NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: NOVA On Demand

εγω κανενα!!ενα lnb να κατεβαινουν δυο ξεχωριστα καλωδια....σημα ακριβειας και στα δυο 90-100% και ισχυ στο tuner 1 66% περιπου κατο tuner2 68% περιπου.Συχνοτητα το 2 tuner παντα κοιτω να ειναι στο 12130.Ανοιχτος το βραδυ.Εχω κανει αλλαγη tuner 1 tuner2, τα καλωδια τους αρκετες φορες μηπως φταιει αυτο, εχω κανει σαρωση, εχει την τελευταια αναβαθμιση, ειναι αδειος ο Σκληρος........εβαλα και το περιθωριο δισκου στο 2% οπως μου παν.............σας τα ειπα ολα!!!Τι αλλο να κανω ρε γ.... ?!!:furious3:

για να το αφηνω τα βραδια στο ondemand,τι καλυτερη δυνατη λυση εχω?
δηλαδη ποιο tuner με ενδιαφερει γι`αυτην την δουλεια και που να το αφηνω?

**sorry για τα απανωτα,αλλα ειναι μεχρι να μπω στο νοημα του δεκτη..
δεν εχω ξαναδουλεψει 2πλο tuner.

Last edited by a moderator:
Γενικά να αποφεύγεις τις εγγραφές στην 10930 για να μην συντονίζει το 2ο σε αυτήν. Εδώ ια δεις ποια κανάλια είναι σε αυτήν. Επίσης να θυμάσαι να μην τον αφήνεις το βράδυ σε αυτήν

Το ondemand συντονίζει στην 12130. Οπότε αν αφήνεις το βασικό tuner σε κανάλι της πάνω μπάντας, θα είσαι ok. Μη περιμένεις να δεις ταινίες από απόψε, δεν έχει τροφοδοσία κάθε μέρα το ondemand.

Παιδιά σήμερα μου έγινε η εγκατάσταση του πιάτου με τα δύο καλώδια και βρήκα την υγειά μου, ούτε θέμα πια με την 10930, στάθμη σήματος 75-80% και ακρίβεια 100% και στα δύο tuner.
Τέλος για το OnDemand μου είπε ο τεχνικός πως ο δέκτης πρέπει να μένει πάντα ανοικτός, όχι stand-by, πως οι αναβαθμίσεις και οι ταινίες κατεβαίνουν τις πρώτες πρωινές ώρες και πως δεν υπάρχει θέμα βλάβης του δέκτη που θα είναι συνέχεια ανοικτός.
Περισσότερες λεπτομέριες και νεότερα για το OnDemand αύριο βράδυ αφού τον επεξεργαστώ λίγο.

Last edited:
Re: NOVA On Demand

και σε standy by να ειναι κατεβαινουν οι ταινες

οπως επισης αμα του βαλεις να κανει εγγραφη και τον κλισεις σε stand by (να γραφει την ωρα δηλαδη και το κοκκινο διπλα) οταν παει η ωρα εγγραφης την κανει μονος του.

καντε καμια δοκιμη και μη εμπιστευεστε οτι σας λεει ο καθε βαριεστημενος τεχνικος

Είναι παρατηρημένο ότι οι τεχνικοί της Nova λένε ότι να'ναι.Εδώ εμένα μου έλεγε πριν βάλω μόνος μου το multivew να μην το περάσω το καλώδιο που ενώνει τους δέκτες έξω από το σπίτι γιατί θα έχει παρεμβολές από τις κεραίες!!!!!Σ'αυτές τις περιπτώσεις τι κάνουμε,κλαίμε ή γελάμε?

Γενικά να αποφεύγεις τις εγγραφές στην 10930 για να μην συντονίζει το 2ο σε αυτήν. Εδώ ια δεις ποια κανάλια είναι σε αυτήν. Επίσης να θυμάσαι να μην τον αφήνεις το βράδυ σε αυτήν

:2thumb22sup:

Το ondemand συντονίζει στην 12130. Οπότε αν αφήνεις το βασικό tuner σε κανάλι της πάνω μπάντας, θα είσαι ok. Μη περιμένεις να δεις ταινίες από απόψε, δεν έχει τροφοδοσία κάθε μέρα το ondemand.

αρα να αφηνω το 1ο tuner στην 12130.το 2ο δεν μας ενδιαφερει που θα ειναι?

Απάντηση: Re: NOVA On Demand

και σε standy by να ειναι κατεβαινουν οι ταινες

οπως επισης αμα του βαλεις να κανει εγγραφη και τον κλισεις σε stand by (να γραφει την ωρα δηλαδη και το κοκκινο διπλα) οταν παει η ωρα εγγραφης την κανει μονος του.

καντε καμια δοκιμη και μη εμπιστευεστε οτι σας λεει ο καθε βαριεστημενος τεχνικος

νομιζω σαβατο βραδυ και τριτη βραδυ κατεβαζει ταινιες.

Καλημέρα, σήμερα το πρωί πριν φύγω για δουλειά άνοιξα τη TV και είδα πως μου κατέβασε το βράδυ το Burn notice επεισ.13 ή 15 νομίζω. Συνολικά μέχρι το πρωί έχω 5 τίτλους στο OnDemand, πάντως ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα το εφαρμόσω με stand by για μια-δυο μέρες να το δοκιμάσω αν και τι θα κατεβάσει, γιατί αν λάβω υπ´ όψιν τα όσα λέγονται από τεχνικούς σίγουρα δε βγαίνει άκρη. Όσο για τις εγγραφές το γνωρίζω πως γίνονται και με stand by το δέκτη, με το On Demand παρατηρείται μια σύγχυση σχετικά με το πως δουλεύει, ίδωμεν...

Last edited:

Μπορεί κάποιος που έχει περισσότερες από 2 σελίδες περιεχόμενο στο On Demand να κάνει τον κόπο να μας πει τι έχει "φορτωμένο" αυτή τη στιγμή;
Ή υπάρχει κάποιο link στη Νόβα που τα αναφέρει;(να μην κουράζεται και τζάμπα....)

Σύμφωνα με το περιοδικό της Nova στο On Demand θα βρείτε τις παρακάτω ταινίες :

ΕΚΡΗΞΗ Α∆ΡΕΝΑΛΙΝΗΣ 13/08
ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 13/08
ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ 13/08
ROCK OF AGES 20/08
LOCKOUT 20/08
THE DOUBLE 20/08
SHAME 20/08
ΟΙ ΑΝ∆ΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ 3 20/08
ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΚΑ 27/08
KILLER ELITE 27/08
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ 27/08
ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ 27/08
ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ 2 03/09
ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ 03/09
Η ∆ΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ 03/09
ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ∆ΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ 03/09
ΧΟΜΠΙΤ: ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΤΑΞΙ∆Ι 10/09
ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ 10/09
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ 10/09
ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΘΡΥΛΟΙ 10/09
Ο ΘEOΣ ΑΓΑΠAΕΙ ΤΟ ΧΑΒIAΡΙ 17/09
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ 17/09
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 17/09
STREETDANCE 2 17/09
Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 24/09
Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΘΙ ΓΚΡΙΝ 24/09
7 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ 24/09
FUN SIZE 24/09

και από σειρές έχει τα παρακάτω:

BURN NOTICE VI - EP.12 21/08
BURN NOTICE VI - EP.13 28/08
BURN NOTICE VI - EPS.14 05/09
BURN NOTICE VI - EPS.15 12/09
BURN NOTICE VI - EPS.16 19/09
BURN NOTICE VI - EPS.17 26/09
BURN NOTICE VI - EPS.18 26/09
BOARDWALK EMPIRE IV EPS.1 12/09
BOARDWALK EMPIRE IV EPS.2 19/09
BOARDWALK EMPIRE IV EPS.3 26/09
HANNIBAL - EPS.1 30/09

Ελπίζω να βοηθάει αυτό.

νομιζω σαβατο βραδυ και τριτη βραδυ κατεβαζει ταινιες.

Δε νομίζω να ισχύει αυτό.Παρατηρώ διαφοροποίηση στο περιεχόμενο σχεδόν κάθε μέρα.Πάντως όχι σίγουρα μόνο τις συγκεκριμένες ημέρες.