Εμενα ο τεχνικος της νοβα που ειχε ερθει μου ειχε πει οτι το δικο μου hdmi καλωδιο δεν εκανε και μου ειχε δωσει ενα αλλο με 15 ευρω και χωρις κουτι. :stupid:
Εμενα ο τεχνικος της νοβα που ειχε ερθει μου ειχε πει οτι το δικο μου hdmi καλωδιο δεν εκανε και μου ειχε δωσει ενα αλλο με 15 ευρω και χωρις κουτι. :stupid:
Ποτέ δεν εμπιστευόμαστε τεχνικό να μας πουλήσει υλικό, εκτός και αν δεν θέλουμε να ασχοληθούμε οι ίδιοι. Πάντα θα είναι το φθηνότερο υλικό, στην τιμή του ακριβότερου.
Για αυτούς το καπέλο στα υλικά είναι μέρος του κέρδους.
Ελπίζω να σου έδωσε απόδειξη για όλο το ποσό που πλήρωσες.
Ποτέ δεν εμπιστευόμαστε τεχνικό να μας πουλήσει υλικό, εκτός και αν δεν θέλουμε να ασχοληθούμε οι ίδιοι. Πάντα θα είναι το φθηνότερο υλικό, στην τιμή του ακριβότερου.
Για αυτούς το καπέλο στα υλικά είναι μέρος του κέρδους.
Ελπίζω να σου έδωσε απόδειξη για όλο το ποσό που πλήρωσες.
Φίλε petasis θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, διότι είσαι απόλυτος. Εγώ σα τεχνικός πάντα δίνω στους πελάτες μου τουλάχιστον δυο επιλογές να διαλέξουν (καλό και πολύ καλό) ανάλογα με τη ποιότητα των υλικών, τα οποία σε καμμία περίπτωση δεν είναι τα φθηνότερα και σε καμμία περίπτωση επίσης δε τα υπερκοστολογώ. Το ότι υπάρχουν κάποιοι επιτήδειοι δε μας βάζει όλους στο ίδιο καζάνι.
Φιλικά.
Εγώ δεν είπα κάποιον επιτήδειο και δεν μίλησα για υπερ-κοστολόγηση (η οποία είναι νόμιμη).
Μίλησα για κέρδος από την πώληση υλικών. Εσύ δίνεις τα υλικά στον πελάτη όσο τα αγόρασες; Αν ναι, είσαι εξαίρεση σίγουρα...
Μια ερώτηση: Έχω τον 831 αλλά θέλω να γράφω πρόγραμμα (ειδικά hd) και να μπορώ μετά να μεταφέρω την εγγραφή και αλλού (στο pc, να τη μεταφέρω σε σκληρό και να τη βλέπω σε media player κτλ). Θα έδινα τα 150 ευρώ για να πάω στον 865, αλλά αν δεν κάνω λάθος δε μπορώ να δω τις εγγραφές πουθενά αλλού πέρα από εκεί. Υπάρχει κάποια λύση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.