NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Χρειαζεται επικοινωνία με την εταιρία για να σταλεί μήνυμα σαν ενεργοποίηση της υπηρεσίας καθώς η αναβάθμιση είναι σε πιλοτικό στάδιο

Χρειαζεται επικοινωνία με την εταιρία για να σταλεί μήνυμα σαν ενεργοποίηση της υπηρεσίας καθώς η αναβάθμιση είναι σε πιλοτικό στάδιο

εγω επικοινωνησα εχθες μαζι τους,ανεφερα το μηνυμα που βγαζει,αλλα δεν μου ενεργοποιησαν κατι..

Εδωσα την εντολη για αναβαθμιση το πρωι απο τη δουλεια. Το μεσημερι που ηρθα σπιτι δοκιμασα ενα στικακι 8G kingston που ειχα σπιτι
Μολις εβαλα το στικακι το ειδε αμεσα και ζητησε να το φορμαρει. Το εκανα τρεις φορες. Μολις εφτανε στο τελος εβγαζε ξανα την καρτα για φορματ.
Σκεπτομαι ισως αν εγινε η αναβαθμιση να μην εγινε επανεκινηση. Του παταω ενα reset και ω του θαυματος με την πρωτη εγινε το φορματ μια χαρα και εβγαλε και μυνημα οτι τωρα το usb μπορει να χρησιμοποιηεθι για timeshift.
Δοκιμαζω αμεσως. Δουλευει μια χαρα. Εκανα pause 5 λεπτα. Meta πατησα play και επαιξα κανονικα οτι ειχε κρατηθει. Δεν το ειδα ολο πατησα stop και το προγραμμα γυρισε σε real time.
Αν το φτιαξουν και για εγγραφη θα τους βγαλω το καπελο

Εγώ παιδιά προσπάθησα οπως λέτε παραπάνω αλλα τίποτα . Το reset το πατάμε μια φορά και το αφήνουμε ή συνέχεια για κάποια δευτερόλεπτα ?

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Εγώ παιδιά προσπάθησα οπως λέτε παραπάνω αλλα τίποτα . Το reset το πατάμε μια φορά και το αφήνουμε ή συνέχεια για κάποια δευτερόλεπτα ?

κρατάς πατημένο το reset για 15 δευτερολεπτά μετά πατας το standby ,μετά πάνω βελάκι μετά κάτω βελάκι και μετά ξανα standby.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Εδωσα την εντολη για αναβαθμιση το πρωι απο τη δουλεια. Το μεσημερι που ηρθα σπιτι δοκιμασα ενα στικακι 8G kingston που ειχα σπιτι
Μολις εβαλα το στικακι το ειδε αμεσα και ζητησε να το φορμαρει. Το εκανα τρεις φορες. Μολις εφτανε στο τελος εβγαζε ξανα την καρτα για φορματ.
Σκεπτομαι ισως αν εγινε η αναβαθμιση να μην εγινε επανεκινηση. Του παταω ενα reset και ω του θαυματος με την πρωτη εγινε το φορματ μια χαρα και εβγαλε και μυνημα οτι τωρα το usb μπορει να χρησιμοποιηεθι για timeshift.
Δοκιμαζω αμεσως. Δουλευει μια χαρα. Εκανα pause 5 λεπτα. Meta πατησα play και επαιξα κανονικα οτι ειχε κρατηθει. Δεν το ειδα ολο πατησα stop και το προγραμμα γυρισε σε real time.
Αν το φτιαξουν και για εγγραφη θα τους βγαλω το καπελο

Επιτέλους και ένας που είδε φως. Το kingston είναι προδιαγραφών που θέλει η nova η τυχαίο;

Αρα καλο ειναι η αναβαθμηση να γινεται απο το account ωστε να στελνεται και σημα στην καρτα για εγγραφη

Εστειλα απο το account για να γινει αναβάθμιση και αυτή ξεκίνησε σε 5 με 10 δευτερόλεπτα . Δεν έκανα τίποτε άλλο .

1 θύρα usb δεν έχει ο δέκτης?
Ή για τα επείγεια θα δουλέυει ή για timeshift?

Το στικάκι που είχα ελεύθερο ήταν τυχαιο δεν κοίταξα κάνει προδιαγραφές
Έχει δίκιο ο φίλος υπάρχει μια θύρα usb να υποθέσουμε ότι είτε έχεις time shift η επίγειο; Δεν υπάρχει άραγε περιπτωςη να δουλέψει hub;

Θεωρώ ότι είναι ποιο χρήσιμη η θύρα για το timeshift πόσο παραπάνω μάλιστα όταν θα επιτραπεί να κάνει και εγγραφές.
Μην ξεχνάμε πως έχουμε ένα δέκτη που η δουλειά του προορίζετε για λήψη δορυφορικών καναλιών.
Τώρα αν κάποιος δεν έχει άλλη λύση για τα επίγεια και είναι απαραίτητο τι να πω

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Έκανα την αναβάθμιση χθες με το συνδυασμό πλήκτρων που αναφέρθηκε εδώ. Στη συνέχεια τοποθέτησα ένα στικάκι transcend 16gb, το είδε κανονικά και το φόρμαρε και στο τέλος είπε ότι είναι έτοιμο για χρήση timeshift. Όμως όταν πατούσα το pause έβγαζε το γνωστό σφάλμα περί MSK. Πριν λίγο μπήκα στο myaccount και πάτησα την επιλογή για αποστολή σήματος αναβάθμισης, εννοείται αναβάθμιση δεν ξαναέγινε αφού ήδη φοράει την τελευταία έκδοση αλλά ενεργοποιήθηκε το timeshift και δουλεύει τέλεια. Οπότε όσοι δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή και σας βγάζει σφάλμα μπείτε στο myaccount και πατήστε το αποστολή για να ενεργοποιηθεί σαν υπηρεσία.

Δηλαδή πρέπει όλοι να έχουμε my account. Εγώ δεν έχω my account. Και δε μου είναι και απαραίτητο. Η μόνη επικοινωνία είναι μία φορά το χρόνο στην ανανέωση του sport pack & τίποτε άλλο.
Αλλά ίσως επειδή είναι αρχή τώρα και θα γίνεται με αυτό τον τρόπο...

Status
Not open for further replies.