NOVA Pace 831 HD: Μετά τη Νοva τι; (πιθανές χρήσεις δέκτη)

Τα κανάλια της digea μπορούμε να τα πιάσουμε ? έχω και εγώ έναν που κάθεται και θέλω να το πάω στο χωριό που δεν έχω καλή λήψη απο την κανονική κεραία πρέπει να βάλω και το πιάτο σωστά ; Αν ναι σε πόσες μοιρες ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο δεκτης εξακολουθει να λειτουργει σαν media player για τις εγγραφες που ηδη εχουμε σε εξωτερικο δυσκολο σε περιπτωση ληξης της συνδρομης ?

Όχι. Όταν πάψουμε να είμαστε συνδρομητές, δεν μπορούμε να δούμε πουθενά αυτά που έχουμε γράψει.
Θυμίζω δε, πως δεν μπορούμε να τα δούμε ούτε σε δέκτη (βάζοντας το σκληρό) με ενεργή συνδρομή, πχ φίλου μας.

Μόνο στο δέκτη με ενεργή συνδρομή που έκανε την εγγραφή.

Όχι. Όταν πάψουμε να είμαστε συνδρομητές, δεν μπορούμε να δούμε πουθενά αυτά που έχουμε γράψει.
Θυμίζω δε, πως δεν μπορούμε να τα δούμε ούτε σε δέκτη (βάζοντας το σκληρό) με ενεργή συνδρομή, πχ φίλου μας.

Μόνο στο δέκτη με ενεργή συνδρομή που έκανε την εγγραφή.

Καλημέρα σε όλους.
Θέλω να αναθερμάνω το νήμα ακριβώς για αυτό το ζήτημα.

Με το φτωχό μου το μυαλό μια εγγραφή στον εξωτερικό σκληρό δίσκο είναι ένα αρχείο, όπως όλα τα άλλα. Με τις ιδιαιτερότητές του φυσικά, αφού φέρει το ψηφιακό "αποτύπωμα" του δέκτη, αλλά αρχείο. Αν ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να γνωρίζει με ποιο λειτουργικό δημιουργήθηκε το αρχείο και τι είδους είναι το ψηφιακό αποτύπωμα του δέκτη θα μπορούσε ίσως να το ανοίξει (και να το αναπαράγει) σε έναν υπολογιστή με το ίδιο λειτουργικό και χαρακτηριστικά του δέκτη.

Κάνω λάθος; Κι αν κάνω το έχει ψάξει κανένας;

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD: Μετά τη Νοva τι; (πιθανές χρήσεις δέκτη)

Σωστά σκεφτεσαι, μόνο που οι τεχνικες λεπτομερειες κατι τετοιο το καθιστουν αδυνατο. Πρεπει αφενως να βρεις το σωστό filesystem για να τα τραβηξεις απο τον σκληρό, αφετερου το ψηφιακό αποτυπωμα που λες δεν ειναι ενας στατικός κωδικός. Ειναι ενας κωδικας που τρεχει μεσα στο τσιπ του δεκτη (γι αυτο και η εγγραφη ειναι τοσο αμεσα και απολυτα συνδεδεμενη με τον καθε δεκτη). Ουτε και εγω εχω λεπτομερεις τεχνικες γνωσεις, αλλα καπως ετσι χονδρικά δουλευει.

Τα αρχεία είναι προστατευμένα με DRM. Η πιθανότητα να σπάσεις το DRM είναι η ίδια με το να παίξει πάλι η Nova σε cs. Δηλαδή πάνω κάτω ... μηδέν.