NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

εχω παρατηρησει οτι στις ζωντανες μεταδοσεις ο δεκτης πεταει ενα γκρι παραλληλογραμμο κουτακι για περιπου5-6 δευτερολεπτα πηγαινει περα δοθε στην οθονη και γραφει "EDKELINQ" ή κατι τετοιο...Ξερετε τι μπορει να ειναι?

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=45781&page=403

Μετά το post #4024

Μπορεί κάποιος με τον HD 831 να με ενημερώσει αν βλέπει πρόγραμμα (tv guide) για τα κανάλια eurosport, eurosport 2, eurosport HD?
Γνωστός μου έχει πρόβλημα από την πρώτη μέρα, και στην εξυπηρέτηση της νοβα τον κοροϊδεύουν μιας και λένε πως δεν παίρνουν το πρόγραμμα από το κανάλι και δεν είναι δικιά τους ευθύνη.
Στον 3001 pvr που έχω εγώ εμφανίζει κανονικά το πρόγραμμα στα esp1, esp2!!

Ευχαριστώ!

Ουτε εγω εχω σημα, αλλα δεν ειχα ουτε στον pvr 3001 ουτε στον panasat πριν τον pvr.

Μπορεί κάποιος με τον HD 831 να με ενημερώσει αν βλέπει πρόγραμμα (tv guide) για τα κανάλια eurosport, eurosport 2, eurosport HD?
Γνωστός μου έχει πρόβλημα από την πρώτη μέρα, και στην εξυπηρέτηση της νοβα τον κοροϊδεύουν μιας και λένε πως δεν παίρνουν το πρόγραμμα από το κανάλι και δεν είναι δικιά τους ευθύνη.
Στον 3001 pvr που έχω εγώ εμφανίζει κανονικά το πρόγραμμα στα esp1, esp2!!

Ευχαριστώ!

Ουτε εγω εχω προγραμμα σε αυτα τα καναλια ..

Μου βγαζει αυτο το μηνυμα Ε30-4 στα καναλια της νοβα και πρεπει να κλεισω κ να ανοιξω ξανα τον αποκωδικοποιητη. Ξερει κανεις γιατι;

Αν δεν το κανω παραμενει μαυρη εικονα με το μπλε μηνυμα

michkal91 said:
Ουτε εγω εχω σημα, αλλα δεν ειχα ουτε στον pvr 3001 ουτε στον panasat πριν τον pvr.
Ουτε εγω εχω προγραμμα σε αυτα τα καναλια ..

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας...περίεργα πράγματα...

Παιδιά, εδώ και 1 εβδομάδα το public μπουκέτο έχει κρατήσει όλα τα κανάλια που είχα κατεβάσει (410 περίπου). Από το Φεβρουάριο που μου φορτώσαν τον PACE, αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Όπως στους περισσότερους, λίγα λεπτά μετά τη σάρωση χάνονταν σχεδόν όλα τα κανάλια. Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος;

Μήπως έγινε το θαύμα των θαυμάτων και κατάφεραν τα τσακάλια το μέγιστο επίτευγμα να διατηρεί ο δέκτης 500 κανάλια στη μνήμη του;:aktion033::aktion033:

epg σε αυτά τα 2 κανάλια δεν έχω ούτε με τον pace 831 ούτε είχα και με τον panasat... στον οτε όμως κάπου πήρε το μάτι μου μία φωτό που έδειχνε epg κανονικά...

Παιδιά, εδώ και 1 εβδομάδα το public μπουκέτο έχει κρατήσει όλα τα κανάλια που είχα κατεβάσει (410 περίπου). Από το Φεβρουάριο που μου φορτώσαν τον PACE, αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Όπως στους περισσότερους, λίγα λεπτά μετά τη σάρωση χάνονταν σχεδόν όλα τα κανάλια. Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος;

Μήπως έγινε το θαύμα των θαυμάτων και κατάφεραν τα τσακάλια το μέγιστο επίτευγμα να διατηρεί ο δέκτης 500 κανάλια στη μνήμη του;:aktion033::aktion033:

Kai σε μενα το ιδιο.Δεν με νοιαζει τοσο γιαυτο οσο για το οτι χαθηκε το eurosport hd.

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Μενού > ρυθμίσεις > τεχνικές ρυθμίσεις > εγκατάσταση > 1234 > σάρωση δικτύων > ok

Είναι αυτό που ο ιδιοκτησιακός μπορεί και συντονίζεται μόνος του... LOL :drummer:

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Μενού > ρυθμίσεις > τεχνικές ρυθμίσεις > εγκατάσταση > 1234 > σάρωση δικτύων > ok

Το εχω κανει ηδη απειρες φορες.Εμφανιζονται για λιγη ωρα τα ελευθερα και μετα χανονται.Το eurosport hd δεν εμφανιζεται καθολου.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Κάνε πρώτα ένα reset (από το κουμπί στην πρόσοψη του δέκτη) και μετά επανάλαβε τη διαδικασία). Α ρε pace, αστέρι είσαι...

Αυτό με τα ελεύθερα το χω κι εγώ, όπως και με το Eurosport HD. Όσον αφορά το Eurosport μάλλον κάτι με τη συχνότητα πιστεύω ότι παίζει. Καθαρά θέμα εγκατάστασης δηλαδή. Τώρα όσον αφορά το ότι χάνονται τα κανάλια του PB μάλλον γενικό bug των Pace πρέπει να είναι.

Χτές το βράδυ το έκανε το θαύμα του ο Pace. Γυνάω σπίτι και στα HD είχε αναζήτηση σήματος! Έκανα reset και παίξανε. :violent-smiley-030:

Οταν βαζω το Games κολλαει και μονο με ρεσετ ανοιγει ξανα
Προχτες ουτε με ρεσετ και πηρα τηλ στη νοβα και μου ειπαν να πατησω menu 5'' αριστερο βελακι και ok και αφου χαθηκαν ολα τα καναλια και τα ξαναβαλα εφτιαξε
Οταν το εχω κλειστο βλεπω που και που και παιζουν ολα τα φωτακια και μερικες φορες κολλαει

Δεν ξερω αν φταιει ο PACE η ειναι το software της NOVA που δημιουργει τα τραγελαφικα προβληματα.

Ειδικα τωρα που στο αντιπαλο πακετο ο ΚΑΟΝ λειτουργει αψογα φαινεται πιο εντονα το προβλημα.

Status
Not open for further replies.