Πότε δεν ήταν δώρο ο δέκτης;ε δες το πρωτο πρωτο banner στη αρχικη σελιδα
ΔΩΡΟ ο δεκτης!
Πότε δεν ήταν δώρο ο δέκτης;
Και εγώ θυμάμαι μεγάλες περιόδους με δωρεάν τον 831 και 49 ευρώ τον 865.
δεν άντεξα του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και από τότε όποτε πάει στο standby αρνείται να ανοίξει ξανά εκτός και αν τον βγάλω από το ρεύμα...καλό ε;
Μια έκδοση beta δεν παύει ποτέ να ειναι δοκιμαστική ,να εχει δυσλειτουργίες ,και να δημιουργεί προβλήματα. Σίγουρα ειναι πρόβλημα software κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων απο το menu και αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα πήγαινε σε ένα κατάστημα forthnet να σου αλλάξουν τον δέκτη.Την τελευταια βδομαδα μερα παραμερα τρωει κολλημα ο 831. Εκει που παιζει κανονικα παγωνει η εικονα και δεν λειτουργει τιποτα. Μονο αν βγαλω και ξαναβαλω την πριζα επανερχεται. Φταει αυτη η beta εκδοση που εχω? Εχω βαλει και οτε tv αλλα δεν νομιζω να φταιει σε κατι, ειναι σε διαφορετικο καλωδιο.
Τα ειχα κανει αυτα πριν γραψω το ποστ, προς το παρον δεν μου εχει κανει καμια βλακεια. Περιμενω και βλεπω.Σίγουρα ειναι πρόβλημα software κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων απο το menu
Σωστος.
Εκανα αναβαθμιση firmware και επανηρθαν ολα.
Λογικά δεν είχε κάνει άλλη φορά και υπήρχε διαθέσιμη.τι αναβαθμιση εκανες..?εχει update o pace?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.