NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Τωρα μη μου πείτε πως αυτό δεν ειναι προκλητική συμπεριφορά για εμάς που έχουμε τον 865 και δώσαμε και την 150αρού για να τον αποκτήσουμε πριν απο 2 χρονια. Γιατί μας γράφουν έτσι; Δεν θα έπρεπε να ειναι κοινή η αντιμετώπιση; Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται.

Χάρη μην αρχίσουμε τα παράπονα τώρα στο νήμα του 831. Ας περιμένουμε την συνέχεια και την οποια ενημέρωση για τον pvr στην πορεία. Θυμίζω πως και εγώ έχω τον pvr οπότε κάθε νέο ενδιαφέρει και εμένα.

Μα δεν κάνω παράπονο φίλε μου. Απλά λιγο να αλλάξουν τα χρώματα και τα σχέδια. Ομολογουμένως έκαναν ωραία δουλειά στο οπτικό κομμάτι τουλάχιστον απο αυτά που διέρευσαν τους προηγούμενους μήνες και πραγματικά θα ήθελα και εγω να αλλάξει λιγο η κατάσταση. Ειναι ομορφο πως να το κανουμε.

και τις προηγουμενες φορε μετα απο λιγο καιρο εβγενε για τον 865.

αν ισχυει και αυτο με το multiviewλογικα και ο 865 δεν θα θελει update?

Μόλις επέστρεψα σπίτι και στον 831 έχουν αλλάξει τα πάντα. Χωρίς να έχει κάνει κανείς κάτι έχει πάρει την νέα αναβάθμιση.
Θ ασχοληθώ λίγο μαζί του και θα γράψω στήν συνέχεια.

Για να γινει η αναβάθμιση πρεπει να τον εχουμε συνδεμενο με internet ?

Σε μένα τίποτα πάντως.. και εκανα και επαναφορά εργοστασιακών και με συνδεδεμένο δικτυο.

Οκ. Λίγο υπομονή γιατί είναι σε κρεβατοκαμαρα με τηλεόραση crt άρα φώτο άσχημες. Θα τον πάω δίπλα στον 865 που είναι σε led tv και θα βάλω και φώτο

Μηπως υπάρχει κάποια αληθεια τελικα με τις αυτοματες ενημερωσεις οταν ειναι ο αποκωδικοποιητης στο Mega (ή εστω σε καναλι της 11823)...

Καμία φώτο για να δούμε κι εμείς οι υπόλοιποι αν τον ο δυνατόν.
Επίσης, όσοι είχατε το ανεπίσημο update βλέπεται καμία διαφορά;

Τον έφερα δίπλα στον pvr για να παίρνει τον παλμό, και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να τον παρακολουθήσω από την αρχή. Βγάζω και φώτο να βάλω Παναγιώτη.

Δεν καταλαβαίνω ... πως ειναι δυνατόν να εχει γίνει επιλεκτικά η αναβάθμιση και με ποιο κριτήριο ;

Για να την παρει αυτοματα λογικα θα πρεπει να ειχε μεινει στην 11823... Και συνηθως τα βραδια στελνουν σημα

Α χρειαζεται χρόνος ίσως. απλα πιστευα οτι με το που ενεργοποιουν την αναβάθμιση ολοι θα επρεπε να την εχουν.σορρυ bykrie δεν αναφερθηκα επι προσωπικού σε σενα.μην ειμαστε ανυπόμονοι.αναμενουμε.

Status
Not open for further replies.