NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

θα βλεπεις μεχρι 4/12
παρτους τηλ.15/11 για διακοπη για νασαι και τυπικα ενταξει
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. . .-bye-
Προλαβαίνουμε σχεδόν την μισή premier league, την μισή super lige(αν ξεκινήσει 25/08) και το GL όλους τους αγώνες στη φάση τών ομίλων. . .Ότι μπορούμε να δούμε βέβαια μόνο από το sport1.

Last edited:
Re: Nova HD Pace 831

Κι εγώ με κουπόνι αγόρασα. Γιατί 3 (2,5) μήνες; Μήπως άλλαξε η προσφορά;

Κι εγώ με κουπόνι αγόρασα. Γιατί 3 (2,5) μήνες; Μήπως άλλαξε η προσφορά;
Δεν έχει αλλάξει τίποτα.Κατ' αρχήν αν αγόρασες το πακέτο με το κουπόνι της real έχεις 4 μήνες free εκτός αν δεν το δήλωσες την ημέρα τις αγοράς στο κατάστημα ή την ημέρα που ενεργοποίησες την nova.

Το δήλωσα στο κατάστημα της Forthnet το κουπόνι της RealNews. Μάλιστα το σύρραψαν και στην αίτηση. Θα τηλεφωνήσω να ρωτήσω. Ευχαριστώ.

παιδια ποιες ειναι οι βελτιστες ρυθμισεις για τον 831 σε μια full hd tv?

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Άλλοι λένε native. Εκεί το έχω εγω

στο native σου βγαζει 1080 η 720? εμενα νομιζω 720 μου εβγαζε και το εβαλα στο 1080i για σιγουρα.

Ενεργοποίησα το πακέτο 14 ή 15 Ιουλίου. Από τη ΝΟΒΑ είπαν ότι δεν θα έχω free τρεις μήνες ακριβώς δηλαδή μέχρι 15 Οκτωβρίου γιατί ο μήνας λογίζεται ακέραιος και αν έχω ΝΟΒΑ στις 1 Οκτωβρίου θα χρεωθώ ολόκληρο μήνα. Γι' αυτό, είπαν, αν δεν θέλω συνέχιση πέραν του (κουτσουρεμένου) τριμήνου να τους ειδοποιήσω ακριβώς μέσα Σεπτέμβρη για διακοπή τέλος Σεπτεμβρίου. Δυόμιση μήνες λοιπόν το free. Γι' αυτό όσοι πήρατε τώρα ενεργοποιήστε το προς τέλος Ιουλίου ή πρώτη Αυγούστου για να έχετε το μάξιμουμ από το τρίμηνο.

εγώ ενεργοποίησα 23/7 και μου είπαν να καλέσω 24/10 για απενεργοποίηση αν δεν επιθυμώ να πληρώνω συνδρομή. Κάτι δεν πάει καλά.Αν συμβαίνει όπως το περιγράφεις τότε είναι απατεωνιά και παραπλανητική ολόκληρη η καμπάνια που έκαναν.Ελπίζω να μην ισχύει!!!!!!

Ενεργοποίησα το πακέτο 14 ή 15 Ιουλίου. Από τη ΝΟΒΑ είπαν ότι δεν θα έχω free τρεις μήνες ακριβώς δηλαδή μέχρι 15 Οκτωβρίου γιατί ο μήνας λογίζεται ακέραιος και αν έχω ΝΟΒΑ στις 1 Οκτωβρίου θα χρεωθώ ολόκληρο μήνα. Γι' αυτό, είπαν, αν δεν θέλω συνέχιση πέραν του (κουτσουρεμένου) τριμήνου να τους ειδοποιήσω ακριβώς μέσα Σεπτέμβρη για διακοπή τέλος Σεπτεμβρίου. Δυόμιση μήνες λοιπόν το free.
Προφανώς έπεσες σε άσχετο υπάλληλο.

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Τότε είναι καθαρά παραπλάνηση.Γιατί αναφέρουν παντού 3 Μήνες δωρεάν, και τίποτε άλλο.Άρααα........?

εγώ ενεργοποίησα 23/7 και μου είπαν να καλέσω 24/10 για απενεργοποίηση αν δεν επιθυμώ να πληρώνω συνδρομή. Κάτι δεν πάει καλά.Αν συμβαίνει όπως το περιγράφεις τότε είναι απατεωνιά και παραπλανητική ολόκληρη η καμπάνια που έκαναν.Ελπίζω να μην ισχύει!!!!!!
δεν ισχυει!

Παιδια μια ερωτηση,εσας σας πιανει τα επιγεια Bluesky,kontra,channel9?

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Μπορει να με βοηθησει καποιος τι πρεπει να κανω?
Προχθες που εβαλα την νοβα στο σαλονι πριν ειχα τον lifeview boxhd και τα συγκεκριμενα καναλια τα επιανα κανονικα με το δεκτη,αλλα με την νοβα οχι.

Μάλλον έχεις οριακό σήμα στην συχνότητα αυτή και του tuner του lifeview έχει καλύτερη ευαισθησία σε οριακό σήμα.

Status
Not open for further replies.