NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Βάλε το πάλι στην αρχική θέση. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αν έχεις μια μικρή τηλεόραση και ανεβάσεις τηλεόραση και δέκτη στην ταράτσα, δεν είναι δύσκολο να το βρεις μόνος σου, κάνοντας μικρές κινήσεις του πιάτου από την αρχική του θέση.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ ρε παιδιά, το κούνησα ελάχιστα, ούτε το ξεβίδωσα ούτε το μετακίνησα, απλώς περίστρεψα λίγο τη κεφαλή και ελάχιστα το πιάτο.

Επίσης το πιάτο είναι στο μπαλκόνι και απέχει απο την τηλεόραση ούτε 5 μέτρα.
Για πείτε πάω στην ανίχνευση σήματος , το αφήνω εκεί και πειραματίζομαι? Η λίστα καναλιών εξαφανίστηκε γιατί π´ηγα και έκανα και σάρωση ο αθεόφοβος.

Κουνάω το πιάτο, τη κεφαλή ή και τα δύο?

Αυτό σκέφτομαι και εγώ ρε παιδιά, το κούνησα ελάχιστα, ούτε το ξεβίδωσα ούτε το μετακίνησα, απλώς περίστρεψα λίγο τη κεφαλή και ελάχιστα το πιάτο.

Επίσης το πιάτο είναι στο μπαλκόνι και απέχει απο την τηλεόραση ούτε 5 μέτρα.
Για πείτε πάω στην ανίχνευση σήματος , το αφήνω εκεί και πειραματίζομαι? Η λίστα καναλιών εξαφανίστηκε γιατί π´ηγα και έκανα και σάρωση ο αθεόφοβος.

Κουνάω το πιάτο, τη κεφαλή ή και τα δύο?

ξεβιδωσε το λιγο και κουνα το ελαφρως δεξια-αριστερα. καπου θα δεις να πεταγονται οι ενδειξειςαπο 60%. μην ανησυχεις και μονος μπορεις να το κανεις. απλα θελει πολυ μα πολυ μικρεσ μετακινησεις. μολις δεις σημα θα αρχισεις να καταλαβαινεις προσ τα που πρεπει να το κινεις για να το φτασεις στο 90%-100% (ακριβεια). το lnb αστο για το τελος να το στριψεις.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους, φώναξα έναν φίλο και χωρίς να έχουμε ούτε πεδιόμετρα ούτε τίποτα όχι απλώς το επαναφέραμε αλλά πιάσαμε και πολύ καλύτερο σήμα και τα κανάλια HD επανήλθαν όλα.

Αναρωτιέμαι ο τεχνικός με όλα τα εργαλεία, πως κατάφερε να πιάσει χειρότερο σήμα. Και είχε πάρει και 70 .

Καλή συνέχεια σε όλους.

Last edited:

Μπορεί να μετακίνησε ο αέρας το κάτοπτρο, δεν είναι απίθανο.

Η στάθμη σήματος και η ακρίβεια που πρέπει να είναι για να μην υπάρχει πρόβλημα?

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Για ακρίβεια 90 - 100 και στάθμη > 60. Η ακρίβεια μας ενδιαφέρει πρωτίστως.

Αν η ακρίβεια είναι 95 και η στάθμη χαμηλή (γύρω στο 25) δικαιολογείται σπάσιμο εικόνα κάπου κάπου?

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής αν γνωρίζει κάποιος. Έχω κάρτα Nova Ελεύθερη που παίζει σε ένα Edision που έχω. Επειδή ένας φίλος μου δίνει ένα Pace 831 της Nova , ήθελα να ρωτήσω εάν όταν βάλω την κάρτα μου στον συγκεκριμένο δέκτη αυτή θα παντρευτεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι δεν μπορώ να το διακινδυνεύσω γιατί θέλω οπωσδήποτε να μπορώ να βάζω την κάρτα μου είτε στο εξοχικό είτε στον πατέρα μου. Απλά επειδή θέλω να στείλω τον Edision Argus 2in1 που έχω για service (μου κάνει επανεκκινήσεις) ήθελα να πάρω ένα φτηνό δέκτη να κάνω τη δουλειά μου μέχρι να έρθει από το service.

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής αν γνωρίζει κάποιος. Έχω κάρτα Nova Ελεύθερη που παίζει σε ένα Edision που έχω. Επειδή ένας φίλος μου δίνει ένα Pace 831 της Nova , ήθελα να ρωτήσω εάν όταν βάλω την κάρτα μου στον συγκεκριμένο δέκτη αυτή θα παντρευτεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση

Δεν θα παντρευτεί αλλά δε θα δουλέψει.

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Παράξενο αυτό! Ελεύθερη και ενεργή κάρτα , για ποιον λόγο να μην δουλέψει σε ένα δέκτη. Δηλαδή αν έχεις τον συγκεκριμένο δέκτη και του βάλεις π.χ. ελεύθερη και ενεργή κάρτα SKY ITALIA δεν θα την παίξει?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Nova HD Pace 831

Καταρχήν έχει irdeto αναγνώστη καρτών, οπότε μόνο τέτοιες κάρτες θα μπορούσε να αποκωδικοποιήσει. Αλλά το λογισμικό "παντρέματος" δεν του επιτρέπει να παίξει ούτε άλλες irdeto κάρτες παρά μόνο την κάρτα με την οποία είναι paired.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν το υποστηρίζει. Μπορεί βέβαια να συνδεθεί σε διακόπτη DiSEqC 1.0 ή 2.0 (hotbird στη θέση 1), απλώς στις ρυθμίσεις του δέκτη αφήνουμε το DiSEqC απενεργοποιημένο.

ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΗΤΉ NOVA

Καλησπέρα παιδιά

Η κατάσταση έχει ως εξής:

Εχω σύνεση nova με το πακέτο cinema, και ένας φίλος μου με το full package.
Μπορώ αν δανειστώ τον αποκωδικοποιητή του και την κάρτα του, να δω από την δική μου τηλεόραση?

Status
Not open for further replies.