NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Εγώ! Καθώς και σε αυτή του Σαββάτου...

το θεμα ειναι οτι συμβαινει μονο στις εκπομπες των στουντιο. Στα γηπεδα δεν υπηρχε τετοιο προβλημα.

Ναι...προφανώς κάποιο τεχνικό πρόβλημα....
αλλά απο το περασμένο Σάββατο και δεν μπορούν να το διορθώσουν?

Σαν νέος συνδρομητής και κάτοχος του 831, να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος αυτόματα οταν ανοίγεις τον αποκωδικοποιητή να ανοίγει και η τηλεόραση?

το πρόβλημα το εμφανιζε όταν εδειχνε καρτες με συνθεσεις,χθες οποτε μαλλον καποια γεννητρια γραφικων τα παιζει.
Να κανω και μια ερωτηση, ξερει κανεις αν βαλω βαση ανεμιστηρα ,σαν αυτά που υπαρχουν για τα λαπτοπ, στη θυρα usb του αποκωδικοποιητή θα λειτουργει? γιατι ανετα τηγανιζεις αυγο

Δεν παθαίνει τίποτα ο δέκτης. Εγώ έχω έναν κοντά 4 χρόνια, και έναν 865 ακόμα πιο παλιό. Μάλιστα, στον 831, λόγω θέσης, πολλές φορές αφήνω και πράγματα πάνω...
Και δεν χρησιμοποιώ κλιματισμό το καλοκαίρι...

το πρόβλημα το εμφανιζε όταν εδειχνε καρτες με συνθεσεις,χθες οποτε μαλλον καποια γεννητρια γραφικων τα παιζει.
Να κανω και μια ερωτηση, ξερει κανεις αν βαλω βαση ανεμιστηρα ,σαν αυτά που υπαρχουν για τα λαπτοπ, στη θυρα usb του αποκωδικοποιητή θα λειτουργει? γιατι ανετα τηγανιζεις αυγο
Εγω ετσι το εχω και ο δεκτης ειναι ψυγειο. ομως το ανεμιστηρακι δε γυριζει απο τη θυρα Usb. χρειαζεται μετασχηματιστη 12v, Πηρα ενα παλιο φορτιστη κινητου ενωσα τα καλωδια και λειτουργει μια χαρα, προσεξε να ειναι ο μετασχηματιστης απο 9v και πανω.

ναι φιλε εγω το συνδεσα στη θυρα usb και λειτουργει κανονικα και μαλιστα κραταει κρυο τον δεκτη...

Καλημερα γνωριζει κανεις γιατι αφαιρεθηκαν τα καναλια Eurosport απο τη νοβα?

Last edited by a moderator:
Δεν αφαιρέθηκαν, έχει ξανά αναφερθεί με τα συγκεκριμένα. Κάνε εκ νέου μια σάρωση δικτύων. Λογικά θα επανέλθουν χωρίς να σου χαλάσει και την λίστα αγαπημένων εάν υπάρχει.
Διαφορετικά μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Last edited:
Καλημερα γνωριζει κανεις γιατι αφαιρεθηκαν τα καναλια Eurosport απο τη νοβα?
Έχεις συνδέσει το στικ για επίγεια ψηφιακή στον αποκωδικοποιητή;

The History Channel δεν παιζει το σταματήσανε η συμβαινει τιποτα αλλο

Και σε μένα δεν υπάρχουν τα Eurosport :cool:

Σε μένα αυτή την στιγμή παίζουν κανονικά και τα Eurosport 1,2 και το HD.

ελπίζω ο δικός μου να μείνει "σεμνός και ταπεινός" :flipout::flipout::flipout:

Έχεις συνδέσει το στικ για επίγεια ψηφιακή στον αποκωδικοποιητή;

Οχι δεν εχω επιγεια ειμαι με πιατο, εκανα παλι σαρωση δικτυων αλλα δεν τα εμφανιζει...πολυ περιεργο...

Αφού έφαγα καμια ώρα το πρωϊ για να ξανακάνω τη λίστα, τώρα ανοίγοντας τον έκανε σκανάρισμα (μόνος του) και τα εξαφάνισε πάλι. Μήπως τρώει κανα κόλλημα με αυτά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λοιπόν με μια δεύτερη ματιά βλέπω πως ενώ είχα προσθέσει (σε 1 λίστα) τα κανάλια της νόβα και κανα 2 δορυφορικά από άλλες λίστες βλέπω τώρα πως δεν εμφανίζει και αυτά, μαζί με τα Eurosport, στη λίστα που έφτιαξα.
Αυτά...

Status
Not open for further replies.