Κάποιοι μέσα εκεί στη Κάτζα προσπαθούν να βγάλουν ένα σωστό προϊόν, είναι οι άνθρωποι του τεχνικού τμήματος οι οποίοι συνεργάζονται με την pace για δώσουν σωστό το δέκτη στον πελάτη τους.
Τουλάχιστο αυτό είδα ο ίδιος το Σάββατο στην παρουσίαση του 865....
Τους θέσαμε όλα τα προβλήματα τα -οποία τα γνωρίζουν- και προσπαθούν να τα φτιάξουν.
Το κυριότερο είναι το πρόβλημα του diseqC. Περιμένουμε λύση σε αυτό γιατί είναι το πρωτεύον αυτή τη στιγμή... Θα δείξει...
υ.γ μη νομίζεις ότι δεν θέλουν να γίνουν καλύτεροι, κανείς δεν θέλει να μένει στάσιμος...
Κάποιοι μέσα εκεί στη Κάτζα προσπαθούν να βγάλουν ένα σωστό προϊόν, είναι οι άνθρωποι του τεχνικού τμήματος οι οποίοι συνεργάζονται με την pace για δώσουν σωστό το δέκτη στον πελάτη τους.
Τουλάχιστο αυτό είδα ο ίδιος το Σάββατο στην παρουσίαση του 865....
Τους θέσαμε όλα τα προβλήματα τα -οποία τα γνωρίζουν- και προσπαθούν να τα φτιάξουν.
Το κυριότερο είναι το πρόβλημα του diseqC. Περιμένουμε λύση σε αυτό γιατί είναι το πρωτεύον αυτή τη στιγμή... Θα δείξει...
υ.γ μη νομίζεις ότι δεν θέλουν να γίνουν καλύτεροι, κανείς δεν θέλει να μένει στάσιμος...
Πάει πραγματικά να δημιουργηθούν δύο τύποι συνδρομητών. Αυτοί που θα έχουν σκάσει (μόνο) 129 και αυτοί που θα δώσουν κάτι παραπάνω για το PVR. Οι πρωτοι los μπούλος με ανύπαρκτη αναβάθμιση, χάλια υπηρεσίες (επίσης ανύπαρκτες), περιορισμούς δίχως τέλος (μην βάζεις δεύτερο LNB, μην βλέπεις άλλα κανάλια πλην των 30 που έχει Nova, μην βλέπεις τι γίνεται έξω (Ιταλία, Ισπανία ή Πορτογαλία ας πούμε), αγόραζε τηλεπεριοδικά για να ξέρεις τι παίζει, μην πατήσεις πλήκτρο παιχνίδια, μην πατήσεις πλήκτρο novascope, μην δεις/ακούσεις για πολύ ώρα MAD Hits γιατί θα σου κολλήσει ο δέκτης) και τραγική εξυπηρέτηση συνδρομητών που σε θυμάται μόνο αν χρωστάς κανένα Ευρώπουλο ή θέλει να σου πλασάρει δυόμιση τσοντοκάναλα για 9,99 (για δες, έρχομαι??) και οι δεύτεροι ... άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου με μία 8άρα Ευρώπουλα παραπάνω για PVR υπηρεσίες που σήμερα δίνονται ως basic στα μεγαλύτερα βαλκανικά πακέτα.
Μέσα σε όλα κι ενώ εδώ συζητάμε ακόμη για το αν λειτουργούν γελοία πράγματα -που δίνονται μέχρι και στον κατώτερο ψηφιακό δέκτη της DIGEA με 30 Ευρώ- όπως το πλήκτρο ALT ή η λίστα αγαπημένων ή ακόμη η σύνδεση με HDMI ή SCART σε τηλεόραση... η NOVA$ δημοσιοποιεί με ενθουσιασμό πως έχει 340.228 συνδρομητές. Να μας χαίρεται και να τα εκατομμυριάσουμε... αλλά με τέτοια -δημοσιοϋπαλληλίστικη νοοτροπία (δε βαριέσαι, έλα αύριο να τα βρούμε) χλωμό το κόβω.
Να έλεγα ότι είναι και χθεσινοί, τα δεκάχρονα γιόρτασαν φέτος. ΤΡΑΓΙΚΟΙ, απλά.
Για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου !!!!
Βρες μου ένα δέκτη, οποιονδήποτε , ο οποίος δούλεψε απροβλημάτιστα από τη στιγμή που τον αγοράσαμε .....
Δεν υπάρχει, δεν πρόκειται να βρεις....
Αυτό που έκαναν ήταν να περάσουν τη φιλοσοφία του πάνασατ στον pace, μέχρι στιγμής δεν έχει πάει και πολύ καλά (ειδικά για εμάς που τη ψάχνουμε περισσότερο) και όλο αυτό για να μην έχουν πρόβλημα οι ήδη πελάτες με πανασατ και ψάχνονται με καινούργια μενού και λειτουργίες....
Και η πρόταση ολόκληρη - και όχι το κομμάτι που έκοψες έραψες - ήταν "Κάποιοι μέσα εκεί στη Κάτζα προσπαθούν να βγάλουν ένα σωστό προϊόν, είναι οι άνθρωποι του τεχνικού τμήματος οι οποίοι συνεργάζονται με την pace για δώσουν σωστό το δέκτη στον πελάτη τους."
Ο δέκτης προς το παρόν δεν πρέπει να κλείνει γιατί κάθε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ψάχνει το δορυφόρο για αναβαθμίσεις......
Και εγώ θέλω να βλέπω και άλλους δορυφόρους και άλλα κανάλια αλλά θέλει λίγο υπομονή....
Συμπεραίνω από τα γραφόμενα του φίλου AFam πως η Nova μας έδωσε έναν δέκτη που προηγουμένως δεν εξέτασε και εδώ και λίγους μήνες (!) το τεχνικό τμήμα ψάχνει να βρει λύσεις.
Θέλω πραγματικά να μάθω πόσο σοβαρά έχει πάρει η Nova την εμπορική της ύπαρξη ή θέλω πραγματικά να μάθω πιο το σκεπτικό του 831?
Κρίνω πως είμαι ένας καλός συνδρομητής, προπληρώνω στην ώρα μου την συνδρομή, έκανα υπομονή δύο μήνες με όλους τους περιορισμούς της τρελοβαλκάνιας εταιρίας...αλλά πλέον ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.
Έχω μεταβιβάσει όλα μου τα παράπονα στην Pace, την Nova και είμαι ένα βήμα πριν την επώνυμη καταγγελία στο INKA: δυστυχώς ο πρώτος δεν έχει απαντήσει ακόμη, ο δεύτερος με καλεί να κάνω υπομονή και ο τρίτος -πολύ πιθανόν- να με στείλει στην ΕΕΤΤ ή στο ΕΣΡ.
Και στην τελική ρε παιδιά, αφού η nova είναι τόσο ανίκανη να βρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές: Απελευθέρωσε μου την κάρτα, να την βάλω στον πιο φθηνό δέκτη της αγοράς, με 39 Ευρώ και τα κουτιά πχ της Λίντλ λύνονται όλα τα προβλήματα! Και όταν με το καλό λύσεις τα παιδαριώδης τεχνικά σου bugs και είσαι έτοιμη μου ξαναπαντρεύεις την κάρτα. Τόσο απλό.
Αν δεν σε ενδιαφερουν μπορεις να τους παρεις τηλεφωνο να στα κλειδωσουν,ετσι εκανα και γω για τον ιδιο λογο.
Καλησπερα.Εβαλα και εγω σημερα τον δεκτη μεσω της προσφορας της φορθνετ,διαβασα και ολα αυτα που γραψατε,καταλαβα οτι το πιο σημαντικο ειναι να ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ:smash: απλα θελω να ρωτησω το εξης..Πως απενεργοποιω την επιλογη stand by??Υπαρχει στο μενου οπως το οικολογικες ρυθμισεις? (και αυτο το απενεργοποιησα btw)
Αναβαθμιση μπορω να κανω και τωρα ετσι?Δεν ειναι αναγκαστικο να κανω πριν βαλω την καρτα?Ελπιζω μονο να μην κολλησει:motz:
Για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου !!!!
Βρες μου ένα δέκτη, οποιονδήποτε , ο οποίος δούλεψε απροβλημάτιστα από τη στιγμή που τον αγοράσαμε .....
Δεν υπάρχει, δεν πρόκειται να βρεις....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.