NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: Re: NOVA On Demand

Οι ταινίες κατεβαίνουν αδιάλειπτα απο το κανάλι pvod_service_1 που βρίσκεται στη λίστα με τα ελέυθερα κανάλια. Κατεβαίνουν και νωρίτερα απο την Τριτη (το έχω ελεγξει) αλλα βρίσκονται υπο το καθεστώς trigger (σκανδάλη) η οποία ενεργοποιείται και ουσιαστικά ο τίτλος εμφανίζεται ενώ μπορεί να υπάρχει στο σκληρό δίσκο καποιες ημέρες νωρίτερα. Δεν ειναι όπως ήταν στον άλλο δέκτη οπου επαιζε μια φορά.
Σε 'μένα πάντως κατεβαίνουν πάντα Τρίτη και Πέμπτη ξημερώματα, επίσης έχω προσέξει πως ότι χάσεις δε κατεβαίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό που να έχει σχέση και με το μήνυμα σου σχετικά με το κανάλι από το οποίο κατεβαίνουν οι τίτλοι;

Εγώ πάντως χωρίς να κάνω κάτι λάθος, το επεισόδιο της Πέμπτης το έχασα. Δε κατέβηκε. Οι ταινίες της Τρίτης κατέβηκαν όλες.
Σήμερα, ξημερώματα Πέμπτης κατέβηκε ένα νέο επεισόδιο του Burn Notice και με τον δέκτη σε stand-by, άρα επιβεβαιωμένα πλέον ο δέκτης κατεβάζει και στην αναμονή. Τώρα το επεισόδιο του boardwalk empire λογικά θα κατέβει μέχρι το μεσημέρι, όπως ακριβώς έγινε και τη προηγούμενη εβδομάδα, ίδωμεν.
Τώρα τι πήγε στραβά σε 'σένα δε μπορώ να καταλάβω, δουλεύεις splitter ή δύο καλώδια; ποιό επεισόδιο έχασες, το Burn Notice ή το Boardwalk Empire; όπως κατάλαβες το ένα κατεβαίνει ξημερώματα και το άλλο προς το μεσημέρι, μήπως είχες προγραμματισμένη καμιά εγγραφή εκείνη την ώρα; μήπως αν δουλεύεις splitter κόλλησε το 2ο tuner σου στη 10930;

Re: NOVA On Demand

Πας στο σε ένα sport και πατάς rec κσι μετα stop.

μετα απο διακοπη ρευματος,το 2ο tuner γυρισε παλι στην 10930
και δεν ξεκολλαει..
πηγα στο ns1,πατησε εγγραφη,γυρισε σε 12130,αλλα μολις πατησα στοπ,
επεστρεψε στην 10930.κανα τιπ..?

επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

Last edited by a moderator:

μετα απο διακοπη ρευματος,το 2ο tuner γυρισε παλι στην 10930
και δεν ξεκολλαει..
πηγα στο ns1,πατησε εγγραφη,γυρισε σε 12130,αλλα μολις πατησα στοπ,
επεστρεψε στην 10930.κανα τιπ..?
Μήπως να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια για εγγραφή σε κανάλι HD που είναι στη 12130 μπας και γλιτώσεις την επαναφορά;

δυστηχως με το κολπο του jimmy δεν επιασε και πηγα αναγκαστικα σε επαναφορα.
αυτο συμβαινει λογω πατεντας με το splitter ή εχουμε το ιδιο και με 2 lnb?

Απάντηση: NOVA On Demand

Μάλλον λόγω splitter, όταν με το καλό βάλεις και το δεύτερο καλώδιο θα πάψει οριστικά να σε απασχολεί το που βρίσκεται το 2ο tuner, γιατί πολύ απλά ακόμη και σε κανάλι της 10930 να είσαι το tuner σου θα παίρνει κανονικά σήμα. Α και για να μη ξεχνιόμαστε, το μεσημέρι που γύρισα σπίτι είχε κατέβει και το 2ο επεισόδιο το Boardwalk Empire.
Ραντεβού πάλι τα ξημερώματα της επόμενης τρίτης.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: NOVA On Demand

Τώρα τι πήγε στραβά σε 'σένα δε μπορώ να καταλάβω, δουλεύεις splitter ή δύο καλώδια; ποιό επεισόδιο έχασες, το Burn Notice ή το Boardwalk Empire; όπως κατάλαβες το ένα κατεβαίνει ξημερώματα και το άλλο προς το μεσημέρι, μήπως είχες προγραμματισμένη καμιά εγγραφή εκείνη την ώρα; μήπως αν δουλεύεις splitter κόλλησε το 2ο tuner σου στη 10930;
splitter δεν έχω, αλλά έχω δεύτερο δέκτη με διακόπτη προτεραιότητας. Αν ξεχάστηκε ανοικτός, δεν είχε σήμα το 1ο tuner. To 2o όμως σίγουρα είχε. Έχασα και τα δύο επεισόδια, δε κατέβηκε κανένα.

Εκτός κι αν στο κατέβασμα παίζει κάποιο ρόλο και το πρώτο tuner, κάποιος συνδιασμός ας πούμε. Τώρα που το θυμάμαι και πρέπει να το έχω αναφέρει ξανά πιο παλιά, όταν πήρα το δέκτη για να κατεβάσω την αναβάθμιση μου είπε η κοπέλα στο κέντρο να συνδέσω το καλώδιο, μοναδικό, πριν πάρω το splitter, στο 2ο tuner για να κατέβει, όμως δε λειτούργησε, ήθελε απαραίτητα σήμα και στα δύο tuner. Κάτι ανάλογο ίσως παίζει και με 'σένα, δηλαδή αν δεν έχουν σήμα και τα δύο tuner να μη κατεβάζει ούτε το 2ο.

Ίσως, αλλά αν ισχύει αυτό, τότε αν "ξεχάσω" το tuner 1 του Pace σε κάποιο άσχετο κανάλι (πχ RAI Uno), θα πρέπει να χάσει και πάλι γεγονότα του On Demand.

Δε νομίζω, εγώ μιλούσα για το ενδεχόμενο που ανέφερες να είχες ξεχασει τον δεύτερο δέκτη ανοικτό "εις βάρος του pace". Οπότε το 1o tuner δεν είχε σήμα καθόλου.

Το ίδιο ακριβώς είναι αν το πρώτο tuner δε πιάνει τίποτα ή πιάνει Rai Uno, αφού και στις δύο περιπτώσεις δε παίρνει σήμα από αναμεταδότες της Nova.

Μπορεί, δεν επιμένω, είναι πάντως κάτι που μπορούμε να το διαπιστώσουμε, την άλλη Πέμπτη, γιατί Τρίτη δεν το ρισκάρω, να αφήσω τον δέκτη το βράδυ της Τετάρτης στο Rai Uno, οπότε θα έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις.

Παρακολουθησα τα ποστ σας απο το προηγουμενο Σαβατοκυριακο και ενω ειχα και εγω προβλημα απο τον Ιουλη που αλλαξα αποδικωποιητη την Τριτη μου κατεβασε το Καθηγητης βαρεων βαρων την Πεμπτη το Burn Notice και σημερα που προσεξα το boarwalk empire. Εβαλα οχι στις περιβαλοντολογικες ρυθμισεις σταματησα τις καθημερινες εγγραφες που επιανα της κορης μου τα παιδικα και το αφησα ολο το βραδυ στο 308.
Ευχαριστω παρα πολυ !

μονο το Καθηγητης βαρεων βαρων σου κατεβασε?
γιατι κανονικα θα επρεπε να εχεις αλλες 3 ταινιες.4 κατεβαινουν συνολο.

Τελικα Δημητρη αντικατασταση!Ειχε προβλημα!Σημερα πηρα τον καινουριο δεκτη και ελπιζω το βραδυ να κατεβασει κατι,εστω ενα,να δω πως πηγαινουν τα πραγματα καλα....