NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Βρε ασε να κλεισουν ολες οι καρτες μπας και γυρισουν οι συχνοτητες σε mpeg4

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Ας το δοκιμάσει ο φίλος, δεν χάνει τίποτα. Ξέρω τι λέω.

Καλά Χριστούγεννα!

Υ.Γ. Τηλεφωνώντας πες τους πως διακόπτεις αν δεν μπορείς να δεις με δέκτη της επιλογής σου. Εστιάσε όμως στην λέξη ΔΙΑΚΟΠΗ.
Να δεις για πότε σε διαβιβάζουν στο "τεχνικό" τμήμα ;)

Όχι δε ξέρεις, αυτό που λες δε γίνεται. Μη μπερδεύουμε τον κόσμο γράφοντας πράγματα που δε γίνονται.

Είναι άλλο να σε αφήσουν να συνεχίσεις να βλέπεις με μη παντρεμένη κάρτα και άλλο να σου δώσουν τη δυνατότητα κάρτα που ήταν παντρεμένη με Pace να παίζει αλλού. Σε λίγο θα μας πεις ότι βλέπει και τα HD σε άλλο δέκτη.

γεια σας. εχω τον novabox hd831 και εχω 2 αποριες.
πρωτη πως ελεγχει για αναβαθμισεις. επειδη του εχω την τελευταια, την 23\10 νομιζω, και το ελεγχω συνεχεια απο το μενου του δεκτη (μενου, ρυθμισεις, τεχνικες ρυθμισεις, αναβαθμιση αποκωδικοποιητη) και μου λεει μη διαθεσιμη αναβαθμιση και κατα τα αλλα μονο ψιλο κολλάει.
τωρα και η δευτερη απορια μου. επειδη εχω ενα Sync MasterT23B350 pc μονιτορ, με hdmi μπορω να τον συνδεσω; θα παιξει κανονικα; ευχαριστω παρα Πολύ

Last edited by a moderator:
Αφού σου λέει ότι έχει την τελευταία, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.
Βεβαίως, πρέπει να συνδέσεις τον 831 με hdmi με την τηλεόραση, για καλλίτερη απόδοση.

Ειπαμε με την τελευταια αναβαθμιση τον κλεινουμε το βραδυ και γενικα οποτε θελουμε.

Το δέκτη αυτό, να τον συνδέσω με hdmi στην Samsung UE40ES7000 ή στον Denon AVR-3313 και μετά απο εκεί στην τηλεόραση;

Hdmi στην tv για μεταφορα ψηφιακου ηχου και εικονας και οπτικη ινα στον denon.

H θύρα hdmi που έχει ο ενισχυτης για satellite τι ειναι; Η hdmi μόνο για εικόνα ειναι;

Το δέκτη αυτό, να τον συνδέσω με hdmi στην Samsung UE40ES7000 ή στον Denon AVR-3313 και μετά απο εκεί στην τηλεόραση;

Αν θέλεις το κέντρο του συστήματος σου να είναι η τηλεόραση, συνδέεις το hdmi εκεί. Σου προτείνω να το συνδέσεις στον ενισχυτή ώστε να περνούν όλα από εκεί, μαζί με τις άλλες πηγές σου.

Παιδιά τον αποκωδικοποιητή των κλείνετε το βράδυ η όχι;

Αν δεν σε πειράζει να έχεις 1 στις 4-5 φορές περίπου επανεκίνηση του δέκτη, αναμονή 20-25 δευτερόλεπτα να ανοίξει, επιπλέον αναμονή περίπου 10 δευτ. να βρεί κλειδιά, ανεξήγητο ξανασκανάρισμα του δορυφόρου και χάσιμο των favorites σχεδόν κάθε φορά που τον κλείνεις (με αδρανοποίηση στο ON) τότε να τον κλείνεις.
Αν σε πειράζουν όλα τα παραπάνω μην τον κλείνεις καθόλου, αλλά να ξέρεις ότι σπαταλάς ρεύμα 18W περίπου και επιπλέον ο δέκτης θα καίει πάντα, οπότε μην τον βάλεις πάνω σε κάποιο άλλο μηχάνημα. Είναι το τίμημα για την ανικανότητα ή σκόπιμη αδιαφορία των υπεύθυνων της γόβας να φτιάξουν ένα σωστό firmware.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Αν δεν σε πειράζει να έχεις 1 στις 4-5 φορές περίπου επανεκίνηση του δέκτη, αναμονή 20-25 δευτερόλεπτα να ανοίξει, επιπλέον αναμονή περίπου 10 δευτ. να βρεί κλειδιά, ανεξήγητο ξανασκανάρισμα του δορυφόρου και χάσιμο των favorites σχεδόν κάθε φορά που τον κλείνεις (με αδρανοποίηση στο ON) τότε να τον κλείνεις.
Αν σε πειράζουν όλα τα παραπάνω μην τον κλείνεις καθόλου, αλλά να ξέρεις ότι σπαταλάς ρεύμα 18W περίπου και επιπλέον ο δέκτης θα καίει πάντα, οπότε μην τον βάλεις πάνω σε κάποιο άλλο μηχάνημα. Είναι το τίμημα για την ανικανότητα ή σκόπιμη αδιαφορία των υπεύθυνων της γόβας να φτιάξουν ένα σωστό firmware.

Δεν ξέρω τι ρυθμίσεις έχεις στο δέκτη, αλλά εγώ δεν αντιμετωπίζω όλα αυτά που περιγράφεις και κάθε μέρα που θέλω να τον ανοίξω έχω συνηθίσει να ανοίγω πρώτα το δέκτη και μετά από λίγα δεύτερα ναπατάω το κουμπί AV της τηλεόρασης για να επιλέξω τη θέση hdmi που αντιστοιχεί στη Νόβα.

επισης στα μειον του Pace 831 HD το οτι εχει ψηφιακη εξοδο coaxial και οχι optical.σχεδον κανενα μοντελο home cinema δεν εχει υποδοχη coaxial.προσφατα πηρα το Home Cinema HTE6750W samsung , και αναγκαστηκα να παρω converter μετατροπης απο coaxial σε οπτικη.και φυσικα δεν περνουσε ηχος στο home ακομα και με αυτο το τρικ.ενω αντιθετα με την οπτικη του οτε μια χαρα.οποτε ειμαι αναγκασμενος να συνδεσω τον pace μεσω του home με HDMI και για να βλεπω νοβα πρεπει να το εχω υποχρεωτικα ανοιχτο.ναι χαιρεσαι τον εξοπλισμο σου νοβα!

Με την ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί.
Υπάρχει δυνατότητα να γράψω κανάλι της Νόβα, μέσω του pvr της panasonic 50VT30 που έχω, με τον οποίο μπορώ να γράψω όλα τα τηλεοπτιικά ψηφιακά κανάλια ;

Δεν ξέρω τι ρυθμίσεις έχεις στο δέκτη, αλλά εγώ δεν αντιμετωπίζω όλα αυτά που περιγράφεις και κάθε μέρα που θέλω να τον ανοίξω έχω συνηθίσει να ανοίγω πρώτα το δέκτη και μετά από λίγα δεύτερα ναπατάω το κουμπί AV της τηλεόρασης για να επιλέξω τη θέση hdmi που αντιστοιχεί στη Νόβα.
Ακριβως ετσι κανω κι εγω και δεν εχω κανενα θεμα.

επισης στα μειον του Pace 831 HD το οτι εχει ψηφιακη εξοδο coaxial και οχι optical.σχεδον κανενα μοντελο home cinema δεν εχει υποδοχη coaxial.προσφατα πηρα το Home Cinema HTE6750W samsung , και αναγκαστηκα να παρω converter μετατροπης απο coaxial σε οπτικη.και φυσικα δεν περνουσε ηχος στο home ακομα και με αυτο το τρικ.ενω αντιθετα με την οπτικη του οτε μια χαρα.οποτε ειμαι αναγκασμενος να συνδεσω τον pace μεσω του home με HDMI και για να βλεπω νοβα πρεπει να το εχω υποχρεωτικα ανοιχτο.ναι χαιρεσαι τον εξοπλισμο σου νοβα!
Ηχο πεταφερεις κι οχι εικονα.Ψηφιακα μεταφερουν και τα 2.Samsung home cinema (ht-tz312) εχω κι εγω και εχει coaxial.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Ακριβως ετσι κανω κι εγω και δεν εχω κανενα θεμα.

Ηχο πεταφερεις κι οχι εικονα.Ψηφιακα μεταφερουν και τα 2.Samsung home cinema (ht-tz312) εχω κι εγω και εχει coaxial.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ακουσω ηχο μεσω της εισοδου της οπτικης του home , μεσω του coverter.εισοδο coaxial δεν εχει το συγκεκριμενο συστημα.

Με την ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί.
Υπάρχει δυνατότητα να γράψω κανάλι της Νόβα, μέσω του pvr της panasonic 50VT30 που έχω, με τον οποίο μπορώ να γράψω όλα τα τηλεοπτιικά ψηφιακά κανάλια ;

Όχι φυσικά...

Μπορείς, βέβαια, να γράψεις τα 2 επίγεια κανάλια της Νόβα (εάν είσαι συνδρομητής της επίγειας) αλλά δεν σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις άλλο δέκτη (εκτός του mpeg4), είτε από τους ενσωματωμένους (S και C) είτε εξωτερικό, όπως είναι ο 831.

Μπορείς, βέβαια, να γράψεις τα 2 επίγεια κανάλια της Νόβα (εάν είσαι συνδρομητής της επίγειας) αλλά δεν σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις άλλο δέκτη (εκτός του mpeg4), είτε από τους ενσωματωμένους (S και C) είτε εξωτερικό, όπως είναι ο 831.

Ούτε αυτά μπορείς να γράψεις, είναι κωδικοποιημένα.

Μα, εάν είσαι συνδρομητής, όπως έχω ήδη επισημάνει, δεν είναι ελεύθερα στην τηλεόρασή σου, στα ψηφιακά κανάλια, οπότε τα βλέπει το pvr της Panasonic;

Όταν δοκίμασα, πριν γράψω το προηγούμενο μήνυμα, εμφανίστηκαν τα δύο αυτά κανάλια, στις επιλογές των ρυθμίσεων της τηλεόρασης για εγγραφή και έτσι υποθέτω ότι μπορείς να τα γράψεις, εάν είσαι συνδρομητής.

Status
Not open for further replies.