NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: NOVA On Demand

Δημητρη σε πιο καναλι το ειχες αφησει και σου κατεβασε?και εγω εχω ενα lnb αλλα ενα μηνα δεν εχει κατεβασει τιποτα....το περιθωρειο δισκου που το εχεις εσυ?

Re: NOVA On Demand

Λοιπόν, θα τα πω λίγο περιγραφικά.

Κάθε Τρίτη βράδυ στέλνεται κάτι σαν "ανακοίνωση" στο δέκτη για τη λίστα με τις ταινίες ή σειρές που θα γίνουν upload (πχ αριθμητικά 3-4 ταινίες).
Αυτό σημαίνει ότι για να γεμίσει ο σκληρός με την πλήρη λίστα του ondemand που μπορεί να είναι 20-25 ταινίες θα χρειαστεί να ολοκληρωθεί ένας κύκλος 3-4 εβδομάδων. Και επίσης ότι κάθε εβδομάδα αυτή η λίστα ανανεώνεται με 3-4 ταινίες ή σειρές.
Ακόμη αν εσύ εκείνη την ώρα που θα σταλούν τα σήματα κάνεις χρήση της εγγραφής ή διακοπεί το downloading από κάποιο παράγοντα, τότε θα ακυρωθεί το κατέβασμα της ταινίας μέχρι να έρθει το επόμενο σήμα.

Με απλά λόγια, χωρίς να χρειάζεται να μπλέξουμε σε τεχνικές αναλύσεις: αφήνεις το PVR να κάνει τη δουλειά του και παρακολουθείς το περιεχόμενο που έχει εκει και ανανεώνεται.

Δημητρη σε πιο καναλι το ειχες αφησει και σου κατεβασε?και εγω εχω ενα lnb αλλα ενα μηνα δεν εχει κατεβασει τιποτα....το περιθωρειο δισκου που το εχεις εσυ?

συχνοτητα 12130 και στα 2 tuner.
περα απο αυτο το επεισοδιο,μεχρι και τωρα δεν εχει κατεβασει κατι αλλο,
με καρφωμενο το 2ο tuner στις 12130.

Ο δίσκος είναι 320 GB

αρα 120gb για timeshift/live/ondemand.

Οχι παιδια λαθος με καταλαβατε!!στις ρυθμισεις στο plus λεει καπου περιθωρειο δισκου ποσο τις % αυτο δεν καταλαβαινω τι ειναι?Εγω το εχω αφησει στο 10% οπως ηταν.Μηπως σε αυτους που τους κατεβαζει το εχουν πειραξει αυτο???Για να ειναι στο plus σαν ρυθμιση πρεπει κατι να γινετε με αυτο.

Last edited by a moderator:

Να συμπληρώσω τέλος, πως με τη συμπλήρωση 3 εβδομάδων η κάθε τετράδα ταινιών, οι 4 παλαιότερες πάντα, αφαιρείται από τη λίστα σας έχοντας όμως προστεθεί νέοι τίτλοι, τετράδες, στο διάστημα αυτό, ενώ η διάρκεια των σειρών στη λίστα είναι 2 εβδομάδες, συνεπώς μετά από ένα μήνα-κύκλο κάποιος πρέπει να έχει μία πλήρη λίστα ταινιών και σειρών, εφόσον όλα λειτουργούν σώστα στο δέκτη και την εγκατάσταση σας.

Κύριοι διαχειριστές κάτι συνέβη και χάθηκε ένα μήνυμα μου πρίν από το προηγούμενο, τη βοήθεια σας παρακαλώ.
Ίσως φταίει πως έγραψα περίπου τα ίδια πράγματα με τον φίλο στο #183 post... nikoska

Last edited:

Φίλε jimmis74, δεν ξέρω τι έγινε. Είχα προλάβει να διαβάσω το μήνυμα και ήταν πολύ κατατοπιστικό. Μπορείς να το ξαναγράψεις;

Καλημέρα Σεραφείμ, το μόνο που πρόλαβα να διαβάσω είναι πως έγραφε κάτι για υπέρβαση του χρόνου σύνταξης ή επεξεργασίας ενός μηνύματος, για 10 λεπτά, κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως το παίδεψα λίγο γιατί ήθελα να το κάνω όσο πιο κατανοητό γίνεται. Αργότερα που θα επιστρέψω σπίτι θα προσπαθήσω να το ξαναγράψω. Μάλλον θα το γράψω πρώτα στο word και μετά θα το επικολλήσω για να μη τη ξαναπάθω...

Χθες μετά τη συμπλήρωση μίας εβδομάδας από την ενεργοποίηση της κάρτας – δέκτη PVR, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως κατάλαβα πως ακριβώς δουλεύει το On Demand.
Λοιπόν έχουμε και λέμε, ενεργοποιήθηκα την Παρασκευή 06/09, μέχρι και τη Δευτέρα 09/09 δεν είχε κατέβει τίποτα, φυσιολογικό και εξηγώ, όσοι έχετε το περιοδικό της NOVA για το μήνα Σεπτέμβριο στη σελίδα 38 υπάρχει το πρόγραμμα με τις ταινίες του On Demand, αν το προσέξετε λίγο θα καταλάβετε πως κάθε Τρίτη κατεβαίνουν ταινίες, μία τετράδα συγκεκριμένα, δηλαδή στις 03/09, 10/09, 17/09 και 24/09 και κάθε Πέμπτη 2 επεισόδια των Burn Notice και Boardwalk Empire IV, ένα από τη κάθε σειρά, δηλαδή στις 12/09, 19/09, 26/09 με εξαίρεση την 30/09 που θα κατέβει ένα επεισόδιο της νέας σειράς Hannibal. Τις ταινίες λοιπόν στις 03/09 τις έχασα, τη Τρίτη 10/09 μαζί και με την αναβάθμιση στα κανάλια της 11938 κατέβηκαν οι 4 πρώτες ταινίες και τη Πέμπτη 12/09 τα πρώτα δύο επεισόδια των σειρών, συνολικά 6 τίτλοι, όσους έχω μέχρι και σήμερα. Την ερχόμενη Τρίτη 17/09 θα κατέβουν άλλη μία τετράδα ταινιών και συγκεκριμένα οι: 1) Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ, 2) ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, 3) ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ και 4) STREETDANCE 2, ενώ τη Πέμπτη 19/09 άλλο ένα σετ επεισοδίων των παραπάνω σειρών. Συνοψίζοντας λοιπόν έχουμε τουλάχιστον για το μήνα Σεπτέμβριο κάθε Τρίτη μία τετράδα με ταινίες και κάθε Πέμπτη 2 επεισόδια σειρών.
Αν λοιπόν η εγκατάσταση σας και ο δέκτης γενικότερα δουλεύουν φυσιολογικά τότε κάθε εβδομάδα στη λίστα του On Demand σας θα προστίθενται 6 νέοι τίτλοι (4 ταινίες + 2 σειρές), αν πάλι τις συγκεκριμένες ημέρες κάνετε εγγραφές ή τρελό zapping και γενικότερα απασχολείτε το δέκτη σας, τότε το πιθανότερο είναι να χάσετε τίτλους.
Και μια συμβουλή στους φίλους που δουλεύουν με splitter, να αποφεύγετε τις συγκεκριμένες μέρες να αφήνετε το δέκτη σας στη 10930, γιατί το δεύτερο tuner δε δουλεύει στη συχνότητα αυτή, οπότε μηδέν download…
Τέλος όπως έγραψα πιο πάνω οι ταινίες μένουν στη λίστα για τρείς εβδομάδες ενώ οι σειρές για δύο, μετά τη συμπλήρωση της “διάρκειας ζωής τους” αφαιρούνται από τη λίστα, οι παλαιότερες χρονικά πάντα, ενώ εσείς έχετε ήδη κατεβάσει νέες. Το μόνο που μένει να διασταυρώσω είναι αν τίτλοι που για κάποιο λόγο δε κατέβηκαν την ημέρα έναρξης τους κατεβαίνουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία ή χάνονται οριστικά.
Αυτά από ‘μένα, ελπίζω να σας κατατόπισα πλήρως και να μη σας κούρασα.

Re: Απάντηση: NOVA On Demand

οταν λεμε καθε τριτη ποια ακριβως ωρα?
απο το πρωι της τριτης,ολη μερα,ή τριτη νυχτα προς ξημερωματα τεταρτης?

οταν λεμε καθε τριτη ποια ακριβως ωρα?
απο το πρωι της τριτης,ολη μερα,ή τριτη νυχτα προς ξημερωματα τεταρτης?
Τρίτη ξημερώματα Δημήτρη, 10/09 ήταν Τρίτη, από τις 00:01 έως και 23:59 τις Τρίτες κατεβαίνουν οι ταινίες και τις ίδιες ώρες τις Πέμπτες οι σειρές.

Last edited:

ρε σεις-θα αποφασισετε..?:Banane0:
τεταρτη ξημερωματα λεει ο Νικος,τριτη ξημερωματα ο Μητσος.
μηπως τελικα ειναι ολη μερα..?

Μητσάρα είσαι Αρχηγός! Θέλεις ξεκάθαρα πράγματα. Παιδιά Τρίτη και Πέμπτη ξημερώματα κατεβαίνουν οι ταινίες, όπως είχα γράψει μερικά post πιο πίσω, το Βράδυ της Δευτέρας 09/09 άφησα το δέκτη μου ανοικτό στο NS7 όπως ακριβώς έγραφε η κάρτα της NOVA στις οδηγίες για ομαλή μετάβαση του δέκτη μετά από την αναβάθμιση των καναλιών του αναμεταδότη στην 11938 σε mpeg4, το πρωί της Τρίτης λοιπόν γύρω στις 7 που άνοιξα τη τηλεόραση είδα τις πρώτες 4 ταινίες στο On Demand, όσο για τις 2 σειρές η μία κατέβηκε Πέμπτη πρωί και την άλλη τη βρήκα στη λίστα το απόγευμα της ίδιας μέρας. Σας μεταφέρω πάντα τη δική μου εμπειρία και δε μπορώ να είμαι απόλυτος. Όταν συμπληρώσω έναν ολόκληρο μήνα ενεργής συνδρομής τότε θα βγάλω ασφαλέστερα συμπεράσματα.