοποίηση της υπηρεσία καλέστε το 18345.

Επεξεργασία:
Εμενα παιδιά συνεχίζει να έχει πρόβλημα.
Μίλησα 2 φορες με την υποστήριξη της Nova και δοκιμάσαμε διαφορα αλλα τίποτα.
Μου έχει πει ότι ίσως δεν κατέβηκαν σωστά οι ταινίες και για αυτό δεν τις παίζει..

Last edited by a moderator:

εγω βλεπω 3 σελιδες ταινιες κανονικα ποσες ειναι?

Παιδιά μετά απο ένα εξάμηνο παρουσίας της εν λογω υπηρεσίας πως σας φαίνεται; Σας καλύπτει για την χρήση που βγήκε ή περιμενετε κάτι διαφορετικό να ενταχθεί ώστε να αυξήσει την χρησιμότητά της; Προσωπικά δεδομένου των συχνων επαναλήψεων και της μηδαμινής παρουσίας πρόσθετων τιτλων στην υπηρεσία, θεωρώ πως δεν με καλυπτει καθόλου εκτος απο τις κλασικές πρεμιέρες εαν και εφοσον δεν τις γράψω κανονικά στον δέκτη. Απο την άλλη θα προτιμούσα να ενταχθούν καποιοι νεώτεροι τίτλοι εστω και με χρέωση ή τουλάχιστον να μειωθούν οι ημερομηνίες λήξης των τίτλων ώστε να υπάρχει συχνότερη εναλλαγή των παραπάνω στη σελίδα της υπηρεσίας. Πιστεύω πως αργα ή γρήγορα θα αλλάξουν κάτι αφού θέλω να πιστεύω πως και άλλοι ενόχλησαν και έκαναν τις παρατηρήσεις τους και για το συγκεκριμένο ζήτημα (μεταξύ άλλων πάντα). Αφού την δίνουν που την δίνουν ευκαιρία θα ήταν να μπορούν να την αξιοποιήσουν καλύτερα δημιουργώντας ενα δεύτερο προγραμμα που τρέχει παράλληλα (ας πούμε εβδομάδα κωμωδίας στην υπηρεσία Nova on demand) ή εβδομάδα θρίλερ με τις αντίστοιχες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ταινίες ώστε να δημιουργήσουν μεσω της ιδίας πλατφόρμας εσωτερικό ανταγωνισμό των συνδρομητών και να "αναγκάσουν" αρκετούς να αναβαθμιστούν ώστε να απολαμβάνουν την διαφοροποιημένη πλέον υπηρεσία μέσω του pvr. Θα ξέρει δηλαδή ο συνδρομητής πως οταν θα πάει στον 865 δεν θα έχει μόνο τη δυνατότητα να γραφει κτλ αλλά θα του παρέχεται και η δυνατότητα της παρακολουθησης ενός νέου, άλλου, διαφορετικού προγράμματος που θα αλλάζει κάθε εβδομάδα ή καθε 15 ημέρες με ταινίες που δεν παιζονται καθόλου στα καναλια ροής. Τι καθομαι και γραφω μεσημεριάτικα....:award::award:

Μία ερώτηση,ίσως αφελής,προς τους ενεργούς χρήστες "on demand".Για να δει κάποιος μια ταινία HD από τις διαθέσιμες του "NOVA on demand",πρέπει να είναι συνδρομητής και στα HD,ή όχι?Δηλαδή πρέπει να είναι συνδρομητής Full ή cinema συν τα HD ή δε χρειάζεται?Δηλαδή αν πάει κάποιος να επιλέξει να δει μια ταινία σε HD για να την δει πρέπει να είναι συνδρομητής και στα HD(+5 ευρώ)?

Re: NOVA On Demand

ξερεις κανεις ποτε κατεβαινουν οι ταινιες? εχει στανταρ ωρες?

Απάντηση: NOVA On Demand

καλησπερα παιδια!!ενεργοποιησα ξανα το δεκτη πριν μερικες μερες μαζι με την υπηρεσια plus για εγγραφη οπου δουλευει κανονικα!αυτο που δεν δουλευει ειναι το on demand!δεν εχει κατεβασει τιποτα ενω το αφηνω οπως μου ειπαν συνεχως ανοιχτο!εγω πιστευω πως ειναι η ισχυ του σηματος!!και στα δυο tuner εχω 100% ακριβεια ενω στην ισχυ γυρω στα 60 με 65%...αν μπορει καποιος να βοηθησει...

Last edited by a moderator:

Στο startpack, παίζει κάτι από το On demand; Βλέπω τους τίτλους αλλά δεν με αφήνει να κάνω αναπαραγωγή..

ρε παιδια το 2 tuner ειναι και σε σας στην 10930?? αρχισαν να χανονται οι ταινιες στο μενου... εννοειται πως εχς κανει καμποσα reboot τον δεκτη...

Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι μετά από reboot ή μετά από σάρωση δικτύου,το δεύτερο tuner βρίσκεται στη συχνότητα 10930 και μετά από λίγο πάει στη 12130 όπου και παραμένει.Δοκίμασε να αλλάξεις τα 2 καλώδια μεταξύ τους ή βγάλε το καλώδιο του δεύτερου tuner από το lnb και μετά ξαναβάλτο στην ίδια ή καλύτερα σε άλλη είσοδο. Λογικά θα σου ξεκολλήσει.Αν όχι,πήγαινε σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.Τέλος,πήγαινε στη 12130 και κάνε μια εγγραφή.Μετά τσέκαρε αν θα παραμείνει σε αυτή τη συχνότητα.Λογικά δεν έχει πρόβλημα ο δέκτης.Για κάποιο λόγο έχει κολλήσει σε αυτή τη συχνότητα.Αν κάνεις αυτά,πιστεύω ότι θα ξεκολλήσει.