NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Novabox 831 και ερωτήσεις

Η θύρα USB είναι ''κλειστή''.Δεν μπορείς με λίγα λόγια να τη χρησιμοποιήσεις.

σημερα θα κανω συμβολαιο για forthnet kai nova.για την νοβα θα ξεκινησω με το σταρτ pack. ειναι κατι που πρεπει να τους πω εχετε να μου πειτε κανα tip τι να τους ζητησω παραπανω χωρις να χρεωθω ή τι πιατο να μου βαλουν αι τετοια σχετικα?

Δεν υπάρχει κάτι, το πακέτο δέκτης-πιάτο που θα πάρεις είναι αυτό που δίνουν σε όλους...

Re: Nova HD Pace 831

Κάποιοι μέσα εκεί στη Κάτζα προσπαθούν να βγάλουν ένα σωστό προϊόν, είναι οι άνθρωποι του τεχνικού τμήματος οι οποίοι συνεργάζονται με την pace για δώσουν σωστό το δέκτη στον πελάτη τους.

Τουλάχιστο αυτό είδα ο ίδιος το Σάββατο στην παρουσίαση του 865....

Τους θέσαμε όλα τα προβλήματα τα -οποία τα γνωρίζουν- και προσπαθούν να τα φτιάξουν.

Το κυριότερο είναι το πρόβλημα του diseqC. Περιμένουμε λύση σε αυτό γιατί είναι το πρωτεύον αυτή τη στιγμή... Θα δείξει...

υ.γ μη νομίζεις ότι δεν θέλουν να γίνουν καλύτεροι, κανείς δεν θέλει να μένει στάσιμος...

Μηπως γνωριζεις, επειδη εισαι και του χωρου, ποτε θα βγει to multiview?
οι ηδη υπαρχοντες συνδρομητες pvr3001, θα μπορουν να βαλουν τωρα τον
865(με θεαση στην μια tv)? και οταν βγει το multiview, να παρουν επιπλεον δεκτη για το multiview? συμφερει δηλ.κατα τη γνωμη σου να τον παρουν τωρα ή να περιμενουν το multiview?
επισης, απο τεχνικης αποψης, θα βγαλουν το ενα καλωδιο απο τα 3 που κατεβαινει στον pvr3001, και θα εχουν μονο τα 2 καλωδια συνδεδεμενα στον 865?

Θα γίνει ειδική προσφορά για αυτούς που ήδη έχουν τον 3001, επίσημα ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα βγει το multiview (υπολογίζω πριν τις γιορτές).

Ο 865 λειτουργεί με δύο καλώδια γιατί η λογική του είναι καθαρά pvr και όχι διπλή θέαση...

Καλύτερα να περιμένεις την επίσημη κυκλοφορία (από αύριο) του 865 και την ανακοίνωση του multiview αργότερα για να κρίνεις το πως θα κινηθείς...

Κάποιοι μέσα εκεί στη Κάτζα προσπαθούν να βγάλουν ένα σωστό προϊόν, είναι οι άνθρωποι του τεχνικού τμήματος οι οποίοι συνεργάζονται με την pace για δώσουν σωστό το δέκτη στον πελάτη τους.

Τουλάχιστο αυτό είδα ο ίδιος το Σάββατο στην παρουσίαση του 865....

Τους θέσαμε όλα τα προβλήματα τα -οποία τα γνωρίζουν- και προσπαθούν να τα φτιάξουν.

Το κυριότερο είναι το πρόβλημα του diseqC. Περιμένουμε λύση σε αυτό γιατί είναι το πρωτεύον αυτή τη στιγμή... Θα δείξει...

υ.γ μη νομίζεις ότι δεν θέλουν να γίνουν καλύτεροι, κανείς δεν θέλει να μένει στάσιμος...

Τώρα τι να πω!!! (σχετικά με τα κόκκινα) Το 831 ουτε για πανηγύρια δεν κάνει!
Έγραψα τις πρώτες (κακές) εντυπώσεις στην προηγούμενη σελίδα!
Χτες πήγα να κάνω δικό μου μπουκέτο!
Κατάφερα, αλλά - το MAD TV ΠΑΝΤΑ πρώτο έμπαινε!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ στα μπουκέτα σου!
Αυτό λέγεται "pace για δώσουν σωστό το δέκτη στον πελάτη τους."

Ο προηγούμενος δέκτης (της Nova) τουλάχιστον σε άφηνε να βάλεις μερικές συχνότητες ακόμα! Από τον κακό στον χειρότερο πάνε!!

Α, μου είπαν να μην κλείνω τον δέκτη ΠΟΤΕ!!!! :grinning-smiley-043

Υ.Γ. Όλα αυτά είχα χωρίς πρόβλημα με το παλαιό δεκτή μου της πλάκας!!!
Ναι! Θέλω να βλέπω και άλλα κανάλια από διαφορετικούς δορυφόρους!!!
Οχι! Δεν θέλω να τραβάω δυο καλώδια (όπως πρότεινε ο τεχνικώς της Nova) και να έχω δυο δέκτες, δυο τηλεκοντρόλ και να εξηγήσω στην γυναίκα μου και τα παιδιά μου γιατί θέλουμε και τα δυο!!!!

Πάει πραγματικά να δημιουργηθούν δύο τύποι συνδρομητών. Αυτοί που θα έχουν σκάσει (μόνο) 129 και αυτοί που θα δώσουν κάτι παραπάνω για το PVR. Οι πρωτοι los μπούλος με ανύπαρκτη αναβάθμιση, χάλια υπηρεσίες (επίσης ανύπαρκτες), περιορισμούς δίχως τέλος (μην βάζεις δεύτερο LNB, μην βλέπεις άλλα κανάλια πλην των 30 που έχει Nova, μην βλέπεις τι γίνεται έξω (Ιταλία, Ισπανία ή Πορτογαλία ας πούμε), αγόραζε τηλεπεριοδικά για να ξέρεις τι παίζει, μην πατήσεις πλήκτρο παιχνίδια, μην πατήσεις πλήκτρο novascope, μην δεις/ακούσεις για πολύ ώρα MAD Hits γιατί θα σου κολλήσει ο δέκτης) και τραγική εξυπηρέτηση συνδρομητών που σε θυμάται μόνο αν χρωστάς κανένα Ευρώπουλο ή θέλει να σου πλασάρει δυόμιση τσοντοκάναλα για 9,99 (για δες, έρχομαι??) και οι δεύτεροι ... άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου με μία 8άρα Ευρώπουλα παραπάνω για PVR υπηρεσίες που σήμερα δίνονται ως basic στα μεγαλύτερα βαλκανικά πακέτα.

Μέσα σε όλα κι ενώ εδώ συζητάμε ακόμη για το αν λειτουργούν γελοία πράγματα -που δίνονται μέχρι και στον κατώτερο ψηφιακό δέκτη της DIGEA με 30 Ευρώ- όπως το πλήκτρο ALT ή η λίστα αγαπημένων ή ακόμη η σύνδεση με HDMI ή SCART σε τηλεόραση... η NOVA$ δημοσιοποιεί με ενθουσιασμό πως έχει 340.228 συνδρομητές. Να μας χαίρεται και να τα εκατομμυριάσουμε... αλλά με τέτοια -δημοσιοϋπαλληλίστικη νοοτροπία (δε βαριέσαι, έλα αύριο να τα βρούμε) χλωμό το κόβω.

Να έλεγα ότι είναι και χθεσινοί, τα δεκάχρονα γιόρτασαν φέτος. ΤΡΑΓΙΚΟΙ, απλά.

+1 !!!
Δηλαδή αν πήραμε από προσφορά (Forthnet και Nova μαζί) είμαστε για τα μπάζα!!! Σαν να λένε πάρε ένα 831 και πολύ σου είναι!!!
Υπάρχει περίπτωση μετά την λήξη της προσφοράς να κρατήσω την Nova;
Με αυτόν τον δέκτη και τέτοια νοοτροπία - ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! -bye-

Για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου !!!! :D

Βρες μου ένα δέκτη, οποιονδήποτε , ο οποίος δούλεψε απροβλημάτιστα από τη στιγμή που τον αγοράσαμε .....
Δεν υπάρχει, δεν πρόκειται να βρεις....

Αυτό που έκαναν ήταν να περάσουν τη φιλοσοφία του πάνασατ στον pace, μέχρι στιγμής δεν έχει πάει και πολύ καλά (ειδικά για εμάς που τη ψάχνουμε περισσότερο) και όλο αυτό για να μην έχουν πρόβλημα οι ήδη πελάτες με πανασατ και ψάχνονται με καινούργια μενού και λειτουργίες....

Και η πρόταση ολόκληρη - και όχι το κομμάτι που έκοψες έραψες - ήταν "Κάποιοι μέσα εκεί στη Κάτζα προσπαθούν να βγάλουν ένα σωστό προϊόν, είναι οι άνθρωποι του τεχνικού τμήματος οι οποίοι συνεργάζονται με την pace για δώσουν σωστό το δέκτη στον πελάτη τους."

Ο δέκτης προς το παρόν δεν πρέπει να κλείνει γιατί κάθε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ψάχνει το δορυφόρο για αναβαθμίσεις......

Και εγώ θέλω να βλέπω και άλλους δορυφόρους και άλλα κανάλια αλλά θέλει λίγο υπομονή....

Βρες μου ένα δέκτη, οποιονδήποτε , ο οποίος δούλεψε απροβλημάτιστα από τη στιγμή που τον αγοράσαμε .....

Αυτό που έκαναν ήταν να περάσουν τη φιλοσοφία του πάνασατ στον pace, μέχρι στιγμής δεν έχει πάει και πολύ καλά (ειδικά για εμάς που τη ψάχνουμε περισσότερο) και όλο αυτό για να μην έχουν πρόβλημα οι ήδη πελάτες με πανασατ και ψάχνονται με καινούργια μενού και λειτουργίες....

Και η πρόταση ολόκληρη - και όχι το κομμάτι που έκοψες έραψες - ήταν "Κάποιοι μέσα εκεί στη Κάτζα προσπαθούν να βγάλουν ένα σωστό προϊόν, είναι οι άνθρωποι του τεχνικού τμήματος οι οποίοι συνεργάζονται με την pace για δώσουν σωστό το δέκτη στον πελάτη τους."

Ο δέκτης προς το παρόν δεν πρέπει να κλείνει γιατί κάθε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ψάχνει το δορυφόρο για αναβαθμίσεις......

Και εγώ θέλω να βλέπω και άλλους δορυφόρους και άλλα κανάλια αλλά θέλει λίγο υπομονή....

Δεν συμφωνώ ούτε με την φράση ολόκληρη!!!
Οι άνθρωποι στον τεχνικό τμήμα έκοψαν τις δυνατότητες του δέκτη!!
Η διάλεξαν πολύ αδύναμο δέκτη για το 2010 που είμαστε!

Και όσα έγραψα τα ΕΙΧΕ ο παλιός μου δέκτης (DSN 7300 αν δεν κάνω λάθος) τον ~60 τότε!!!
HD 831 δεν έχει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!!!

Προς το παρόν ο 3001 είναι αναντικατάστατος, εκτός αν κάποιος προτιμά το HD έναντι της 2ης TV.

Το τι μπορεί να δώσει o νέος δέκτης εξαρτάται (τουλάχιστον):

1. Από τις δυνατότητες που έδινε η nova με τον προηγούμενο δέκτη
2. Από τις δυνατότητες που έχει ο νέος δέκτης
3. Από τις πολιτικές των studio (πνευματικά δικαιώματα - συμφωνίες κλπ)
4. Από τις πολιτικές της nova (business rules, προστασίες)

Οπότε είναι ένα δύσκολο πράγμα το πάντρεμα όλων αυτών, ιδίως όταν οι panasat PVR έχουν εντελώς διαφορετική λογική.

Last edited:

Συμπεραίνω από τα γραφόμενα του φίλου AFam πως η Nova μας έδωσε έναν δέκτη που προηγουμένως δεν εξέτασε και εδώ και λίγους μήνες (!) το τεχνικό τμήμα ψάχνει να βρει λύσεις.
Θέλω πραγματικά να μάθω πόσο σοβαρά έχει πάρει η Nova την εμπορική της ύπαρξη ή θέλω πραγματικά να μάθω πιο το σκεπτικό του 831?

Για να μην λέμε και ότι θέλουμε, η Nova δεν ξέρει την τύφλα της.

Κρίνω πως είμαι ένας καλός συνδρομητής, προπληρώνω στην ώρα μου την συνδρομή, έκανα υπομονή δύο μήνες με όλους τους περιορισμούς της τρελοβαλκάνιας εταιρίας...αλλά πλέον ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

Έχω μεταβιβάσει όλα μου τα παράπονα στο τεχνικό τμήμα, την Nova και είμαι ένα βήμα πριν την επώνυμη καταγγελία στο INKA: δυστυχώς ο πρώτος δεν έχει απαντήσει ακόμη, ο δεύτερος με καλεί να κάνω υπομονή και ο τρίτος -πολύ πιθανόν- να με στείλει στην ΕΕΤΤ ή στο ΕΣΡ.

Και στην τελική ρε παιδιά, αφού η nova είναι τόσο ανίκανη να βρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές: Απελευθέρωσε μου την κάρτα, να την βάλω στον πιο φθηνό δέκτη της αγοράς, με 39 Ευρώ και τα κουτιά πχ της Λίντλ λύνονται όλα τα προβλήματα! Και όταν με το καλό λύσεις τα παιδαριώδης τεχνικά σου bugs και είσαι έτοιμη μου ξαναπαντρεύεις την κάρτα. Τόσο απλό.

Last edited:

Συμπεραίνω από τα γραφόμενα του φίλου AFam πως η Nova μας έδωσε έναν δέκτη που προηγουμένως δεν εξέτασε και εδώ και λίγους μήνες (!) το τεχνικό τμήμα ψάχνει να βρει λύσεις.
Θέλω πραγματικά να μάθω πόσο σοβαρά έχει πάρει η Nova την εμπορική της ύπαρξη ή θέλω πραγματικά να μάθω πιο το σκεπτικό του 831?

Κρίνω πως είμαι ένας καλός συνδρομητής, προπληρώνω στην ώρα μου την συνδρομή, έκανα υπομονή δύο μήνες με όλους τους περιορισμούς της τρελοβαλκάνιας εταιρίας...αλλά πλέον ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

Έχω μεταβιβάσει όλα μου τα παράπονα στην Pace, την Nova και είμαι ένα βήμα πριν την επώνυμη καταγγελία στο INKA: δυστυχώς ο πρώτος δεν έχει απαντήσει ακόμη, ο δεύτερος με καλεί να κάνω υπομονή και ο τρίτος -πολύ πιθανόν- να με στείλει στην ΕΕΤΤ ή στο ΕΣΡ.

Και στην τελική ρε παιδιά, αφού η nova είναι τόσο ανίκανη να βρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές: Απελευθέρωσε μου την κάρτα, να την βάλω στον πιο φθηνό δέκτη της αγοράς, με 39 Ευρώ και τα κουτιά πχ της Λίντλ λύνονται όλα τα προβλήματα! Και όταν με το καλό λύσεις τα παιδαριώδης τεχνικά σου bugs και είσαι έτοιμη μου ξαναπαντρεύεις την κάρτα. Τόσο απλό.

+100 !
Το πρώτο που σκέφτηκα και εγώ ήταν αυτό - να την βάλω στην δικιά μου παλιά μπαγκατέλα!
Α, ΟΧΙ είπαν στην Nova! :argue: Παντρεμένη είναι, δεν τους χωρίζουμε! :BXVZCBXZ6:

Last edited:

Και μια ερώτηση ακόμα - ΠΩΣ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΤΑ 3 (903, 901, 902 Free μέχρι τέλος του μήνα) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
Έχω παιδιά και αλλάζοντας τα κανάλια να μην πέσουν πάνω σε αυτά!
Βρήκα κάτι σαν "Γονικός Έλεγχος", αλλά κλειδώνοντας στο επίπεδο "χ" ζητάει κωδικό και στα απλά έργα π.χ. του STAR!!!! :singer:

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Αν δεν σε ενδιαφερουν μπορεις να τους παρεις τηλεφωνο να στα κλειδωσουν,ετσι εκανα και γω για τον ιδιο λογο.

Ευχαριστώ!
Εάν δεν υπάρχει ανθρωπινό κλείδωμα και εγώ αυτό θα κάνω...

Τόσο απλό δεν είναι; Κωδικό σε επιλεγμένο κανάλι!!!!
Όλοι δέκτες το έχουν, στην Nova τροχό ανακαλύπτουν!

Καλησπερα.Εβαλα και εγω σημερα τον δεκτη μεσω της προσφορας της φορθνετ,διαβασα και ολα αυτα που γραψατε,καταλαβα οτι το πιο σημαντικο ειναι να ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ:smash: απλα θελω να ρωτησω το εξης..Πως απενεργοποιω την επιλογη stand by??Υπαρχει στο μενου οπως το οικολογικες ρυθμισεις? (και αυτο το απενεργοποιησα btw)

Αναβαθμιση μπορω να κανω και τωρα ετσι?Δεν ειναι αναγκαστικο να κανω πριν βαλω την καρτα?Ελπιζω μονο να μην κολλησει:motz:

Καλησπερα.Εβαλα και εγω σημερα τον δεκτη μεσω της προσφορας της φορθνετ,διαβασα και ολα αυτα που γραψατε,καταλαβα οτι το πιο σημαντικο ειναι να ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ:smash: απλα θελω να ρωτησω το εξης..Πως απενεργοποιω την επιλογη stand by??Υπαρχει στο μενου οπως το οικολογικες ρυθμισεις? (και αυτο το απενεργοποιησα btw)

Αναβαθμιση μπορω να κανω και τωρα ετσι?Δεν ειναι αναγκαστικο να κανω πριν βαλω την καρτα?Ελπιζω μονο να μην κολλησει:motz:

bless.gif

Edision Argus Piccollo !!! :rolleyes:

Ξέχνα το didimos.... :D -bye- Όλοι μα όλοι οι δέκτες έχουν τα θεματάκια τους, αν ήταν όλοι σωστοί δεν θα έβγαιναν αναβαθμίσεις για τα bug.....

Προς τους υπόλοιπους γκρινιάρηδες (είμαι και εγώ σε αυτούς...) χαίρομαι που αντιδράσατε έτσι σε αυτά που έγραψα......

Από την άλλη όμως όντως υπάρχει τεχνική ομάδα και όντως προσπαθεί....

Στα υπόψη ότι σήμερα έχουν γίνει και γίνονται κάποιες αναβαθμίσεις on the air, για ρίξτε μια ματιά και κάντε αναφορές !!!!

Status
Not open for further replies.