NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Άραγε συνδρομητες άλλων (πχ sky) που έχουν δέκτες pace, αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα;
ΟΧΙ. Άραγε οι συνδρομητές που κατέχουν το χόμπι, νομίζεις ότι κάθονται να ασχολούνται με το δέκτη αυτόν!! μπα δεν νομίζω....εδώ και το μαριδάκι από το χωρίο πήρε διαζύγιο. :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Εγώ έχω 4 lnb DISEqC 2.0 με πρώτο του hotbird και παίζει μια χαρά.

Φιλε βλεπεις Hotbird/Νοva αφου τον εχεις ορισει στη θεση 1 αλλα λογικα ο Pace δεν κατεβαζει τους αλλους 3 δορυφορους. Αρα απο τα 4 Lnb παιζει μονο το ενα?

Re: Nova HD Pace 831

Προς απάντηση ορισμένων ερωτήσεων,επειδή είμαι παθών:
Όσους δορυφόρους και να βάλετε στον Pace θα δουλέψει μόνο ο Hotbird και αυτός εάν είναι πρώτος.Εγώ που είχα 1 Astra 2 Hotbird σε κάθε αλλαγή καναλιού ή μενού αποσυντονιζόταν.Μόλις άλλαξα από πάνω(όχι στο δέκτη) τα καλώδια(1 Hotbird 2 Astra)(και χωρίς να πειράξω Diseq -όλα στο ανενεργά) βουαλά ,τέρμα οι αποσυντονισμοί.Φυσικά βλέπω μόνο το μπουκέτο της νόβα.
Επίσης τις επανεκινήσεις τις κάνει μόνο όταν είναι σβηστό(έτσι παρατήρησα)(κάθε 40 λεπτά γιατί θέλει να συντονισθεί για τα κλειδιά);) και ορισμένες φορές κολάει(1 πράσινο-2 κόκκινα φωτάκια) αλλά με ένα reset επανέρχεται......Τι να πώ παιδικές ασθένειες:fahne90:

Μου γκαντεμιασατε τον δεκτη και σημερα το πρωι κολλησε! Υποψην τον ειχα βαλει στο stand by χθες βραδυ.

Εκανα reset και επανήλθε.

Μου γκαντεμιασατε τον δεκτη και σημερα το πρωι κολλησε! Υποψην τον ειχα βαλει στο stand by χθες βραδυ.

Εντάξει τού 'δωσες το σιροπάκι του(reset)

Eδω κολλαει καμια φορα ο δεκτης του Sky ,της nova δε θα κολλήσει ??:D

Ειπαμε και να μη τα ξαναλεμε..Δεν βαζουμε σε stand by το δεκτη..Απο τα πολλα updates που κανει "χαζευει" στο τελος και θελει reset μετα..Παντως τα updates θα ελλατωθουν μεχρι τελος του μηνα λιγοτερο απο τα μισα που κανει σημερα και πιθανον ακομα λιγοτερα μελλοντικα,δεν θα σταματησουν ομως εντελως ποτε..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Φιλε βλεπεις Hotbird/Νοva αφου τον εχεις ορισει στη θεση 1 αλλα λογικα ο Pace δεν κατεβαζει τους αλλους 3 δορυφορους. Αρα απο τα 4 Lnb παιζει μονο το ενα?

Ακριβώς, μόνο το πρώτο LNB μέχρι να το "ανοίξει" η Nova...

Mην τον βαζετε σε stand by,αφηστε τον ανοικτο και βαλτε τις περιβαλλοντικες ρυθμισεις στο off.Αυτο ειναι το "μυστικο",μου το ειπε χτες φιλος τεχνικος της νοβα απο τον οποιο τον αγορασα.

Mην τον βαζετε σε stand by,αφηστε τον ανοικτο και βαλτε τις περιβαλλοντικες ρυθμισεις στο off.Αυτο ειναι το "μυστικο",μου το ειπε χτες φιλος τεχνικος της νοβα απο τον οποιο τον αγορασα.

Οι περιβαλλοντικές ρυθμίσεις δεν έχει να κάνει με τα reset,άλλωστε ξεκινά από 4 ώρες και πάνω, ενώ εάν τον έχεις σε stby ανά 40 περίπου λεπτά κάνει reset

Το συγκεκριμένο το γράφει στο φυλλάδιο της γρήγορης εγκατάστασης που δίνουν στα καταστήματα forthnet, είναι το τελευταίο βήμα και λέει αν θυμάμαι καλά ότι -προσωρινά- πρέπει οπωσδήποτε να απενεργοποιηθεί η ρύθμιση

Τελικά με τις αναβαθμίσεις, διορθώθηκε η αδυναμία αλλαγής σειράς των καναλιών στις λίστες αγαπημένων? Γιατί άντε να πω στον παππού ότι για να πάει από τον Χατζηνικολάου να δει μπάλα πρέπει να ανοίξει το menu και να κατέβο κάτω-κάτω στην λίστα μέχρι να βρει Novasports κλπ κλπ κλπ κλπ..... Θα μου πετάξει το τηλεκοντρόλ στο κεφάλι!

Τελικά με τις αναβαθμίσεις, διορθώθηκε η αδυναμία αλλαγής σειράς των καναλιών στις λίστες αγαπημένων? Γιατί άντε να πω στον παππού ότι για να πάει από τον Χατζηνικολάου να δει μπάλα πρέπει να ανοίξει το menu και να κατέβο κάτω-κάτω στην λίστα μέχρι να βρει Novasports κλπ κλπ κλπ κλπ..... Θα μου πετάξει το τηλεκοντρόλ στο κεφάλι!

Γράψτου κανάλια και αριθμό:flipout:

Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως συνδεεται o pace με το dvd-r(Samsung DVD-r HR753)?

Γράψτου κανάλια και αριθμό:flipout:
:flipout::flipout::flipout:Το γελάς? Αυτό λέγαμε το πρωί... και μάλλον αυτό θα κάνω!!!

Πλάκα-πλάκα, σκέφτομαι σοβαρά να κάνω μια (ρητορική) ερώτηση σ'αυτούς για το αν δικαιολογείται να πωλούν τόσο ακριβότερα έναν δέκτη που έξω πωλείται κάτω από την μισή τιμή και είναι σαφώς υποδεέστερος παό ό,τι κυκλοφορεί στο εμπόριο σ'αυτή την τιμή και μετά να τους καταγγείλω στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (http://www.efpolis.gr/)

Status
Not open for further replies.