NOVA Pace 831 HD: Μετά τη Νοva τι; (πιθανές χρήσεις δέκτη)

hypervoreios

New member
21 August 2011
29
'Οτι λέει και ο τίτλος ερώτημα του Thread.Δηλαδή μετά το πέρας/λήξης συνδρομής με την Nova ,ποιες οι πιθανές (εναλλακτικές ???) χρήσης του ΔΕΚΤΗ Pace 831 HD.

Π.χ. κάπου είχα διαβάσει θυμάμαι, οτι κάποιος προσπάθησε να φορτώσει κάποια έκδοση του linux σ αυτό e.t.c. (μπορεί να κάνω λάθος βέβαια)

Υ.Γ. Μια και οι δέκτες είναι "παντρεμμενες" με τις κάρτες ,υποθετω οτι οι δέκτες της Nova ,δεν εχει νόημα να πωληθούν.

Υ.Γ.2 noobas περί των δορυφορικών 'οπως θα καταλάβατε ήδη.

Re: NOVA Pace 831 HD,μετά την Νοva τι???(πιθανές χρήσεις δέκτη) ?????

Εγώ προσπάθησα, αλλά ο δέκτης είναι πολύ κλειδωμένος και δε μπορείς να κάνεις κάτι. Αν κόψεις τη Nova, τον βάζεις σε κανένα πατάρι μη τυχόν και αποφασίσεις να ξανασυνδεθείς.

Οι δέκτες μπορούν να δουλέψουν με άλλη Nova κάρτα, αλλά η Nova απαγορεύει την μεταβίβασή τους σε άλλο άτομο. Το επιτρέπει μόνο σε συγγενείς πρώτου βαθμού - κατά τη γνώμη μου παράνομα.

Απάντηση: NOVA Pace 831 HD,μετά την Νοva τι???(πιθανές χρήσεις δέκτη) ?????

'Οτι λέει και ο τίτλος ερώτημα του Thread.Δηλαδή μετά το πέρας/λήξης συνδρομής με την Nova ,ποιες οι πιθανές (εναλλακτικές ???) χρήσης του ΔΕΚΤΗ Pace 831 HD.

Στα σκουπίδια....

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD,μετά την Νοva τι???(πιθανές χρήσεις δέκτη) ?????

Στα σκουπίδια....

για τη συντριπτικη πλειοψηφια οταν κοβει τον παροχο ο δεκτης παει στα αχρειαστα καθως υπαρχουν ελαχιστα ελευθερα καναλια που να αξιζει να τα παρακολουθεις τα οποια δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους...

αρα αμα δεν πληρωνεις σε νοβα η οτε τβ, δεκτης-πιατο γινοντα διακοσμητικα. ολα τα υπολοιπα ειναι για τους χομπιστες του κλαδου αρα παρα μα παρα πολυ μικρο ποσοστο τηλεοπτικου κοινου.

Ειδικά όταν η συνδρομητική εφαρμόζει την νταβατζίδικη πολιτική "εγώ επιλέγω ποια κανάλια θα βλέπεις στον δορυφόρο".

Last edited by a moderator:

Ειδικά όταν η συνδρομητική εφαρμόζει την νταβατζίδικη πολιτική "εγώ επιλέγω ποια κανάλια θα βλέπεις στον δορυφόρο".

σωστο και αυτο που λες αλλα πιο αξιολογο καναλι λειπει τοσο πια? εγω προσωπικα ουτε zapping το public bucket δεν κανω...

σωστο και αυτο που λες αλλα πιο αξιολογο καναλι λειπει τοσο πια? εγω προσωπικα ουτε zapping το public bucket δεν κανω...

Εμένα το πρόβλημά μου δεν είναι το τι λείπει, αλλά το ότι η πλατφόρμα σου επιβάλλει να βλέπεις αυτά που θέλει αυτά από τον δορυφόρο.

Και π.χ. το Supertennis HD μπορεί για κάποιους να είναι ενδιαφέρον και αν δεν κάνω λάθος δεν στο δείχνει.

Εμένα το πρόβλημά μου δεν είναι το τι λείπει, αλλά το ότι η πλατφόρμα σου επιβάλλει να βλέπεις αυτά που θέλει αυτά από τον δορυφόρο.

Και π.χ. το Supertennis HD μπορεί για κάποιους να είναι ενδιαφέρον και αν δεν κάνω λάθος δεν στο δείχνει.

πριν λιγο καιρο το ειχε παντως. οπως και το rt hd

Τον πας για ανακύκλωση στον Κωτσόβουλο ή τον επιστρέφεις στη Forthnet... Αν κάνεις το δεύτερο, κόβεις με ψαλίδι το καλώδιο ή ρίχνεις νεράκι πάνω από το κονσερβοκούτι. Έτσι κι αλλιώς μετά το αναγκαστικό πάντρεμα και την φυγή Ant1-Mega-Alpha δεν θα μείνει καιρός που θα διαβάσεις για πτώχευση και τερματισμό λειτουργίας ;).

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD: Μετά τη Νοva τι; (πιθανές χρήσεις δέκτη)

τοχουμε ξαναπει
με 10 ευρω παιρνεις το ειδικο στικακι απτα καταστηματα φορτνετ και τον χρησιμοποιεις σαν δεκτη για τα ελευθερα ψηφιακα καναλιοα

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD: Μετά τη Νοva τι; (πιθανές χρήσεις δέκτη)

NOVA Pace 831 HD: Μετά τη Νοva τι; (πιθανές χρήσεις δέκτη)

Βάση για γλαστράκι... :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD: Μετά τη Νοva τι; (πιθανές χρήσεις δέκτη)

καμια φωτο να δουμε το εν λογο stick

053eb2154b6e12921bc7bb753743fe75_XL.jpg

Έχω 2 και κάθονται στο πατάρι.
Θα πάνε σκουπίδια εκτός και να κάποιος τους θέλει.
Ας ναι ας μου στείλει μήνυμα.

Δε πρέπει κάπως να γίνει μια μεταβίβαση? θα φαίνεται στο δικό σου όνομα ο δέκτης.
Αλλά θα μου πεις τι θα του κάνουν...

O δεκτης μπορει να ειναι δυσχρηστος αλλα μπορει να χρησιμοποιηθει για θεαση των ελευθερων καναλιων, δεν νομιζω να υπαρχει σοβαρο καναλι που ειναι διαθεσιμο και να μην το εχει... Παλια υπηρχε μεγαλη αποκληση σε αυτα που δεν ειχε (rai κτλ) αλλα πλεον οσα δεν ειναι διαθεσιμα δεν ειναι πια διαθεσιμα στον δορυφορο (καναλια μπερλουσκονι κτλ..)

Απλα τα αξιολογα καναλια στον δορυφορο ζητημα να ειναι καμμια εικοσαρια...

Έχω 2 και κάθονται στο πατάρι.
Θα πάνε σκουπίδια εκτός και να κάποιος τους θέλει.
Ας ναι ας μου στείλει μήνυμα.

Παναγιώτη τους θέλω αν δεν τους έχεις τάξει αλλού.

Θα τους παραλαβω με την βάπτιση τέλος Ιουλιου αν δεν σε πειράζει.

Παναγιώτη τον έναν θα τον ήθελα αν δεν τον εχεις δώσει

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk