NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Όχι, δεν υπάρχει τέτοια υποχρέωση. Το δέκτη θέλεις να δώσεις; Ο άλλος συνδρομητής τι έχει;

Last edited:
Μπορεί να θέλει να τον δώσει σε κάποιον που ήταν παλιά συνδρομητής και η Nova δεν του δίνει τον εξοπλισμό για νέα σύνδεση.

Last edited by a moderator:
ναι ειναι απο παλια και δεν εχει παλιο δεκτη
η καρτα του θα παιζει ομως ?

μπορει τοτε να ζητησει νεα καρτα δωρεαν και να χρησιμοποιησει το δεκτη μου ?
η ειναι αχρηστος ο δεκτης τωρα πια ?

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ρωτήσετε αν μπορεί να γίνει μεταβίβαση του δέκτη και της κάρτας σου στο φίλο σου.

Δε ξέρω αν λεω ανοησίες αλλά αντικαθιστώντας την συχνότητα αναζήτησης του 831 με αυτή του cnn που βρήκα στο lyngsat έπιασα το tve,το 24horas,το arte και το rtpi...εγώ
Πάντως αυτα με εργοστασιακές ρυθμίσεις δε τα πιανα

'Οταν κάνεις μόνο σάρωση θά πιάσεις περισσότερα ελεύθερα κανάλια από το να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Και όλα αυτά βέβαια όταν έχει καλές καιρικές συνθήκες σε όλη την εμβέλεια του δορυφόρου.

Με ολο το σεβασμό ίσως να μημ είναι έτσι...με μόνο σάρωση και αριστες συνθήκες έπιανα παντα 219 κανάλια.Τώρα με την αλλαγή που σας λέω έπιασα 289 εν μέσω σχετικά ισχυρής βροχόπτωσης.Μπορεί να κάνω και λαθος,απλά είπα μήπως και κάποιος άλλος θέλει να το τσεκάρει

Απάντησέ μου αν η σάρωση που κάνεις φθάνει στο 100% και να το βλεπεις το 100% στο τέλος της σάρωσης.Αν φθάσει εκεί είναι σίγουρο ότι έχουν περαστεί όλα τα ελεύθερα κανάλια που έχει επιλέξει η NOVA.Διαφορετικά το πιό πιθανό είναι να μήν έχεις καλή λήψη απο τον δορυφόρο η να φταίει αυτό το άχρηστο καφεκούτι που λέγεται δέκτης NOVA Pace 831 HD .

αν δεν εχεις αλλα προβληματα με τον δεκτη μεινε μαυτον και τις ιδιοτροπιες του

Καλησπέρα,

Έχω το εξής πρόβλημα με τον αποκωδικοποιητή μου (Pace 831 HD) και θα ήθελα να δω αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο γιατί δεν ξέρω αν φταίει το μηχάνημα ή η κεραία μου.

Λοιπόν, εδώ και 1-2 εβδομάδες, σχεδόν κάθε μέρα, έβρισκα τον pace με το εξής μήνυμα "αδυναμία εντοπισμού σήματος" (ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς). Για να μπορέσω να ξαναβρώ τα κανάλια αναγκαζόμουν να τον τραβώ από την πρίζα και να τον ξανασυνδέω. Τελικώς εδώ και 2-3 μέρες ούτε αυτό το κόλπο πιάνει. Δυστυχώς δεν παίζει τπτ. Μια φορά στις 10 προσπάθειες ίσως καταφέρω να τον βάλω να δείξει τα κανάλια και αυτό για κανά 10λεπτο το πολύ. Μετά και πάλι το ίδιο μήνυμα "αδυναμία εντοπισμού σήματος".

Ακούω απόψεις και εμπειρίες.

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

γεια σας στο φορουμ να κανω μια ερωτηση εχω τον νοβα 831 και μου κανει αρκετα συχνα κοληματα και επανεκινησης υπαρχη καμια αλλη ρυθμιση εκτος της περιβαντνλογικες ρυθμισης που εχει δυο επιλογες στο μενου και εχω βαλει αυτοματη αναστολη στο οχι
και αδρανοπιση επισης στο οχι και να συμβερανο οτι εχω την τελευταία εκδοση την 23/10 τι να κανω για να μην μου το κανει οχι οτι με ενοχλει αλλα ειναι σπαστικο και ξερει κανεις πως ο δεκτης κατεβαζει αναβαθμιση την κατεβαζει αυτοματα η θελει να του κανω εγω κατι δυλαδη αμα υπαρξει νεοτερη πως θα το καταλαβω και τι ακριβως σημαίνει αυτο μερικες φορες μου αναβοσβεινη ενα κοκκινο λαμπακι διπλα απο το πρασινο χωρις να πειραζω το τιλεκοντνολ και αμα κλεισω τον δεκτη συνεχιζει να αναβοσβεινη τι σημανει αυτο και συνεχιζει το κανει οσο μενει ανοιχτος η κλειστος τι υποδεικνυει αυτο ευχαριστω παλα πολη και συχωρεστε με εαν εχω κανει ορθογραφικα λαθη

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

μου τον δωσανε σημερα και παρα τις ενεργοποιησεις εχω συνεχως Ε38 στη τηλεοραση...ξερει κανεις τι ειναι αυτο;

Παρτους παλι τηλ και αστο για κανα 10λεπτο στο 105. Μην κανεις zapping.

Status
Not open for further replies.