NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Μένει να ξεκινήσει λοιπόν να τα δούμε και στην πράξη. Ενδιαφέρων σίγουρα είναι ..... Πλέον, η δυνατότητα αυτή θα επεκταθεί σε τέσσερις πλέον, δέκτες. Πράγμα που σημαίνει πως εφόσον κάποιος το επιθυμεί, θα έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης τεσσάρων διαφορετικών καναλιών Nova, σε τέσσερις τηλεοράσεις που βρίσκονται στον χώρο του....
Αυτό σίγουρα σημαίνει ενεργοποίηση του ethernet

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Ε ρε γλεντια στις πολυκατοικιες

Πριν λίγο μου έκανε αναβάθμιση ο δέκτης μόνος του! Ήμουν στην έκδοση beta που είχε διαρρεύσει πριν λίγο καιρό.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Πριν λίγο μου έκανε αναβάθμιση ο δέκτης μόνος του! Ήμουν στην έκδοση beta που είχε διαρρεύσει πριν λίγο καιρό.
Εμενα δεν μου εκανε αναβαθμιση και ουτε την κανω εγω φοβαμαι, παραμενω με την beta και περιμενω να γραψεις καλα λογια για να την κανω! :P

Τωρα μη μου πείτε πως αυτό δεν ειναι προκλητική συμπεριφορά για εμάς που έχουμε τον 865 και δώσαμε και την 150αρού για να τον αποκτήσουμε πριν απο 2 χρονια. Γιατί μας γράφουν έτσι; Δεν θα έπρεπε να ειναι κοινή η αντιμετώπιση; Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται.

Χάρη μην αρχίσουμε τα παράπονα τώρα στο νήμα του 831. Ας περιμένουμε την συνέχεια και την οποια ενημέρωση για τον pvr στην πορεία. Θυμίζω πως και εγώ έχω τον pvr οπότε κάθε νέο ενδιαφέρει και εμένα.

Μα δεν κάνω παράπονο φίλε μου. Απλά λιγο να αλλάξουν τα χρώματα και τα σχέδια. Ομολογουμένως έκαναν ωραία δουλειά στο οπτικό κομμάτι τουλάχιστον απο αυτά που διέρευσαν τους προηγούμενους μήνες και πραγματικά θα ήθελα και εγω να αλλάξει λιγο η κατάσταση. Ειναι ομορφο πως να το κανουμε.

και τις προηγουμενες φορε μετα απο λιγο καιρο εβγενε για τον 865.

αν ισχυει και αυτο με το multiviewλογικα και ο 865 δεν θα θελει update?

Μόλις επέστρεψα σπίτι και στον 831 έχουν αλλάξει τα πάντα. Χωρίς να έχει κάνει κανείς κάτι έχει πάρει την νέα αναβάθμιση.
Θ ασχοληθώ λίγο μαζί του και θα γράψω στήν συνέχεια.

Για να γινει η αναβάθμιση πρεπει να τον εχουμε συνδεμενο με internet ?

Σε μένα τίποτα πάντως.. και εκανα και επαναφορά εργοστασιακών και με συνδεδεμένο δικτυο.

Οκ. Λίγο υπομονή γιατί είναι σε κρεβατοκαμαρα με τηλεόραση crt άρα φώτο άσχημες. Θα τον πάω δίπλα στον 865 που είναι σε led tv και θα βάλω και φώτο

Μηπως υπάρχει κάποια αληθεια τελικα με τις αυτοματες ενημερωσεις οταν ειναι ο αποκωδικοποιητης στο Mega (ή εστω σε καναλι της 11823)...

Καμία φώτο για να δούμε κι εμείς οι υπόλοιποι αν τον ο δυνατόν.
Επίσης, όσοι είχατε το ανεπίσημο update βλέπεται καμία διαφορά;

Status
Not open for further replies.