NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
δεν ειμαι ο πανος αλλα απο τι ξερω εχει 10 ευρω στα φορτνετ

Last edited by a moderator:
παρακαλω
εμεις σας ευχαριστουμε για τις αναφορες σας

Παιδιά καλησπέρα... Όπως καταλάβατε νέος στο φόρουμ... Έχω μία ερώτηση: υπάρχουν ελεύθερα ελληνικά κανάλια ή κάποια αξιόλογα ξένα τουλάχιστον για μετά το τέλος της συνδρομής;;;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου... Έχεις να μου δώσεις κάποιες συμβουλές σχετικά με το κουτάκι της νόβα;;;

Καταλαβαίνω πως έχεις, το δικό τους δέκτη λέγοντας, κουτάκι. Οχι δεν μπωρείς να κάνεις τίποτα. Μπωρείς να πεις τι σε ενδιαφέρει να βλέπεις, μα θα πρέπει να καταφύγεις σε άλο δέκτη συμβατό με κάρτα τις ανάλογης πλατφόρμας. Τώρα για ελεύθερα γενικά ο hotbird, δεεεενννν......

Καλησπερα
Σημερα προσπαθησα να ανοιξω τον αποκωδικοποιητη αλλα κανει συνεχως επανεκκινησεις. Δειχνει την εικονα της σαρωσης στιγμιαια και μετα κανει επανεκκινηση και ξανα το ιδιο. Μιλησα με τον τεχνικο της νοβα και μου ειπε οτι φταει η εγκατασταση. Ισχυει κατι τετοιο;

Πάρε το δέκτη και πήγαινέ τον στο πλησιέστερο κατάστημα εξουσιοδοτημένου τεχνικού nova, ώστε να δεις αν είναι εντάξει. Αν δουλεύει κανονικά εκεί, υπάρχει πρόβλημα στην εγκατάστασή σου.

μιλησα με τον εξουσιοδοτημενο τεχνικο της νοβα και μου ειπε απο το τηλεφωνο οτι φταει και καλα η εγκατασταση. κοστος 30 ευρω......βιαζοταν κιολας να κλεισει ραντεβου να ερθει στο σπιτι.

υ.γ. γιατι μου ανεφερε φταει η εγκατασταση και οχι ο αποκωδικοποιητης?

Καλύτερα πήγαινε πρώτα στο κατάστημα να βεβαιωθείς οτι λειτουργεί σωστά ο αποκωδικοποιητής.

Καλημέρα σε όλους.
Τη κατανόηση σας για την αφελή ερώτηση για πολλούς από εσάς.
Η συνδρομή που είχα στη nova τελείωσε. Η τηλεόραση που έχω είναι μια παλιά crt δεκαετίας.
Υπάρχει περίπτωση αν αλλάξω τις ρυθμίσεις στον αποκωδικοποιητή, να λαμβάνω τα ελεύθερα κανάλια, ερτ κ.τ.λ?
Ή πρέπει να αγοράσω mpeg4 αποκωδικοποιητή?
Ευχαριστώ ..

αν εχεις τον pace hd αγοραζεις ενα στικακι απο τα φορτνετ με 10 ευρω και βλεπεις τα ψηφιακα
αλλοιως προχωρας στη δευτερη λυση δινοντας 25 ευ.περιπου

Μήπως μπορείς να γίνεις ποιο συγκεκριμένος?
Το στικάκι απο φορτνετ με 10 ευρώ τι είναι?
tuneraki? και αν ειναι πως γινεται η διαδικασία?
ευχαριστω.

παδια και εγω εχωα χασει καποια hd οχι ολα και το δευτερο tuner εχει 0 σημα ενω το 1 83 ισχυη και 100 ποιοτητα θελω ρυθμιση?

Οι περιβαλλοντικες ρυθμισεις στην ουσια βαζουν τον δεκτη σε αναμονη μετα απο ποσες ωρες; (Απο τη στιγμη που πατησες τελευτειο κουμπι?)

Last edited:
Γνωριζει κανεις ποιο ειναι το καλωδιο συνδεσης που το χρεωνουν και 10E κιολας για να συνδεθει ο δεκτης για τα επιγεια?

Status
Not open for further replies.