Λογικά δεν είχε κάνει άλλη φορά και υπήρχε διαθέσιμη.
Μήπως γίνονται αυτόματα μόνο στη συχνότητα που έχει το Mega; Γιατί όποτε πήρα την τεχνική υποστήριξη μου έλεγαν να το γυρίσω στο Mega.
Τελικα με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων φαινεται οτι ειναι ενταξει ο 831, δεν μου εχει ξανακανει κανενα προβλημα.Την τελευταια βδομαδα μερα παραμερα τρωει κολλημα ο 831. Εκει που παιζει κανονικα παγωνει η εικονα και δεν λειτουργει τιποτα. Μονο αν βγαλω και ξαναβαλω την πριζα επανερχεται. Φταει αυτη η beta εκδοση που εχω? Εχω βαλει και οτε tv αλλα δεν νομιζω να φταιει σε κατι, ειναι σε διαφορετικο καλωδιο.
Αυτό για την αυτόματη αναβάθμιση παίζει και να ισχύει, καθώς απέφευγα να κάνω αναβάθμιση στο τελευταίο firmware, λόγω των προβλημάτων που διάβαζα οτι παρουσίαζε, μέχρι που κάποια στιγμή μπήκα στο help και είδα οτι με κάποιο "μαγικό" τρόπο είχε
εγκατασταθεί.
Πάντως χειρότερο απο τα κολλήματα που παθαίνει που και που ο δέκτης κατα την εναλλαγή καναλιών είναι η απώλεια του ήχου. Πλέον κάθε περίπου 7 - 10 μέρες ο ήχος χάνεται παντελώς και θέλει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να φτιάξει.
Έχει καταντήσει λίγο κουραστικό.
Λευτέρη οχι δεν έχω στικάκι. Χρησιμοποιώ όμως την ψηφιακή έξοδο ήχου του δέκτη, οπότε ίσως αυτό να προκαλεί κάποιο θέμα.Γιωργο εχεις το stickaki για να πιανεις digea? Αυτο που λες το εχω παρατηρησει στον αδερφο μου με τον ηχο που χανεται.. Αλλα βγαζω το ρευμα για 10 δευτερολεπτα το ξαναβαζω και ολα οκ
Θα πρότεινα σε πρώτη φάση να κάνεις μία επαναφορά, εργοστασιακών ρυθμίσεων. Φρόντισε οι Περιβαντολογικές ρυθμίσεις να είναι στο "όχι."
Έχεις κάνει μέσα στα 2 αυτά χρόνια "ενημέρωση" του δέκτη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.