NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

δεν φανταστηκα οτι τα dvd recs μπορουν να κανουν κατι που δεν κανουν τα mp ή οι αποκωδικοποιητες
εξακολουθω να μενω με την απορια του γιατι να μην μπορουν να γραψουν οι αποκωδικοποιητες και να γραφουν τα dvd της lg

Μου φαίνεται ότι εξωκείλαμε τελείως...
Τα dvd recorders γράφουν εικόνα, αυτή είναι η δουλειά τους.
Και βέβαια το εξωφρενικό αυτό προνόμιο δεν το έχουν μόνο τα recorders της LG.
Και της Sony και της Panasonic και της Samsung και της Pioneer και της Philips γράφουν...
Απλά, τα μηχανήματα αυτά με την είσοδο του mpeg4 και της hd εικόνας σταμάτησαν να παράγονται.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Καλησπέρα και από εμένα. Είχε αναφερθεί σε προηγούμενα posts ότι με την τελευταία αναβάθμιση loader (23/10) αν θυμάμαι καλά, λύνεται το πρόβλημα σάρωσης όταν κλείσουμε τον pace και τον ανοίξουμε. Αμ δε!

Είχα βάλει τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις στο OFF αλλά την αδρανοποίηση στο ON διότι μόνο τότε κλείνει πραγματικά ο δέκτης (δεν θερμένεται), ενώ αν τον βάλεις αδρανοποίηση OFF τότε ο δέκτης παραμένει σε standby και δεν κλείνει πραγματικά, απλά το λαμπάκι γίνεται κόκκινο (επιπβεβαίωση ότι ο δέκτης καίει!). Μια βδομάδα λοιπόν περίπου με τελευταίο loader και αδρανοποίηση στο ON και ο δέκτης λειτουργουσε άριστα και δεν ζεσταινόταν όταν τον έκλεινα. Απλά μόλις άνοιγε έκανε 30-40 δευτερόλεπτα να bootάρει με αρχική οθόνη την μπλέ της nova που λέει "Παρακαλώ περιμένετε...". Δεν με πείραζε ιδιαίτερα. Εχτές όμως έκανε και πάλι απ'την αρχή σάρωση καναλιών όταν τον άνοιξα!

Άρα ή πατάτα η νέα αναβάθμιση ή έκανε σάρωση γιατί η nova ήθελε να γίνει σάρωση λόγω αλλαγής κάποιων καναλιών. Παρατήρησε κανείς κάτι τέτοιο στα κάναλια?

Υσ. Πάλι καλά που είχα κάνει μπουκέτο με favorites και δεν τα έχασε στην σάρωση...

έχει επιτέλους βγει η Αναβάθμιση για τον Pace που θα έλυνε το Πρόβλημα με το να δέχεται και άλλους Δορυφόρους εκτος τον Hotbird;Ρωτάω αν και δεν είμαι Συνδρομητής και ούτε πρόκειται,αλλα επειδή κάποιοι γνωστοί μου που είναι θα μπορούσαν επιτέλους να καταργήσουν τον Δεύτερο Δεκτη που έχουν αποκλειστικά για τα Γερμανικά Κανάλια του Astra.Άνοιξε κλείσε,κλείσε άνοιξε έχουν βαρεθεί οι Άνθρωποι...

βγηκε μια αναβαθμιση , αλλα δε νομιζω οτι δινει λυση.. ακομα τπτ..

παρεμπιπτόντως, εχει καταφερει κανεις να συχρονισει το παλιο χειριστηριο του pvr 3001 με τον 831; ηταν πολυ βολικο χειριστηριο, καθως συχρονιζοταν και με παραπανω απο μια συσκευες..

την καλησπερα μου σε ολους, καθως ειναι το πρωτο μου ποστ, αν και διαβαζω χρονια..

Ξέρει κάποιος κανένα τηλεκοντρόλ για τον PACE γιατί το δικό του τα τίναξε τα πέταλα και πατάς αλλαγή καναλιού και μπαίνει στο μενού!!!
Έχω ήδη το CYPTO URC-601 αλλά δεν κατάφερα να το προγραμματίσω.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάρω την αναβάθμιση για επίγεια ψηφιακά στον Pace χωρίς να γίνω συνδρομητής επίγειος; (είμαι δορυφορικός συνδρομητής). Πως μπαίνει η αναβάθμιση στα forthnet shop;

Δεν είναι απλά θέμα του να βάλεις το στικάκι στον δέκτη (ένα usb στικ που περιέχει έναν επίγειο δέκτη);

Απάντηση: NOVA HD Pace 831

Όχι δεν αρκεί αυτό, του αλλάζουν και firmware αλλά δεν ξέρω πως.

Last edited by a moderator:

Δεν χρειάζεσαι κάποια ειδική αναβάθμιση, εάν έχεις μέσα τη τελευταία αναβάθμιση μέσω δορυφόρου (στον 831), απλά ακολουθείς τις οδηγίες που γραφεί το USB Stick και ενεργοποιείται χωρίς να είσαι συνδρομητής μόνο για τα ελεύθερα κανάλια…

Επισης, εάν σου κάνει νερά, βγάζεις εντελώς το δορυφορικό καλώδιο και ακολουθείς τις οδηγίες που γραφεί το USB Stick και ενεργοποιείται κατεβάζοντας με τη σάρωση τα ελεύθερα επίγεια κανάλια… Στην επομένη σάρωση έχεις βάλει και το δορυφορικό καλώδιο για να σου κατεβάσει μαζι, επίγεια και δορυφορικά κανάλια…

Το EPG δε δουλεύει καλά.Συνήθως εμφανίζει μόνο το τωρινό και το επόμενο πρόγραμμα των καναλιών.Άλλες φορές όταν πατάς το πλήκτρο TV GUIDE κολλάει για λίγο ο δέκτης και εξαφανίζονται όλες οι πληροφορίες των προγραμμάτων των καναλιών.Άλλες φορές πάλι εμφανίζει το πρόγραμμα των καναλιών κανονικά σε βάθος χρόνου και όχι μόνο το τωρινό και το επόμενο.Είναι πρόβλημα του δικού μου δέκτη ή το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι?

Δεν χρειάζεσαι κάποια ειδική αναβάθμιση, εάν έχεις μέσα τη τελευταία αναβάθμιση μέσω δορυφόρου (στον 831), απλά ακολουθείς τις οδηγίες που γραφεί το USB Stick και ενεργοποιείται χωρίς να είσαι συνδρομητής μόνο για τα ελεύθερα κανάλια…

Επισης, εάν σου κάνει νερά, βγάζεις εντελώς το δορυφορικό καλώδιο και ακολουθείς τις οδηγίες που γραφεί το USB Stick και ενεργοποιείται κατεβάζοντας με τη σάρωση τα ελεύθερα επίγεια κανάλια… Στην επομένη σάρωση έχεις βάλει και το δορυφορικό καλώδιο για να σου κατεβάσει μαζι, επίγεια και δορυφορικά κανάλια…

Ενδιαφέρον αυτό, οπότε το μόνο που χρειάζομαι είναι να πάρω το στικάκι;

Μπορεί να μην καταλαβα καλά την ερώτηση, αλλα γιατι ενας δορυφορικός συνδρομητης να θελει τα επίγεια κανάλια? Το στικάκι δεν ερχεται πακέτο με καποια συνδρομή (επιπλέον της δορυφροικής)?

Το στικάκι το πουλάνε στα καταστήματα φόρθνετ, αν θυμάμαι καλά. Με το στικάκι, έχεις έναν DVB-T δέκτη, αν διακόψεις την συνδρομή στο δορυφορικό.

Στη forthnet Ιλιου παντως οταν το ζητησα με κοιτουσαν λες και τους ζητησα κατι εξωγηινο....

Είχες δίκιο, δούλεψε έτσι ακριβώς, και ας έχω από τους πιο παλιούς pace που υπάρχουν.

Η ευαισθησία του USB tuner πάντως είναι χάλια, με εσωτερική κεραία ένα Hauppauge Nova-T που έχω πιάνει τα πάντα, ενώ το στικάκι της Nova δε κατέβασε ούτε τα μισά. Με εξωτερική τα κατέβασε όλα βέβαια.

Status
Not open for further replies.