NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: NOVA On Demand

ΜΗΤΣΟ, μη ξεχάσεις σήμερα το βράδυ πριν πας για ύπνο να μην αφήσεις το δέκτη σε κανάλι της 10930. Επίσης καλού - κακού άφησε τον ανοικτό για να σου κατεβάσει σίγουρα τις ταινίες, αν και ο φίλος Sakels έχει γράψει πως κατεβαίνουν και σε stand-by δε θα το ρισκάρω σήμερα γιατί τις ταινίες τις θέλω οπωσδήποτε, σε stand-by θα τον αφήσω Τετάρτη βράδυ για να δω αν μου κατεβάσει τις σειρές τη Πέμπτη το πρωι, οπότε κι αν γίνει καμιά στραβή και δε κατέβουν δε θα με πειράξει ιδιαίτερα.
Τέλος για να δείτε τι κατεβάζει και πότε, δείτε το post #157 στη σελίδα 16 του terryman που έχει όλη τη λίστα του On Demand για το μήνα Σεπτέμβριο όπως υπάρχει στο NOVA magazine.

Re: Απάντηση: NOVA On Demand

ακολουθησε τις οδηγιες που εδωσαν λιγα μηνυματα πισω ο nikoska και ο jimmis74(μηνυματα 183&191)
και προσεχε να μην αφήσεις το δέκτη σε κανάλι της 10930(οπως μου επισημαινει ο jimmis74..).
τα ιδια θα κανω κι`εγω και βλεπουμε πως θα παει...

θα το ξανακανω φιλε αλλα δεν βλεπω φως...αυριο αν θες πες μας τι εγινε σε εσενα...πια καναλια ειναι στο 10930 ξερει κανεις?εγω το αφηνω στο novacinema 1

κοιταω να μην ειναι κανενα απο τα 2 tuner στην 10930.
εγω τα αφηνω στην 12130.
εννοηται οτι αυριο θα ενημερωσω.

Last edited:

εαν δεν κατεβασει και σημερα(ειδικα για εσενα που εισαι καιρο και με 2πλο lnb)
θα πρεπει να δουμε τι αλλο μπορει να φταιει.
πιστευω ομως οτι μετα την αναλυση προυποθεσεων απο τα παιδια,
να εχουμε αποτελεσματα..

οχι με διπλο lnb με ενα ειμαι που φευγουν απο αυτο δυο καλωδια....μα κατεβαζα παλια πριν την κλεισω τη Νοβα...τωρα που την ξανανοιξα δεν...μην σε κουραζω θα δουμε τι θα γινει...

Το βράδυ πριν αφήσετε το δέκτη να αναπαυθεί μετά από το zapping της ημέρας σε όποιο κανάλι σκοπεύετε να τον αφήσετε πατήστε το πράσινο πλήκτρο 2 φορές, επιβεβαιώστε πως το κανάλι που τον αφήνετε δεν είναι κανάλι της 10930, έπειτα πατήστε το κάτω βελάκι μία φορά να δείτε το 2ο tuner να γράφει 12130 και δείτε τι ισχύ σήματος έχει, αρκεί να σας πω πως όσο είχα splitter στο δεύτερο tuner είχα ισχύ από 40-60 και παρόλα αυτά κατέβηκαν οι ταινίες της 10/09. Καλή επιτυχία λοιπόν κι αν το πρωί που θα ξυπνήσετε δεν έχει κατεβάσει κάτι, υπομονή, μέχρι τις 12 το βράδυ της Τρίτης υπάρχει ελπίδα...

Καλημέρα παλικάρια, σήμερα στις 7 τσέκαρα τη λίστα μου και έχω 4 νέες ταινίες, σύνολο 8 ταινίες + 2 σειρές. Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σε 'σας.

αααα....δεν μας τα λες καλα....
να το παμε απο την αρχη?
καταρχην-εαν καταλαβα καλα-εχεις την πατεντα που εχω κι`εγω,αλλα χωρις το dcpass.(?)δηλαδη ενα απλο splitter που μοιραζει αλλοπροσαλα το σημα.
δεν ξεκινας απο εκει,μηπως-παρ`οτι σου δειχνει δυνατο σημα και τα 2 tuner-γινεται καποιο μπερδεμα με τις συχνοτητες?
λες πριν την διακοψεις κατεβαζες κανονικα.τι αλλαξε και τωρα δεν κατεβαζεις?
τι πακετο εχεις?γιατι το ondemand, παιζει με fullpack ή novacinemapack.
ρωταω οτι μου ερχεται στο μυαλο μηπως και βρουμε καποια ακρη.

το tuner 1 στις πληροφοριες γραφει τη συχνοτητα του καναλιου που παρακολουθουμε, στο tuner 2 μπορουμε να εχουμε τον ελεγχο, στο πια συχνοτητα ειναι συντονισμενο? και πως?.....
στην τεχνικη εξυπηρετηση δεν ηξεραν να μου απαντησουν.