NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Re: NOVA On Demand

2 ταινίες...TED και σιωπηλοί ένοικοι....
Πριν 4 μέρες τα κατεβασε...διαρκώς ανοιχτό....
Έλεος!
Αφού παταξαμε την πειρατεία, πατάσσουμε και τους συνδρομητές. ..
Και ο λογαριασμός που ήρθε, χρεώνει 2 ΦΟΡΕΣ τα τηλεφωνικά τέλη. Μια σαν 2play και αλλη μια σαν 3ple play....
Ποσο μα@άκα μπορεί να σε περνάνε;
Θα γίνει χαμός αύριο....

Απάντηση: NOVA On Demand

κανε φιλε χαμο γιατι και που τους παιρνω εγω τηλεφωνο και σαν μ......κανω αυτα που λενε δεν εχει κατεβασει ουτε λεπτο!!!

"-Αν δεν κατεβάζει περισσότερες ταινίες πρέπει να δει το δέκτη και την κάρτα τεχνικός.
-Μα το ότι κατεβάζει ταινίες και δεν τις κατεβάζει όλες, δεν σημαίνει ότι ο δέκτης δεν έχει πρόβλημα και υπάρχει θέμα με την εκπομπή των προς φόρτωση ταινιών;
-Πιθανόν, αλλά θα πρέπει πρώτα να δει το δέκτη τεχνικός..."
κι εσάς ειδικός, θα προσέθετα....

2 ταινίες...TED και σιωπηλοί ένοικοι....
Πριν 4 μέρες τα κατεβασε...διαρκώς ανοιχτό....
Έλεος!
Αφού παταξαμε την πειρατεία, πατάσσουμε και τους συνδρομητές. ..
Και ο λογαριασμός που ήρθε, χρεώνει 2 ΦΟΡΕΣ τα τηλεφωνικά τέλη. Μια σαν 2play και αλλη μια σαν 3ple play....
Ποσο μα@άκα μπορεί να σε περνάνε;
Θα γίνει χαμός αύριο....

μηπως εκανεσ εγγραφες δικες σου τις ωρες που κατεβαινουν? νομιζω καθε τριτη και σαββατο κατεβαινουν... αφου αρχησαν να κατεβαινουν περιμενε. και σε μενα ειχαν αργησει

@sakels: Εσύ πόσες έχεις στη λίστα σου; Εγώ δεν έχω καμία αλλά για άλλο λόγο (το δεύτερο tuner είναι συνδεδεμένο με priority switch και πολλές φορές τα άλλα μέλη της οικογένειας ξεχνάνε ανοιχτό τον VU+ Solo2).

το Max ειναι 2-3 ταινιες στην 4 σελιδα. αυτη τη στιγμη εχω 3 σελιδες αλλα λογικα εχει χασει τις τελευταιες ταινιες επειδη μια βδομαδα τον ειχα κλειστο εντελως. επισης χαλαστρα κανει οταν κολλαει το 2 tuner στην 10930 και πρεπει να του κανω restore σε default.

ασχετο αλλα το feed του ondemand για τον 3001 απο την 10930 υπαρχει ακομα?

2 σελίδες γεμάτες, αλλά συχνά πυκνά κολλάει το 2ο tuner στην 10930....
Με το restore δεν χάνονται εγγραφές και οι ήδη κατεβασμένες ταινίες;

Απ' όσο ξέρω οι ταινίες κατεβαίνουν με το 2ο tuner και απαραίτητα ο δέκτης πρέπει να είναι ανοικτός. Σήμερα το πρωί και μετά από 4 μέρες που έχω τον δέκτη χωρίς να έχει κατεβάσει καμία ταινία, βρήκα στη λίστα 4 ταινίες, όμως είχα αφήσει τον δέκτη ανοικτό στο Novasport 7 λόγω της αναβάθμισης.
Αλήθεια, δε παίζει να πάθει κάτι ο δέκτης με το να μένει πάντα ανοικτός;

Last edited:

Ακριβώς, αν και η κοπέλα της εξυπηρέτησης στο κέντρο μου είχε πεί να δοκιμάσω να βάλω το καλώδιο μόνο στο 2ο LNB για να κετέβει η αναβάθμιση και μετά να το αλλάξω πάλι, τελικά δεν έπιασε, το ίδιο πιστεύω πως ισχύει και για το OnDemand και στα δύο LNB καλώδιο.

Εγώ κάθε βράδυ τον κλείνω.Αυτή τη στιγμή που κοίταξα,έχει 13 τίτλους.

εγω αυτη τη στιγμη βλεπω μονο 2 τιτλους τους παρανομους και τους πεντε θρυλους

Και κλειστο να τον εχεις τα κατεβαζει.

Δες μηπως εχει κολλησει το τιουνερ 2 σε λαθος συχνοτητα

απ`οτι καταλαβαινω,θελει 2 lnb και καλο σημα.
τα παιδια που δεν εχουν πολλους τιτλους στο ondemand,τι συδεσμολογια και σημα εχουν?

Εγώ έχω 9 τίτλους. Με τη λέξη "κλειστός" τα παιδιά εννοούν σε αναμονή. Όχι σε αδρανοποίηση.

Εμένα έχει 14 τίτλους και το αφήνω ανοιχτό
Βασικά μέχρι πριν 2 βδομαδες είχε μόνο 4 και δεν έβλεπα να κατεβάζει τίποτα, απότε τον έβγαλα από την πρίζα και τον ξανάβαλα και άρχισε από το ίδιο βράδυ να κατεβάζει.

Last edited: