Τώρα ρε παιδιά,συγγνώμη...Κάθε σελίδα περιέχει τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις που απαντήθηκαν αμέσως.Πριν από 4 σελίδες αυτό ακριβώς απαντήθηκε στην ίδια ακριβώς ερώτηση.
:SFGSFGSF:
Τώρα ρε παιδιά,συγγνώμη...Κάθε σελίδα περιέχει τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις που απαντήθηκαν αμέσως.Πριν από 4 σελίδες αυτό ακριβώς απαντήθηκε στην ίδια ακριβώς ερώτηση.
Αν έχει διακόψει κάποιος, ποιος ο λόγος να αναβαθμίσει;
παλια που γινονταν απο το μενου επαιρναν την αναβαθμηση και οι δεκτες που δεν ειχαν ενεργη συνδρομη
Αν κατάλαβα καλά, τώρα που έχω ενεργό το δέκτη αυτό, ενδέχεται να κάνει αναβάθμιση μόνος του και να χάσω την πρόσβαση στα επίγεια ψηφιακά;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Γι'αυτό η αναβαθμιση περασε σε ελαχιστους beta-testers.
Δε συστήνεται ο δέκτης αυτός για λήψη των επίγειων ψηφιακών καναλιών. Μία είναι η βασική του χρήση.Έχω τον 831 στο εξοχικό, και είναι - δεν είναι ενεργός ο δέκτης, ο βασικός λόγος που έβαλα την υπηρεσία είναι ότι με το DTT Dongle έχουν πρόσβαση οι γονείς μου στα επίγεια ψηφιακά.
Τα δύο αυτά κανάλια που αναφέρεις υπάρχουν κανονικά μέσα στην λίστα με τα 360.Έχω τον 831 στο εξοχικό, και είναι - δεν είναι ενεργός ο δέκτης, ο βασικός λόγος που έβαλα την υπηρεσία είναι ότι με το DTT Dongle έχουν πρόσβαση οι γονείς μου στα επίγεια ψηφιακά.
Αν κατάλαβα καλά, τώρα που έχω ενεργό το δέκτη αυτό, ενδέχεται να κάνει αναβάθμιση μόνος του και να χάσω την πρόσβαση στα επίγεια ψηφιακά;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Επίσης με προβληματίζει η αναφορά στα 360 κανάλια σύνολο. Μήπως μπορεί κάποιος να ελέγξει αν σε αυτά είναι και το μουσικό STARS.TV, στο οποίο αφιερώνω τον περισσότερο χρονο θέασης; Αλλά και το ARTE HD;
Τα δύο αυτά κανάλια που αναφέρεις υπάρχουν κανονικά μέσα στην λίστα με τα 360.
Δε συστήνεται ο δέκτης αυτός για λήψη των επίγειων ψηφιακών καναλιών. Μία είναι η βασική του χρήση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.