NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Ξέρετε εάν και που μπορώ να αγοράσω το usb stick που μετατρέπει τον Pace σε combo??

Η τηλεόραση μου δεν έχει ψηφιακό δέκτη και τώρα με την μετάβαση στη ψηφιακή εκπομπή μου χρειάζεται ένας..

Κάτι είδα για τιμή 10 , οπότε πρόκειται για συμφέρουσα επιλογή...

Στα καταστήματα forthnet.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το στικακι πρέπει να είμαι ενεργός συνδρομητής για να λειτουργεί ; εχω κάνει αίτηση διακοπής για Αυτο ρωτάω

Πατας να ανεβει ο ηχος κ με παει στο μενου.. Κανει restart μονος του... Κ ουαν τον βγαζω απο το ρευμα εστω κ μιση ωρα οταν τον βαλω ξανα ψαχνει ολα τα μπουκετα...! Τελεια!!

Re: Nova HD Pace 831

Πατας να ανεβει ο ηχος κ με παει στο μενου.. Κανει restart μονος του... Κ ουαν τον βγαζω απο το ρευμα εστω κ μιση ωρα οταν τον βαλω ξανα ψαχνει ολα τα μπουκετα...! Τελεια!!

εχεις βαλει την τελευταια αναβαθμιση?αν οχι κανε αναβαθμιση στον δεκτη σου μεσα απο το μενου του δεκτη και θα διορθωθει το προβλημα
αλλοιως ζητα αντικατασταση του

Τελικά δε μου το δώσανε το usb stick για να μετατρέψω τον pace σε combo...

Μου είπαν ότι πρέπει να συνδυαστεί με επίγεια συνδρομή, ότι αλλιώς η τιμή είναι στα 30 , ότι τα ελεύθερα κανάλια τα βλέπω ήδη από το πακέτο της νόβα κλπ κλπ

Στα καταστήματα forthnet.

Παιδια, τα φωτα σας:
Ειμαι κατοχος του Novabox 831 και συνδρομητης nova fullpack.
Σημερα το πρωι, διαπιστωσα πως δεν ενεργοποιειται ο δεκτης.
Η φωτεινη ενδειξη ειναι κοκκινη, γινεται πρασινη και μετα απο 1-2 secs ξανα κοκκινη.
Το ιδιο αποτελεσμα εχω και οταν παταω το reset ή του βγαζω το καλωδιο τροφοδοσιας.
Ισως να εχει απαντηθει στο παρελθον, αλλα λογω φορτου εργασιας μου ειναι αδυνατο να ψαξω.

Αν καποιος γνωριζει κατι, σας παρακαλω πειτε μου τι μπορει να ειναι.
Ευχαριστω.

Εγω που έχω τον 865 χρειαστηκε να τον κανω σημερα το πρωι, οχι απλο scan αλλα επαναφορά ρυθμίσεων επειδή δεν συντόνιζε με τίποτα. Ουτε καν μου κατέβαζε τα καναλια. Μόλις εκανα την επαναφορά εργ. ρυθμίσεων ολα δουλεψαν ρολοι.

Επειδή τωρα προσεξα καλύτερα αυτο που εγραψες, η αμέσως επομενη κουβέντα μου ήταν να το βγαλεις απο το ρεύμα για 5-10 λεπτά αλλά το εχεις ήδη κάνει. άρα μονη λυση ειναι το τηλεφωνο στο τεχνικό τους τμήμα. Δεν μπορω εγω προσωπικά να σε βοηθήσω. Με συγχωρείς μακαρι να μπορούσα. Καλη επιτυχία.

Τον τελευταιο καιρο ο δεκτης κολλαει πολυ συχνα, δεν αποκρινεται για 30-40 δευτερολεπτα, γυρναει στο καναλι της βουλης μονος του,δεν μου βγαζει infos και γενικα μου σπαει τα νευρα, μπορω να τον αλλαξω η ειναι γενικα ετσι χαλι?

Επειδή τωρα προσεξα καλύτερα αυτο που εγραψες, η αμέσως επομενη κουβέντα μου ήταν να το βγαλεις απο το ρεύμα για 5-10 λεπτά αλλά το εχεις ήδη κάνει. άρα μονη λυση ειναι το τηλεφωνο στο τεχνικό τους τμήμα. Δεν μπορω εγω προσωπικά να σε βοηθήσω. Με συγχωρείς μακαρι να μπορούσα. Καλη επιτυχία.

Ευχαριστω harris23.
Καταφερα και επανεφερα τις εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα την σαρωση καναλιων, δουλεψε ξανα.
Πρωτη φορα ειχα προβλημα με τον δεκτη και δουλευει συνεχως απο τον περασμενο Οκτωβριο.
Το μονο που πρεπει να ξανακανω, ειναι να ορισω τα favorites και να ομαδοποιησω τα καναλια....

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Τον τελευταιο καιρο ο δεκτης κολλαει πολυ συχνα, δεν αποκρινεται για 30-40 δευτερολεπτα, γυρναει στο καναλι της βουλης μονος του,δεν μου βγαζει infos και γενικα μου σπαει τα νευρα, μπορω να τον αλλαξω η ειναι γενικα ετσι χαλι?
Κάνε του μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και, αν δεις ότι συνεχίζει τα ίδια, ζήτησε αντικατάστασή του.

παιδια στον 831 to diseq δουλεύει κανονικά η αμα το ενεργοποιήσεις στον κάνει τούβλο!γιατι στις αρχές στον έκανε κ τον πήγαινες για αλλάγή!3 είχα αλλάξει!

εχω κανει...το πηγα σε εναν μην πω δημοσια την γνωμη μου στην Βουλα ο τυποσ χωρισ να δει τον pace μου λεει ok ειναι τωρα ολα οκ. Τι οκ του λεω γιατι τι καναμε κ ειναι οκ ποια προβληματα δεν υπαρχουν πλεον; αφου τον ρωτησα 3 φορες μου απαντησε ξανα οτι ειναι οκ... πεξαμε ενα ματσ εκει LIVE και ενα μετα με την nova σχετικα με αυτους που συνεργαζεται...

Re: Προσθήκες καναλιών στην Nova

Για τους fun των Ολυμπιακών αγώνων το BBC φροντίζει για όλα, φουλ κάλυψη με 2500 ώρες λήψης (κάποιες από αυτές τις ώρες θα καλυφθούν από το Ελληνικό ΟΒvan της ABC),
16 HD κανάλια έχουν ενεργοποιηθεί στις παρακάτω συχνότητες :
12129.00V DVB-S2, QPSK 29500 fec 3/4
12402.00V DVB-S2, QPSK 29500 fec 3/4
12422.00H DVB-S2, QPSK 29500 fec 3/4
12441.00V DVB-S2, QPSK 29500 fec 3/4
Είναι ελεύθερα και με εξαιρετική εικόνα....
Στην Αθήνα κατεβαίνουν ακόμα και σε 90cm κάτοπτρο με ικανοποιητική λήψη. Μέσα στο Σ/Κ θα δοκιμάσω και με κάτοπτρο 65cm να δω τι γίνεται....

Αυτα μπορω να τα βαλω σε εναν pace 831? ειμαι λιγο ασχετος οπως καταλαβ/τε..

Last edited by a moderator:
Re: Προσθήκες καναλιών στην Nova

Οχι δεν μπορεις στο pace 831 διοτι ειναι κλειδωμενος και είναι για να πιάνει μόνο κανάλια τις nova από τον hotbird. Τα συγκεκριμένα κανάλια εκπέμπουν από τον Astra 28.2.για να μπορέσεις να τα πιάσεις χρειάζεσαι άλλο δεκτη εμπορίου η έστω δέκτη τις Otesat εάν έχεις και ΟΤΕ φυσικά και το κυριότερο χρειάζεσαι πιάτο 1.20 και πάνω για να τις βγάλεις τις συγκεκριμένες η torontial t90

Last edited by a moderator:
NovaBox HD 831 menu πως μπορώ να βρώ και αλλα ελευθερα καναλια

παιδια καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
μου αντικατέστησε προσφατα η Νοva τον παλιο αποκωδικοποιητή που ειχα (οχι δικό της) με τον NovaBox HD 831 δωρεάν. ηρθε τεχνικός της και μου τον εγκατέστησε.
γνωστός μου που ειπε οτι μπορώ να βρώ και αλλα, ελευθερα καναλια, εκτος απο τα καναλια της Νova. μπορείτε να μου δωσετε αναλυτικές οδηγίες πως να το κάνω γιατι το ολο σύστημα - μενου, ειναι καινουργιο για μένα και δε ξερω πώς?

Απάντηση: NovaBox HD 831 menu πως μπορώ να βρώ και αλλα ελευθερα καναλια

Δε γίνεται αυτό που θέλεις, τουλάχιστον για την ώρα, στον pace 831. Βλέπεις τα κανάλια που έχει περασμένα ο δέκτης.

Status
Not open for further replies.