NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
IR Universal Remote ,Smart IR Remote
Έχει κι άλλα, αλλά θέλουν ψάξιμο και δοκιμές. Το βασικό είναι να έχει τον 831 στην λίστα ή να έχεις τον κωδικό του για να τον βάλεις χειροκίνητα.
Ο κωδικός του πρέπει να είναι κάποιος από τους ακόλουθους, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.
PACE: 063, 163, 266

Δυστυχως το IR Universal Remote δεν ειναι συμβατο με το LG G Pad..
Οχι πως θα μπορουσες να χειριστείς αυτο το τουβλο που ονομαζουν αποκωδικοποιητη απο το ταπλετ, εδω καλα καλα δεν μπορεις απο το τηλεχειριστηριο!

Καλημέρα σας,
Έχω τον novabox 831 αποκωδικοποιητή από τη nova. Είχα παλιά συνδρομή sports pack και τον χρησιμοποιούσα. Τώρα όμως έχω διακόψει τη nova και το κουτί δεν το χρησιμοποιώ. Γνωρίζω πως με ένα usb stick μπορώ να μετατρέψω το κουτί σε digea mpeg4 αποκωδικοποιητή για να βλέπω τα δωρεάν ψηφιακά κανάλια. Πήρα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα forthnet και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να μου δώσουν το usb γιατί δεν είμαι συνδρομητής τους πλέον (πράγματι, όπως είπα έχω διακόψει τη nova).
Πώς θα γίνει να προμηθευτώ το usb για να βλέπω digea;
Ευχαριστώ

Κάνε επανασύνδεση για ένα μήνα στο start pack, πήγαινε ατο ίδιο μαγαζί forthnet, πες στον υπάλληλο, "φέρε τώρα το stick", στο δίνει και μετά από ένα μήνα, κόβεις το start pack, περνάς πάλι από το ίδιο μαγαζί forthnet και λες στον υπάλληλο "στην έφερα! στην έφερα!".

Χαχα ωραίος. Θα πληρώσω όμως ένα μήνα start pack σωστά; (πόσο κοστίζει ; ) (Γιατί αν είναι να πληρώσω 20 ευρώ για έναν μήνα start pack, τότε αγοράζω κατευθείαν αποκωδικοποιητή digea).
Εγώ ήθελα απλά να δώσω 10 ευρώ και να μετατρέψω το novabox 831 σε digea. Άραγε πωλούνται ξεχωριστά αυτά τα usb sticks σε άλλη πηγή / κατάστημα / ιντερνετ;
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Νομιζω ναι,
Πας σε ενα εξουσιοδοτημενο sefvice nova και λες οτι σου χαλασε το στικακι και θελεις να γορασεις καινουργιο. Αυτοι εχουν. Επσιης αμφιβαλλω αν σε ρωτησει αν εισαι ενεργος συνδρομητης η οχι αφου θελεις να αγορασεις και οχι να επισκευασεις. Σε αλλο καταστημα δεν πωλειται το συγκεκριμενο stick
Αν αυτο δεν πιασει (που δεν το νομιζω) δανειζεσαι το ονομα ενος ενεργου συνδρομητη φιλου σου και αγοραζεις δηθεν γι αυτον το στικακι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Ωραίος. Πολύ έξυπνη η ιδέα σου. Πώς θα βρω όμως εξουσιοδοτημένα service centers της nova; Υπάρχει κάποια λίστα ανά περιοχή / νομό κλπ; Ευχαριστώ πολύ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Βεβαιως υπαρχει.
Παιρνεις την εξυπηρετηση πελατων της Nova και ζητας να σου δωσουν τη λιστα των εξουσιοδοτημενων service στο νομο /πολη σου.
Μαλιστα μπορεις να τους πεις περιοχη και να σου λενε πιο service σε βολευει αναλογα με την αποσταση που εχεις απο αυτο.
Το εκανα γι αυτο σου το αναφερω.

στον 831 λειτουργεί κανονικά το remote control, εκτός όταν πάω να τον ανοίξω που δεν λειτουργεί το κουμπί. Στο κλείσιμο δουλεύει, στο άνοιγμα όχι.
Πρέπει να πατήσω από τη συσκευή το on...
Θέλει service λέτε η συσκευή ή φτιάχνει με κάποιο τρόπο;

Κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και κατόπιν στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες θέτεις "απενεργοποίηση" και "αδρανοποίηση" στο "όχι".

Σαν πολυς καιρος δεν περασε που δεν εχουν φτιαξει αναβαθμιση του δεκτη?
Τι περιμενουν? Να γερασει και να μας λενε οτι εχει φυσιολογικη φθορα?

Τι μπορεί κανείς να βελτιώσει στον ορισμό της τελειώτητας που είναι αυτός ο δέκτης! :laugh:

Last edited by a moderator:
Η αποφάσισαν ότι αυτό το σκουπίδι δεν αναβαθμίζεται με τίποτα οπότε σου λένε τι να ασχοληθούμε.

Το μηχάνημα δεν είναι άσχημο, το λογισμικό είναι σαφώς κατώτερο των περιστάσεων.

Ε ας το φτιαξουν. Τι περιμενουν?
Οι Αγγλοι στο δικο τους δεκτη (Amstrad στην αρχη σαν πιο νεο κουτι αλλα & samsung αλλα και pace αργοτερα) εχουν ξεπατωθει στις αναβαθμισεις. Και δεν μιλαμε για απλες αναβαθμισεις ετσι για να λενε οτι εγινε αναβαθμιση. Καθε μια προσφερει ενα σκασμο χαρακτηριστικα κυριως λειτουργικα απο διορθωσεις λαθων προηγουμενων λογισμικων μεχρι προσθηκη - τροποποιηση υπαρχοντων χαρακτηριστικων που απογειωνουν τον ηδη πολυ καλο δεκτη.
Το λογισμικο αποστελεται σε ...δοσεις και μονο οταν το feedback ειναι θετικο απο την ομαδα control ενω οταν ειναι απολυτως σιγουροι οτι δεν θα δημιουργηθει καποια δυσλειτουργια το ανεβαζουν και στο download stream. Αυτο σημαινει σεβασμο στους πελατες αλλα και σπουδη στο να ικανοποιησουν τους ουτως η αλλως πολυ παιτητικους θεατες τους.
Τι στο καλο στο μιμητισμο ειμαστε πρωτοι. Γιατι δεν αντιγραφουμε και κατι που να πιασει τοπο?

Last edited:
και αν δεν κανω λαθος τον 865 τον χρησιμοποιει sky de και viasat και νομιζω ειναι αρκετα καλοι

Γεια σας και πάλι,
Προσπαθώ να προμηθευτώ το usb που μετατρέπει τον novabox 831 σε digea αποκωδικοποιητή για τα ελεύθερα ψηφιακά.
Μπορείτε να μου πείτε αν το usb αυτό είναι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ με τον κάθε δέκτη ή αν το usb οποιουδήποτε δέκτη, οποιουδήποτε πελάτη
λειτουργεί σε οποιονδήποτε novabox 831 οποιουδήποτε άλλου πελάτη;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

αυτονομο ειναι και το προμηθευεσαι απο καταστημα forthnet.φυσικα εαν το εχει καποιος γνωστο σου,το παιρνεις και το κοτσαρεις στον δικο σου.
το θεμα ειναι ποσο και με ποιες προυποθεσεις στο δινουν.

Αυτό το USB DVB-T DONGLE θα δουλέψει με τον novabox 831 για τα επίγεια ψηφιακά;;
http://www.ebay.com/itm/New-HP-A867...92012073?pt=AU_Components&hash=item3cca4bf029
Είναι το ίδιο με αυτό που δίνει η nova χωρίς το branding της nova

Τα specifications του usb dvb-t τα βρήκα εδώ:
http://www.forthnet.gr/media/PayTV/Docs/Εγχειρίδια-Dongle.pdf

Επεξεργασία:
Καλησπέρα, ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά και αιτούμαι σεμνά την ανοχή σας. Σε καταστήματα forthnet δεν φαίνεται να έχουν διάθεση να με εξυπηρετήσουν γιατί δεν είμαι "ενεργός" συνδρομήτης nova (ήμουν μέχρι πριν 2 μήνες). Δεν πρόκειται για αγγελία αλλά για εξυπηρέτηση.

Εάν υπάρχει κάποιος από τους 2,000,000 που μένουν στη Θεσσαλονίκη (που έχει ενεργή σύνδεση nova) που δέχεται να του δώσω 10 ευρώ και να αγοράσει ένα usb dvb-t στικάκι, παρακαλώ στείλε μου ένα pm. Απλά εγώ δεν δικαιούμαι να το αγοράσω επειδή διέκοψα την nova, ενώ υπάρχοντες συνδρομητές δικαιούνται να αγοράσουν εκατό αν θέλουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.