Ακόμα όχι. Έχω και τον 831, και τον 865. Κανένας από τους 2 δεν έχει λάβει την ενημέρωση.
Έχω παρατηρήσει κάτι στο δέκτη μετά την νέα αναβάθμιση, αλλά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε παλαιότερα μηνύματα.
Ενώ έχω κάνει κάποιες λίστες με αγαπημένα, κάθε φορά που κάνω αναζήτηση καναλιών, όχι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, οι λίστες αυτές διαγράφονται. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ή γίνεται μόνο στον δέκτη μου;
Επίσης, από την λίστα αγαπημένων της Nova, κατηγορία Documentaries λείπει το κανάλι National Geographic HD. Ελπίζω να το διορθώσουν, αφού δεν έχουμε εμείς την δυνατότητα να παρέμβουμε.
...
Επίσης,θα έχεις παρατηρήσει ότι πολλές φορές σε πετάει ο δέκτης από μόνος του στο μπουκέτο της NOVA.
Αν πας στο μενου, ρυθμισεις, τεχνικες ρυθμισεις, εγκατασταση (ο κωδικος που θα σου ζητηθει ειναι 1234), θα δεις μια επιλογη που λεει Εργοστασιακες ρυθμισεις. Αυτο θα επαναφερει τον δεκτη στις αρχικες του ρυθμισεις. Αυτο σημαινει πως θα πρεπει να ξαναφτιαξεις τις λιστες σου με τα αγαπημενα, αν εχεις. Επισης θα σου επανενεργοποιησει τις περιβαλλοντικες ρυθμισεις, τις οποιες θα πρεπει να απενεργοποιησεις. Εχει παρατηρηθεί πως η επαναφορά βοηθαει συχνά σε τετοιου ειδους προβληματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.