NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
μονο 180 κανάλια κατεβάζει που είναι όλα τα κανάλια που είχε στο public?

Κλειδωσανε κι αλλα ελευθερα καναλια απο τον hotbird, εγω δεν πιανω πλεον το zdf.
Ειναι beta εκδοση, δεν ξερω αν τα βαλουν μετα.

τι και αλλα όλα τα κλειδώσανε, αφήσανε μονο κάτι ιταλικά k τα eyrosport

Γενικά θέλει κάποιες βελτιώσεις η καινούργια αναβάθμιση! Όπως το να βάλεις υπενθύμιση σε ένα πρόγραμμα πρέπει να μπεις μέσα στο μενού και να κάνεις αναζήτηση, για κάποιο περίεργο λόγο όταν επιλέγω να βγάζει 1080i ανάλυση δεν παίζει ομαλά η κίνηση και κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι σε κάποιες συχνότητες μου δείχνει ότι έχω χαμηλότερο σήμα και ποιότητα, ενώ πριν ήμουν σε ποιότητα στο 100% σε όλες. Κάτι τελευταίο που δεν μπόρεσα να δοκιμάσω να δω αν λειτουργεί, είναι οι εγγραφές που βγάζει αν κάνεις format κάποιο σκληρό ή USB stick μέσα από τον δέκτη. Είχα ένα στικακι για δοκιμή που ήταν 4Gb, το έκανε format, αλλά δεν κατάφερα να προχωρήσω σε εγγραφή. Λογικά αν γίνεται θα θέλει παραπάνω χώρο.

παντως η εμφανιση ebill στο μενου λογικα υποδηλωνει οτι θελει internet, αρα εχουμε ενεργοποιηση του ethernet?

Η αναβάθμιση δεν θα γίνει στους 865;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η τελευταία αναβάθμιση που αφορά τον 831 τελικά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ στους 865. Μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο και μίλησα με το τεχνικό τμήμα. Ηταν κατηγορηματικοί. Τους ρώτησα μήπως αργότερα; Οχι κύριε, η αναβάθμιση αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για τους δέκτες 831. Μπράβο ρε μάγκες. Εμάς στην απ´έξω έτσι;

καλα η εξυπηρετηση την νοβα ποτε δεν ηταν και πολυ κατατοπιστικη, αρα ας περιμενουμε λιγακι...

Κανεις με panasonic τηλεόραση που να δοκίμασε την αναβάθμιση;

Τι ακριβώς βελτιώσεις υπάρχουν? αξίζει η αναβάθμιση ή να κάτσω όπως ειναι ? μην έχουμε κολλημΤα τίποτα για αυτό ρωτάω

Τι ακριβώς βελτιώσεις υπάρχουν? αξίζει η αναβάθμιση ή να κάτσω όπως ειναι ? μην έχουμε κολλημΤα τίποτα για αυτό ρωτάω
Ποιος είναι αυτός φίλε που θα σου δώσει ασφαλες συμπεράσματα μέσα σε μια μέρα;

Αν παίζουνε τα favorites θεωρώ πως είναι ήδη καλή αναβάθμιση.
Αν ανοίξανε και καμμιά εγγραφή σε usb & κανά on-demand τότε μιλάμε για αρκετά καλή αναβάθμιση.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Ρε παιδια δεν βρισκει αναβαθμιση,
Να τον εκανα επανεκικινηση, τιποτα,
Τι καναλια του αλλαξα παλκι τιποτα,
Πρεπει να ειναι σε συγκεκριμενο καναλι μηπως?
Υπαρχει καποιο κολπο μηπως?
λεω εγω τωρα

παιδια να μεταφερω μια ερωτηση ενος φιλου,καθως εγω δεν ηξερα να απαντησω.επισης ξερω οτι δεν ειναι το σωστο thread αλλα δεν ηξερα που αλλου να την θεσω.ρωτησε αν μπορει να ενεργοποιησει nova με τον Παλιο αποκωδικοποιητη panasat χωρις να μπει σε extra εξοδα.καθως απαιτησεις απ οτι μου πε δεν εχει απο τους αποκωδικοποιητες,δηλαδη δε ζηταει κατι ιδιαιτερο.

Αναβαθμιση ακουω και αναβαθμιση δεν βλεπω.Σ εμενα δεν εχει ερθει τιποτα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Εγώ πάντως με την αναβάθμιση έχω 3 προβλήματα

1) Χάλασε η εικόνα δε μπορώ να δω (έκανα k ερώτηση στην επίσημη nova περιμένω απάντηση) τώρα δεν ξέρω τη σχέση μπορεί να έχει με την αναβαθμίσει αλλα χτες την έκανα σήμερα μου παρουσίασε το πρόβλημα.

2) Οταν βλέπεις ένα κανάλι k πατάς ας πούμε το 200 για να πας στο σινεμα 1 δεν αλλάζει.

3)Οταν αλλάζει ενώ το έχω πατήσει 4-5 φορες με το που ανοίγει το άλλο κανάλι είναι κολλημένο k μετά από λίγο παίζει.

Aυτά για αρχή..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ πάντως με την αναβάθμιση έχω 3 προβλήματα

1) Χάλασε η εικόνα δε μπορώ να δω (έκανα k ερώτηση στην επίσημη nova περιμένω απάντηση) τώρα δεν ξέρω τη σχέση μπορεί να έχει με την αναβαθμίσει αλλα χτες την έκανα σήμερα μου παρουσίασε το πρόβλημα.

2) Οταν βλέπεις ένα κανάλι k πατάς ας πούμε το 200 για να πας στο σινεμα 1 δεν αλλάζει.

3)Οταν αλλάζει ενώ το έχω πατήσει 4-5 φορες με το που ανοίγει το άλλο κανάλι είναι κολλημένο k μετά από λίγο παίζει.

Aυτά για αρχή..

EDIT: πως μπορώ ρε παιδιά να ανεβάσω ένα βιντεάκι 20 sec να το δει κάποιος που ξέρει από αυτά να μου πει γιατί κάνει έτσι η τηλεόραση?

Status
Not open for further replies.