NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
απο αποψη γραφικων σχεδιασμου δομης εχουν κανει καλουτσικη δουλεια

προσεξτε το nova stb filed test απριλιος. σιγουρα ειναι beta που τους ξεφυγε over the air

οταν πας στο ebill τι σου λεει? ειτε το playlist?

και οι ρυθμισεις του router. ειναι εμφανεστατο τι υπηρεσιες θα δωσουν πλεον.....

επισης για τις εγγραγες λεει δυθνατοτηα προσωρινης μνημης.... αρα μαλλον για buffer για το streaming υποθετω...

παντως αν μπορουν να τα κανουν ολα αυτα στο 831 τοτε ο 865 θα φυσαει

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Η αναβάθμιση δεν θα γίνει στους 865;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η τελευταία αναβάθμιση που αφορά τον 831 τελικά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ στους 865. Μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο και μίλησα με το τεχνικό τμήμα. Ηταν κατηγορηματικοί. Τους ρώτησα μήπως αργότερα; Οχι κύριε, η αναβάθμιση αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για τους δέκτες 831. Μπράβο ρε μάγκες. Εμάς στην απ´έξω έτσι;

προσεξτε το nova stb filed test απριλιος. σιγουρα ειναι beta που τους ξεφυγε over the air

Στο τεχνικό τμήμα πάντως γνώριζαν για την αναβάθμιση...

και ποιος παιρνει στα σοβαρα τι λενε στην εξυπηρετηση....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εντοπισα και κατι αλλο...

στον τυπο καναλιου λεει: ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ

αρα θα υπαρχει και αλλος τυπος καναλιου? (Iptv??)

Δυο βιντεάκια από τα κόλπα.. που μου έκανε εχθές.

[video]https://www.dropbox.com/s/k5v34bxc3z4ip9y/20150402_155908.mp4?dl=0[/video]
[video]https://www.dropbox.com/s/6qwwn4ojugnxdgz/20150403_055334.mp4?dl=0[/video]

εβαλες κανει καλωδιο ethernet να δει τι κανει? συνδεεται? εστω στις πληροφοριες συνδεσης

οταν πας στο ebill τι σου λεει? ειτε το playlist?
Στο e-bill τιποτα, στο playlist εμφανιζει τα προγραμματα που εχεις επιλεξει να δεις καποια συγκεκριμενη ωρα (οταν πατας δηλαδη 2 φορες το ΟΚ, τωρα πατας μονο μια φορα)
το πιο πιθανο ειναι να λεει δορυφορικο ή επιγειο απο το στικακι.
Το στικακι ειναι με τα επιγεια καναλια.

λοιπόν παιδιά σας έχω νέα παω να πάρω καινούργιο αποκωδικοποιητη, μόλις γυρίσω θα σας πω k εσείς που την κατεβάσατε τη να κάνετε, υπάρχει πρόβλημα..

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

λοιπόν παιδιά σας έχω νέα παω να πάρω καινούργιο αποκωδικοποιητη, μόλις γυρίσω θα σας πω k εσείς που την κατεβάσατε τη να κάνετε, υπάρχει πρόβλημα..
Ενημέρωσε μας. Εγώ όταν μπορέσω θα βάλω ethernet.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Λοιπόν παιδιά ακούστε, με πήραν τηλέφωνο από τη nova

Η αναβάθμιση έφτασε καταλάθος k ο τεχνικός απορούσε πως έφτασε
Η συγκεκριμένη αναβαθμίσει είναι μια από της πολλές που δοκιμάζουν
Δεν ξέρουν αν βγει η συγκεκριμένη η άλλη, πιθανότερο είναι άλλη
Δεν ξέρουν σε ποσο καιρό θα βγει άλλη προσπαθούν για το καλύτερο k όσο πιο σύντομα
Η συγκεκριμένη έχει προβλήματα, λόγο ότι δεν ήταν έτοιμη για το το εύρη κοινό, εγώ άλλαξα αποκωδικοποιητη k πήρα καινούργιο
Οσοι την κατέβασαν να επικοινωνησουν με τη nova για αντικατάσταση του δεκτη γιατί θα τους βγάλει προβλήματα και πιθανός να μη βγει ποτε αυτή η αναβαθμίσει για να διορθωθούν

Αυτά τα ολίγα..

Last edited by a moderator:
γιατι να κατεβουν δηλαδη? σιγα το πραμα. δεν τα εκλεψε κανεις απο τα μυστικα εργαστηρια της νοβα

πιστευω εξελιξεις θα εχουμε με τη νεα σεζον. με καταργηση των sd, αλλαγη της 11823 τον ιουνιο, νεους δεκτες/update στους παλιους και επαναπλασαρισμα του nova go

Last edited:

Γιατί δίνεται η εντύπωση ότι έχει βγει αναβαθμίσει, ενώ δεν ισχύει, μερικοί μπορεί να πουν εγώ γιατί δεν την πήρα ο άλλος γιατί την πήρε και τέτοια διαφορα, αναβαθμίσει καινούργια ΔΕΝ υπάρχει ήταν ένα λάθος, οποτε δεν υπάρχει k λόγος να υπάρχουν φωτογραφίες k σχόλια για κάτι που δεν ισχύει (τουλάχιστον για την ώρα)

μα το ειπαμε οτι ειναι beta και φαινεται και στις φωτογραφιες.

O λογος είναι προφανης και δεν είναι άλλος από το ότι δεν θελουν να διαρευσει προς τα εξω το πως θα είναι το μενου και γενικα οι λειτουργιες μετα την αναβαθμιση.Ο ανταγωνισμος παραμονευει αλλωστε.Προσωπικα δεν μου φαινεται περιεργο.Κατι αναλογο ειχε περιγραψει και ο nvianitakis για τον ΟΤΕ.

O λογος είναι προφανης και δεν είναι άλλος από το ότι δεν θελουν να διαρευσει προς τα εξω το πως θα είναι το μενου και γενικα οι λειτουργιες μετα την αναβαθμιση.Ο ανταγωνισμος παραμονευει αλλωστε.Προσωπικα δεν μου φαινεται περιεργο.Κατι αναλογο ειχε περιγραψει και ο nvianitakis για τον ΟΤΕ.

Ετσι ακριβώς

Status
Not open for further replies.