NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Χθες το απόγευμα μετακίνησα τον δέκτη σε άλλο δωμάτιο. Συνέδεσα κανονικά όλα τα καλώδια, τον άνοιξα, έκανε κανονικά scan, έκανε λήψη όλα τα κανάλια εκτός από world fashion. Έκανα 2-3 φορές σάρωση δικτύων, έβγαλα και ξαναέβαλα το καλώδιο αλλά τζίφος. Εντάξει δεν με πείραξε ιδιαίτερα αφού το συγκεκριμένο κανάλι δεν το παρακολούθω ποτέ αλλά αν είναι κάθε φορά που μετακινώ τον δέκτη να χάνω κι από ένα κανάλι τότε υπάρχει πρόβλημα.

Όταν τον βγάζεις από την πρίζα και τον ξαναβάζεις δεν κάνει scan? Δεν ξέρω, πρώτη φορά τον μετακίνησα. Όπως και να 'χει, μετά τη μεταφορά, όταν έκανα ένα ζάππινγκ είδα ότι έλειπε το world fashion.

Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις στο όχι.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Όταν τον βγάζεις από την πρίζα και τον ξαναβάζεις δεν κάνει scan?

Όσες φορές ταξίδεψε στο "εξοχικό" δεν έκανε scan, που σημαίνει τουλάχιστον 2 ώρες εκτός ρεύματος. Το ότι "έχασες" κάποιο κανάλι έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι συμβαίνει.

Κάτι πρέπει να τρέχει με το συγκεκριμένο κανάλι, εμένα μου λέει ότι έχει αποσυνδεθεί το καλώδιο!

Κάνοντας zapping κολλάει συνέχεια, δεν ανταποκρίνεται στο τηλεκοντρόλ
Μετά από λίγο εκτελεί όλες τις εντολές του τηλεκοντρόλ που είχαν πατηθεί όσο ήταν κολλημένος
Είναι φυσιολογικό αυτό?
Σημείωση
Έχω κάνει το τελευταίο update
Περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις στο ΟΧΙ
Ευχαριστώ

Το αριστερά δεξιά, λειτουργεί;;; Σε εμένα οχι παντως

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο το τελευταιο update μας εφαγε

Υπήρχε και παλιότερα αυτό το πρόβλημα με την καθυστέρηση στις εντολές του τηλεκοντρολ. Κάποια στιγμή έφτιαξε με μια αναβάθμιση και έπαιζε σωστά, μέχρι και την τελευταία αναβάθμιση. Αρκετοί από όσους την πέρασαν, έχουν το ίδιο πρόβλημα και δυστυχώς η Nova, δεν έχει δώσει ακόμα κάποια λύση. Ακόμα καλά καλά δεν έχει πειστεί ότι υπάρχει πρόβλημα... ελπίζουμε ότι σε κάποια επόμενη αναβάθμιση, θα το φτιάξουν πάλι.

Απο οσα διαβάζουμε το πρόβλημα το έχουν πολλοί,αν οχι ολοι...Αραγε διαβάζει κανείς στην Nova? Το Support δεν το παραδέχεται...Και μείναμε να τα λέμε μεταξύ μας...

Λεβεντες αναβοσβήνει συνέχεια το λαμπάκι δίπλα από το power, τι σημαίνει αυτό;

Attachments

• uploadfromtaptalk1415475784744.jpg
    uploadfromtaptalk1415475784744.jpg
    132.2 KB · Views: 321
το εβγαλα απο την πριζα και ολα οκ, ολο φλασιες τρωει

Δεν νομιζω να ηταν φλασια.το εκανε και σε μενα προχτες.Ομοιως τον εσβησα απο πριζα και τον ξανανοιξα και απο τοτε εφυγε το κοκκινο λαμπάκι.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Δεν νομιζω να ηταν φλασια.το εκανε και σε μενα προχτες.Ομοιως τον εσβησα απο πριζα και τον ξανανοιξα και απο τοτε εφυγε το κοκκινο λαμπάκι.

μπορει να ηταν συμπτωση, αν δεν ηταν φλασια τι αλλο μπορει να ηταν?:rip:

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

μπορει να ηταν συμπτωση, αν δεν ηταν φλασια τι αλλο μπορει να ηταν?:rip:
Το έκανε και σε μένα αυτό πριν κανα μήνα. Ομοίως κι εγώ τον έβγαλα από την πρίζα και σταμάτησε να αναβοσβήνει!

Status
Not open for further replies.