NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Σε ευχαριστώ! Είναι unstable βέβαια.. Την πρώτη φορά μετά από λίγο χάνεται.. Τη δεύτερη μέχρι στιγμής είναι οκ, για να δούμε! Thx again!

Μην ξεχάσεις τώρα στις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις να θέσεις απενεργοποίηση και αδρανοποίηση στο "όχι".

παιδιά έβαλα σήμερα nova και μου είπαν να αφήνω συνέχεια ανοικτό τον αποκωδικοποιητή.ισχύει αυτό πρώτη φορά το ακούω δεν θα χαλάσει?

δεν παθαινει τιποτε.τοποθετησε τον σε ενα σημειο να αεριζεται και αστον ανοιχτο.
κανε κανα on/off κατα διαστηματα,ετσι για να ξελαμπικαρει..

Και εγώ τον κλείνω μια και βλέπω 3-4 πράγματα την εβδομάδα, το θεωρώ άσκοπο να τον έχω συνέχεια ανοιχτό και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα (μέχρι τώρα τουλάχιστον)

εμένα μου είπε ο τεχνικός να τον αφήνω ανοιχτό για αναβαθμήσεις. με κλειστό μου είπε δεν περνάνε και μπορεί να υπάρξει πρόβλημα τώρα βέβαια μπορεί να κάνει και λάθος φοβάμαι μην καεί τι μηχάνημα.

εγω τον εκλεινα και τον ανοιγα μονο οταν ηθελα να δω κατι, οσπου μια μερα ελεγε εισαγετε καρτα. Τουσ πηρα τηλεφωνο και μια κυρια μου ειπε καλα κυριε δεν σας εχουν ενημερωσει οτι ο δεκτης πρεπει να ειναι ανοιχτος 24ωρο να περνει τις αναβαθμισεις που στελνουμε? μου φανηκε περιεργο δεν ειχα ξανακουσει 24 ωρο ανοιχτος δεκτης. επισης εχω θεμα γιατι εχω κινητο πιατο κατι που σημαίνει πρεπει να βαλω δευτερο αποκλειστικα για τον pace :twoguns:

Last edited:
Εγω τον κλείνω όταν λείπω απο το σπίτι και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τωρα

Εδω και μια βδομαδα δεν μου βγαζει το προγραμμα στα καναλια Animal Planet, Νational Geographic και Travel το κανει και σε αλλους? Υπαρχει καποιο "κολπο" η καποια ρυθμιση στον αποκωδικοποιητη? Εχω κανει και την τελευταια αναβαθμιση αλλα και την σαρωση καναλιων λογω αναβαθμισης της Nova...

Ναι, το κάνει και σε μένα. Με τον 865. Χθες, διέγραψα τα πάντα από το προσωπικό μπουκέτο, και τα ξανα-έβαλα. Προς το παρών ήρθε και το EPG...

Εδω και μια βδομαδα δεν μου βγαζει το προγραμμα στα καναλια Animal Planet, Νational Geographic και Travel το κανει και σε αλλους? Υπαρχει καποιο "κολπο" η καποια ρυθμιση στον αποκωδικοποιητη? Εχω κανει και την τελευταια αναβαθμιση αλλα και την σαρωση καναλιων λογω αναβαθμισης της Nova...
Εχουν αλλάξει συχνοτητα αυτα τα καναλια. Αν τα ειχες σε favorites πρεπει να τα ξαναβαλεις, στο μπουκετο της Nova πρεπει να εχεις EPG

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει βρει τρόπο να συνδέσει (και κατ επέκταση στηρίξει) τον 831 σε τηλεόραση που στηρίζεται σε επιτοίχιο μπράτσο. Κοινός κάτω απ την τηλεόραση το χάος…Ευχαριστώ

Status
Not open for further replies.