NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: NOVA On Demand

αν ρωτας εμενα η συχνοτητες δεν μπερδευονται γιατι παντα βλεπω πως στο 2 tuner εχει την 12130!το ειχα κοψει πριν ενα χρονο και το ενεργοποιησα ξανα τωρα τον αυγουστο χωρις να αλλαξω τιποτα αλλο(καλωδια lnb)...Ασε Δημητρη θα τρελλαθω!Τελικα πηρα τον τεχνικο της Νοβα και του τα ειπα αναλυτικη κανωντας τον να απορει και αυτος!!Αυριο αν προλαβω θα του το παω....ελπιζω μην θελει αντικατασταση γιατι μαλλον δεν θα του κανω αφου τα αλλα δουλευουν κανονικα και δεν περρισευουν!!!

Re: Απάντηση: NOVA On Demand

μα εαν εχει προβλημα ο δεκτης,θα σου κανουν αντικατασταση.
δεν μπορω να καταλαβω.
εαν μου ερθει κατι αλλο θα σου πω..

Re: Απάντηση: NOVA On Demand

οχι ρε συ..!!
αντικατασταση γινεται.
περιμενε λιγο,μηπως μπει κανα παιδι που εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα.
διαφορετικα παρτον παραμασχαλα και πηγαινε τον.
αντε καλη συνεχεια..

Χθες μετά τη συμπλήρωση μίας εβδομάδας από την ενεργοποίηση της κάρτας – δέκτη PVR, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως κατάλαβα πως ακριβώς δουλεύει το On Demand.
Λοιπόν έχουμε και λέμε, ενεργοποιήθηκα την Παρασκευή 06/09, μέχρι και τη Δευτέρα 09/09 δεν είχε κατέβει τίποτα, φυσιολογικό και εξηγώ, όσοι έχετε το περιοδικό της NOVA για το μήνα Σεπτέμβριο στη σελίδα 38 υπάρχει το πρόγραμμα με τις ταινίες του On Demand, αν το προσέξετε λίγο θα καταλάβετε πως κάθε Τρίτη κατεβαίνουν ταινίες, μία τετράδα συγκεκριμένα, δηλαδή στις 03/09, 10/09, 17/09 και 24/09 και κάθε Πέμπτη 2 επεισόδια των Burn Notice και Boardwalk Empire IV, ένα από τη κάθε σειρά, δηλαδή στις 12/09, 19/09, 26/09 με εξαίρεση την 30/09 που θα κατέβει ένα επεισόδιο της νέας σειράς Hannibal. Τις ταινίες λοιπόν στις 03/09 τις έχασα, τη Τρίτη 10/09 μαζί και με την αναβάθμιση στα κανάλια της 11938 κατέβηκαν οι 4 πρώτες ταινίες και τη Πέμπτη 12/09 τα πρώτα δύο επεισόδια των σειρών, συνολικά 6 τίτλοι, όσους έχω μέχρι και σήμερα. Την ερχόμενη Τρίτη 17/09 θα κατέβουν άλλη μία τετράδα ταινιών και συγκεκριμένα οι: 1) Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ, 2) ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, 3) ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ και 4) STREETDANCE 2, ενώ τη Πέμπτη 19/09 άλλο ένα σετ επεισοδίων των παραπάνω σειρών. Συνοψίζοντας λοιπόν έχουμε τουλάχιστον για το μήνα Σεπτέμβριο κάθε Τρίτη μία τετράδα με ταινίες και κάθε Πέμπτη 2 επεισόδια σειρών.
Αν λοιπόν η εγκατάσταση σας και ο δέκτης γενικότερα δουλεύουν φυσιολογικά τότε κάθε εβδομάδα στη λίστα του On Demand σας θα προστίθενται 6 νέοι τίτλοι (4 ταινίες + 2 σειρές), αν πάλι τις συγκεκριμένες ημέρες κάνετε εγγραφές ή τρελό zapping και γενικότερα απασχολείτε το δέκτη σας, τότε το πιθανότερο είναι να χάσετε τίτλους.
Και μια συμβουλή στους φίλους που δουλεύουν με splitter, να αποφεύγετε τις συγκεκριμένες μέρες να αφήνετε το δέκτη σας στη 10930, γιατί το δεύτερο tuner δε δουλεύει στη συχνότητα αυτή, οπότε μηδέν download…
Τέλος όπως έγραψα πιο πάνω οι ταινίες μένουν στη λίστα για τρείς εβδομάδες ενώ οι σειρές για δύο, μετά τη συμπλήρωση της “διάρκειας ζωής τους” αφαιρούνται από τη λίστα, οι παλαιότερες χρονικά πάντα, ενώ εσείς έχετε ήδη κατεβάσει νέες. Το μόνο που μένει να διασταυρώσω είναι αν τίτλοι που για κάποιο λόγο δε κατέβηκαν την ημέρα έναρξης τους κατεβαίνουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία ή χάνονται οριστικά.
Αυτά από ‛μένα, ελπίζω να σας κατατόπισα πλήρως και να μη σας κούρασα.

αν δε χρησιμοποιουμε σπλιτερ αλλα κατεβαινει κανονικα δευτερο καλωδιο, τοτε δουλευει κανονικα η 10930? η οχι?

Re: NOVA On Demand

Εννοείται φίλε μου.Αν κατεβαίνουν 2 αυτόνομα καλώδια τα πάντα δουλεύουν κανονικά.

Εγώ πάντως χωρίς να κάνω κάτι λάθος, το επεισόδιο της Πέμπτης το έχασα. Δε κατέβηκε. Οι ταινίες της Τρίτης κατέβηκαν όλες.

Οι ταινίες κατεβαίνουν αδιάλειπτα απο το κανάλι pvod_service_1 που βρίσκεται στη λίστα με τα ελέυθερα κανάλια. Κατεβαίνουν και νωρίτερα απο την Τριτη (το έχω ελεγξει) αλλα βρίσκονται υπο το καθεστώς trigger (σκανδάλη) η οποία ενεργοποιείται και ουσιαστικά ο τίτλος εμφανίζεται ενώ μπορεί να υπάρχει στο σκληρό δίσκο καποιες ημέρες νωρίτερα. Δεν ειναι όπως ήταν στον άλλο δέκτη οπου επαιζε μια φορά.

Απάντηση: Re: NOVA On Demand

πηγαινε στην συχνοτητα/καναλι που θελεις και πατα rec.
το 2ο tuner,θα γυρισει στην συχνοτηα που γραφεις.

το εκανα ,αλλα μολις πατησω στοπ στην εγγραφη το δευτερο tuner γυριζει κατευθειαν στη 10930.τελικα υπαρχει τροπος να ελεγχουμε σε πια συχνοτητα θα μενει το tuner 2?

Re: Απάντηση: Re: NOVA On Demand

μηπως εχει φαει κανα κολλημα ο δεκτης?
γιατι σε εμενα,οπου πατησω εγγραφη,εκει καρφωνεται τι 2ο tuner.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA On Demand

κατεβαζεις 1 η 2 καλωδια απο πανω? εγω εχω 2 κανονικα .εχει δοκιμαση κανεις αλλος πως ελεγχεται το δευτερο tuner? να μας πει?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA On Demand

προσωρινα 1 καλωδιο,με splitter dcpass.
εδω και μια εμβομαδα-σχεδον-που πηγα το 2ο tuner στις 12130,δεν εχει ξεκολλησει απο κει.
διαβασα αρκετες φορες εδω μεσα,οτι κολλαει στην 10930,αλλα δεν ξερω τον λογο και το πως ξεκολλαει απο εκει.

ευχαριστω ,θα περιμενω μηπως εχει δοκιμαση και καπιος αλλος να μας πει πως μπορει να αλλαξη τη συχνοτητα του δευτερου tuner.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA On Demand

κατεβαζεις 1 η 2 καλωδια απο πανω? εγω εχω 2 κανονικα .εχει δοκιμαση κανεις αλλος πως ελεγχεται το δευτερο tuner? να μας πει?
Από τη στιγμή που έχεις σωστή εγκατάσταση με δύο καλώδια μην ασχολείσαι με το 2o tuner, αυτό έχει να κάνει με τα παιδιά που δουλεύουν splitter. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι Τρίτη και Πέμπτη ξημερώματα να μη προγραμματίσεις κάποια εγγραφή γιατί θα είναι απασχολημένο το 2ο tuner και μπορεί να χάσεις τίτλους.