Τζάμπα Χάρηκα...Έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τον αποκωδικοποιητή.Το κέρατο μου μέσα.
Όταν τον κλείσω από το τηλεχειριστήριο και περάσουν πάνω απο 5 λεπτά και πάω να τον ξανανοίξω από το τηλεχειριστήριο,ΔΕΝ ανοίγει!
Ανοίγει μόνο από το κουμπάκι στην πρόσοψη της συσκευής.Ακολούθως και αφού τον ανοίξω από την πρόσοψη του δέκτη,Καθυστερεί πολύ να δείξει εικόνα και κάποιες λίγες φορές μου βγάζει σφάλμα κάρτας.Αλλά όχι συχνά αυτό.
ΥΓ:Λοιπόν άπαξ και περάσουν 2 λεπτά από το κλείσιμο του δέκτη,ΔΕΝ ξανανοίγει από το τηλεχειριστήριο!!!
Επιχειρώντας να τον ανοίξω από την πρόσοψη,ανοίγει μεν,χρειάζεται δε ακριβώς 90 δευτερόλεπτα(1,5 λεπτά) για να δείξει εικόνα!
Δοκίμασα να τον κλείσω από την πρόσοψη,άφησα να περάσουν 5 λεπτά,και επιχείρησα να τον ξανανοίξω.
1)Από το τηλεχειριστήριο ΔΕΝ άνοιγε.
2)Από την πρόσοψη ΝΑΙ άνοιγε.Με την γνωστή καθυστέρηση των 90 δευτερολέπτων για να δείξει εικόνα.
Τώρα τι κάνουμε?Να τον ανοιγοκλείνω από την πρόσοψη ή να τον πάω για αντικατάσταση.
Λέτε να απενεργοποιήσω τις ρυθμίσεις για τα Diseqc μπας και τον μπερδεύουν?Έχω βάλει Diseqc 1.1>1 από 4
Κάτι είχα διαβάσει στο Forum για περιβαντολογικές ρυθμίσεις στον δέκτη;Eχουν κάποια σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω??
Για αρχή απενεργοποίησα όλες τις ρυθμίσεις Diseqc και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...Ας το πάμε βήμα βήμα πριν απευθυνθούμε στα καταστήματα Forthnet.